Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selammmmmmmm nabersinizzzzzz?
pasiiii günün ne zamandı test yapmadınmııı seni merakla bekliyorum hakkında hayırlısı olsunn

hoşgeldin canım.
nasılsın gittinmi doktora...

hoş bulduk iyiyim canım gitti misafirler geen hafta gittim keseyi gördük
gelecek hafta gitcem inşallah kalp atışlarnı görecezzz

filizzzzz ya eminkiii sorulmasından sıkılmıssındırdaa adete son 2 gün kala falan ıslaklı oldumu sendeee.bide kaç gün sonra tst yaptın canim
canım ben kupkuruydum hatta o yüzden ben hamile değilim diyordum ama adetten sonra akıntım olmaya başladı aynı sizin gibi adet oldum galiba diyorum korkuyorum bi gidiyorum azıcık bi akıntı var

anladımm bende yarınmııı yapsamm carsANbami karar vermedimm.yaa pasiiii sence gebemiyim ne geliyo içindenn.üzülmem ben içinden geleni söylee

canım sen blirsin ama dediğim gibi senin durumun farklı...
ben senin yerinde olsam yaparım en erken zamanda...
yaa içimden gerçekten sende bişeyler var diye geçiyor..
gerçekten bunu mutlu olman için değil gerçekten oyle hissettiğim için soylüyorum...
şimdide sen soyle senin içinden ne geçiyor benim için..
benim üzülmeyeceğimi biliyorsun dimi..

teskkür ederim canimm.testiii nezaman yaptınnn

İnşallah kalp atışlarını da duyar kucağına alıp seversin de bebişini bizler için de dua et canım

benimde içimden senin hamile olabilecegini söylüyoo ama işin aslıııı tüp bebek yaptırdıgın içinn sanki normal yolla biraz zor olcak gibime geliyooo ama bana kırılmaa ha çünkü çokkk cevremde tüp bebekle hamile kalan ama daha sonra normal yolla hamile kalamayan insanlar var en basiti benim abim yaniii.üzülmedin dimii

canım tabiki üzülmedim..
ben herşeyin farkındayım sadece zaman geçmesini bekliiyorum..
ağustos ayında transferim olacak allahın izniyle...
o zamana kadar elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın

teskkür ederim canimm.testiii nezaman yaptınnn
benim 15 i battı canım ama 13ünde benim hcg286 çıktı bebek daha 2 haftalık dedi doktor çok erken farketmişsin maşallah dedi ama benim yumurta erken çatladı ormalde 1i idi hani 14 günde bir ya benimki 10. günde çatladı o yüzden erken çıktı benimki

İnşallah kalp atışlarını da duyar kucağına alıp seversin de bebişini bizler için de dua et canım

aminn inşallahh canımm
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllahhh

canım tabiki üzülmedim..
ben herşeyin farkındayım sadece zaman geçmesini bekliiyorum..
ağustos ayında transferim olacak allahın izniyle...
o zamana kadar elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın

amaa yüce rabbime yalvarıyorum beni yanıltmasi içinnnnnnnn......evet yapın dayımgildee bütün işlemleriii baslattılar yengemin adet olmasını bekliyolardı ama olmadı normal ytoldan 8 sene sonra bebişleri geldiiiiii.bugunde cinsiyetini ögrenmişlerr yakışıklı bi oglanları olcakmısss

tekrar saollll yordum seniii.alalh bebişinden ayırmasin işalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…