Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy aman sağlık problemi olmasında...işin zormuşş hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize

inşallah canım ... çat iğnesi nedir bilmiyorum ama sana kolay gelsin inşallah tedavilerden istediğin sonucu alıp bebeğine kavuşursun hatta bebeişlerine belki ikiz olur...

ovitrelle canım karındanmı olacak bilmiyorum çatlama iğnesi diyorlar herhalde
hayırlısı ikizlere bayılırım inşallah banada nasip olr[/QUOTE]

inşallah tatlım ya tüm kalbimle dualarım seninle birazdan yatsıyı kılıcam tüm listedeki arkadaşlarıma bol bol dua edicem içindede sana inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz ...

çatlatma iğnesi kaba ete yapılıyo koldan kalçadan yada göbekten ben yaptırdım işe yaramadı rahim filmi çektirdim yumurtlama dönemindeyim şimdi

çatlatma iğnesi kaba ete yapılıyo koldan kalçadan yada göbekten ben yaptırdım işe yaramadı rahim filmi çektirdim yumurtlama dönemindeyim şimdi
inşallah bende işe yarar ya rahim filminden daha beter korkuyorum zaten neden korksam başıma geliyo:18::18::18::18::18:

slm hanımlar.muhabbetiniz bol olsun.temizlikle uğraştım.molada bakıyım kızlar napıyo dedim.nasılsınız bakalım.bugün adetim bitti,çok şükür.

slm hanımlar.muhabbetiniz bol olsun.temizlikle uğraştım.molada bakıyım kızlar napıyo dedim.nasılsınız bakalım.bugün adetim bitti,çok şükür.

kolay gelsin sana.... artık çalışmalar hız kazanır sanırım... ebnim içimde bi umut var bu ay olacak gibi sanki... belki de çok istediğim için bilemiyorum artık........

İSİM------------YAŞ-------KİLO------KAÇINCI GEBELİK------BEKLENMEYEN ADET TARİHİ

aysemels----25-------29-----ilk---------25 mart

tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart

ayseguleç----26-------56------ilk---------26 mart

ruuhi---------25-------63-----ilk---------27 mart

beteray -------- 29 ----------79--------- ilk---------28 mart

zeliş--------23-------70----ikinci--------1 nisan

ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan

inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan

bebeto--------24------------ikinci------5 nisan

polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan

demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan

greenpeacee---30----------------------7 nisan

deniz_fb------27------52-------ilk---------8 nisan

seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan

matnes -------30------62--------ilk---------8 nisan

yasmin84------26-------57--------dördüncü-----9 nisan

happylife-------------------------------11 nisan

asliyan------26-------57------ilk---------12 ni

karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan

seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan

ayyildizim------27--------57-------ikinci-------25 nisan

brownim------

gul123

papatya50

linda25-------30-------50---------ilk-----------

lesya78 ----------------------------- 3

kolay gelsin sana.... artık çalışmalar hız kazanır sanırım... ebnim içimde bi umut var bu ay olacak gibi sanki... belki de çok istediğim için bilemiyorum artık........

tuğçe cim valla çalışmalara kaldığımız yerden devambenimde içime hep sanki bu sefer ikiz hamilelik olucakmış gibi geliyo.kızmda herkese gidip annemin karnında bi kız bi erkek kardeşim olcak diyo.oğlum kızımda aynısını yaptı kız kardeşi olacağını bildi.bakalım yine tutarmı

yasmin ablacım bşze şu belirtilerini anlatsana aramızdaki en tecrübeli sensin adetten ne kdar önce başlıyo felan ????

allah gönlüne göre versin... ikliz annesi olmak hem çok güzel hem çok zor diyolar tecrübeliler...

yasmin ablacım bşze şu belirtilerini anlatsana aramızdaki en tecrübeli sensin adetten ne kdar önce başlıyo felan ????

tuğçecim ben 2 erkek,1 kız doğurdum.farklı farklı oluyo.erkekte adetine yakın uykularım kaçardı,iştahım kesilir,yemek kokusu tutardı.bide sabahları kalkdığımda bulatılarım çok olurdu.kızımda adetime 1 haft.kala anladım.temizkil falan yaparken,karnıma kramp girerdi.uykuya doyamıyodum.iştahımda çok açılmıştı.

allah gönlüne göre versin... ikliz annesi olmak hem çok güzel hem çok zor diyolar tecrübeliler...

halamın ve kızlarını ikizleri vardı zor olur ama çok güzel yaa.çok istiyorum allahım sen bana ve isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip et.aminnnn....

ayy bende hiç biri yok henüz... adetime 11 gün var.... hayırlısı ya...

kendini çok fazla dinleme ozmanda psikolojik olarak vücut hamile gibi belirtiler veriyo.hakkında hayırlısı canım.ilk denemenmi.ben 1 ay tek korunmadım.bu ay büyük bi ihtimal tutar.

ben 7,5 aylık evliyim.... kasımdan beri doğum kontrol hapı kullanmıyorum da 2 aydır planlı proğramlı çalışpmalar va....

ben 7,5 aylık evliyim.... kasımdan beri doğum kontrol hapı kullanmıyorum da 2 aydır planlı proğramlı çalışpmalar va....

bende 9,5 yıllık evliyim.doğum kontrol hapları bazen çocuk olmasını bi süre etkiliyo.vücut ilacın etkisini gç atıyomuş.bende 6 ay kullandım.2 ayda eşim korundu.bu da ikinci denememiz.

bende 9,5 yıllık evliyim.doğum kontrol hapları bazen çocuk olmasını bi süre etkiliyo.vücut ilacın etkisini gç atıyomuş.bende 6 ay kullandım.2 ayda eşim korundu.bu da ikinci denememiz.

ayy artık atsın vücüt ilaç kalıntılarını..... pişmanım aslında keşle hiç kullanmasaydım ama.... sınava hazırlanıyodum... öğretmenim ben atanmak için kpss'ye... kazanamazsam ve hamile kalırsam ikisini bi arada götüremem diye aldım ilaçları keşka almasaymışım.....

inş.bu ay umutların boşa çıkmaz canım.olmasada dert etme daha yeni başlamışsın.çalışmalara tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…