Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Galiba canım:)neyse bakalım bu ay ne olacak :)yumurtlama tarihlerin ne zaman canım bat ne zaman

bu ay yumurtlama gunu hesaplamadım cnm hesaplamıcamda.kendimi şartlandırınca olmuyor.bu ayda bölyle denicem bakalım.adet tarihim nisan 6 die bekliyorum bakalım.

bu ay yumurtlama gunu hesaplamadım cnm hesaplamıcamda.kendimi şartlandırınca olmuyor.bu ayda bölyle denicem bakalım.adet tarihim nisan 6 die bekliyorum bakalım.

Ben de ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum bakalım artık.Benm de BAT 4 nisan 5 ya da 6 da olabilir:) Bu ay olmam gerekenden 3 gün önce ooldum dengem bozuldu

slm nisan anneleri nasılsınız.temizliğe başlıyacam şöyle bi bakayım dedim ama kimsecikler yok.hava çok güzel içimden bütün evin altından girip üstünden çıkasım var yaa.çok seviyorum bu güneşi

hayırlı günler kızlar herkes iyi sanırım temizlikle yapılıyor havalar güzel gidiyor oh ne güzel.
bende diş çektirdim dikişlerim acıyo gülücem gülücüğüm yarım kalıyor yemek yiyorum yarıda kalıyom acsından ne zormuş vallaha.liste karışık demiş arkadaş aslında tarihe göre sıralanırsa rahat olur takip etmemiz.

bende bi kalabalığa denk gelemıyorum. ne zamn girsem kımse yok muhabbet edemıyorum çıkıyorum. işyerınde kısıtlı fırsatım oluyor zaten

bende bi kalabalığa denk gelemıyorum. ne zamn girsem kımse yok muhabbet edemıyorum çıkıyorum. işyerınde kısıtlı fırsatım oluyor zaten

seyyahım ovulasyon tarihi adetinden 14 gün geri geliceksin o tarihten 2 gün önce gögsünde agrı ve akıntın olursa ovulasyona erkende giriyorsun anlamına gelir okey.bilgin olsun.senin dün regl bitti sanırım 5-6. gün sonra başlar senin yumurtalar.

kızlar yarın çat. iğnesi olucam çok korkuyorum bide stres oldum :18::18::
inşallah bu ay herkesin yüzü güler

selam kızlar ben de geldim aranıza:)nisan ayına terfii etmiş oluyorum bugün itibariyle batım 11 nisan listeniz varsa eklerseniz sevinirim..bol hamişli bir ay diliyorum

kızlar napıyosunuz keyifler nasıl bakalım.benimde adet dün bitti.nisanı sabırsızlıkla bekliyom.gelsin artık şu nisan ya of

İSİM------------YAŞ-------KİLO------KAÇINCI GEBELİK------BEKLENMEYEN ADET TARİHİ

polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan

tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart

inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan

seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan

ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan

lesya78 ----------------------------- 3.

gul123

seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan

demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan

matnes -------30------62--------ilk---------8 nisan

karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan

beteray -------- 29 ----------79--------- ilk---------28 mart

papatya50

ayyildizim------27--------57-------ikinci-------25 nisan

yasmin84------26-------57--------dördüncü-----9 nisan

linda25-------30-------50---------ilk-----------

brownim------

deniz_fb------27------52-------ilk---------8 nisan

ayseguleç----26-------56------ilk---------26 mart

ruuhi---------25-------63-----ilk---------27 mart

asliyan------26-------57------ilk---------12 nisan

aysemels----25-------29-----ilk---------25 mart

zeliş--------23-------70----ikinci--------1 nisan

greenpeacee---30----------------------7 nisan

bebeto--------24------------ikinci------5 nisan

happylife-------------------------------11 nisan

canım selam naber?
listeyi düzenlicekmisiin????? ilk kimin haberini alcaz görsek

günaydın arkadaslar keyifler nasıll

iyi sayılır canım senin???

selam kıslar
bugün reglimin son gunu
sanırım bitişin 3. gunu de etkili olabiliyormuş denemelerde

aaa ilk ddefa duyuyorum genelde ortası 11,12,15 derler ya ...

selam kızlar diğer topiğe yazmıştım orası pek aktif değil sanırım :) herkesler burdaymış.Benim de SAT 8 mart.Ama liste biraz karışık duruyor.

neresi karışık duruyo canım söle düzeltelim...:1:

kızlar yarın çat. iğnesi olucam çok korkuyorum bide stres oldum :18::18::
inşallah bu ay herkesin yüzü güler

inşallah canım ... çat iğnesi nedir bilmiyorum ama sana kolay gelsin inşallah tedavilerden istediğin sonucu alıp bebeğine kavuşursun hatta bebeişlerine belki ikiz olur...

inşallah canım ... çat iğnesi nedir bilmiyorum ama sana kolay gelsin inşallah tedavilerden istediğin sonucu alıp bebeğine kavuşursun hatta bebeişlerine belki ikiz olur...[/QUOTE]

ovitrelle canım karındanmı olacak bilmiyorum çatlama iğnesi diyorlar herhalde
hayırlısı ikizlere bayılırım inşallah banada nasip olr

sen neden bebeği erteledin canımm bii sorun yok inşallah

canım eşim iş için şehir dışına çıkıyo 6 ay göreve gidiyo bizde 3 ay kala yapalım dedik izine geldiğinde tabiki allahım kısmet ederse çünkü ilk hamilelliğimdede eşim 5,5 ay askerlik yaptı ozamnda yanımda olamamıştı şimdi yine karra verdik işi çıktı ben ne zamn hamile kalmaya niyetlensem eşim gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…