- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 43
- Konu Sahibi imporatogrly
-
inşallah canım ... çat iğnesi nedir bilmiyorum ama sana kolay gelsin inşallah tedavilerden istediğin sonucu alıp bebeğine kavuşursun hatta bebeişlerine belki ikiz olur...
ayy aman sağlık problemi olmasında...işin zormuşş hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize
inşallah bende işe yarar ya rahim filminden daha beter korkuyorum zaten neden korksam başıma geliyo:18::18::18::18::18:çatlatma iğnesi kaba ete yapılıyo koldan kalçadan yada göbekten ben yaptırdım işe yaramadı rahim filmi çektirdim yumurtlama dönemindeyim şimdi
slm hanımlar.muhabbetiniz bol olsun.temizlikle uğraştım.molada bakıyım kızlar napıyo dedim.nasılsınız bakalım.bugün adetim bitti,çok şükür.
kolay gelsin sana.... artık çalışmalar hız kazanır sanırım... ebnim içimde bi umut var bu ay olacak gibi sanki... belki de çok istediğim için bilemiyorum artık........
tuğçe cim valla çalışmalara kaldığımız yerden devambenimde içime hep sanki bu sefer ikiz hamilelik olucakmış gibi geliyo.kızmda herkese gidip annemin karnında bi kız bi erkek kardeşim olcak diyo.oğlum kızımda aynısını yaptı kız kardeşi olacağını bildi.bakalım yine tutarmı
yasmin ablacım bşze şu belirtilerini anlatsana aramızdaki en tecrübeli sensin adetten ne kdar önce başlıyo felan ????
allah gönlüne göre versin... ikliz annesi olmak hem çok güzel hem çok zor diyolar tecrübeliler...
tuğçecim ben 2 erkek,1 kız doğurdum.farklı farklı oluyo.erkekte adetine yakın uykularım kaçardı,iştahım kesilir,yemek kokusu tutardı.bide sabahları kalkdığımda bulatılarım çok olurdu.kızımda adetime 1 haft.kala anladım.temizkil falan yaparken,karnıma kramp girerdi.uykuya doyamıyodum.iştahımda çok açılmıştı.
ayy bende hiç biri yok henüz... adetime 11 gün var.... hayırlısı ya...
kendini çok fazla dinleme ozmanda psikolojik olarak vücut hamile gibi belirtiler veriyo.hakkında hayırlısı canım.ilk denemenmi.ben 1 ay tek korunmadım.bu ay büyük bi ihtimal tutar.
ben 7,5 aylık evliyim.... kasımdan beri doğum kontrol hapı kullanmıyorum da 2 aydır planlı proğramlı çalışpmalar va....
bende 9,5 yıllık evliyim.doğum kontrol hapları bazen çocuk olmasını bi süre etkiliyo.vücut ilacın etkisini gç atıyomuş.bende 6 ay kullandım.2 ayda eşim korundu.bu da ikinci denememiz.
ayy artık atsın vücüt ilaç kalıntılarını..... pişmanım aslında keşle hiç kullanmasaydım ama.... sınava hazırlanıyodum... öğretmenim ben atanmak için kpss'ye... kazanamazsam ve hamile kalırsam ikisini bi arada götüremem diye aldım ilaçları keşka almasaymışım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?