Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

az önce uyandım arkadaslarrr.rüyamda adet oldugumu gördün sanrım yarın olcam.ama hayırlısı olsunn......... daha çok aylar var önümdee

az önce uyandım arkadaslarrr.rüyamda adet oldugumu gördün sanrım yarın olcam.ama hayırlısı olsunn......... daha çok aylar var önümdee

gündüz hayırları olsun kuzum ruyaların tersı cıkarmıss
Kız yoksa kıcın acıktamı kaldı
Hayırlısıyla çift cızgı kırmızısıdır o hayra yol Bacım

kızlar özellikle soğan kürü kullananlara soruyorum başladıktan sonra iltihaplar sökülürken rahminizde ağrı hissettiniz mi? benim karnımın alt kısmı rahme doğru ağrıyorr ama benim iltihaptan da ağrıyordu

teşekkürler bikaç gün sizden uzaktım tatlım,benim fitil dün biti bugün de yumurtlama dönemim başladı tabii çalışmalarda:)rüzgarcım sen de hoşgeldin

bitanem hayırlısı olsun pes etmek yok emi

gündüz hayırları olsun kuzum ruyaların tersı cıkarmıss
Kız yoksa kıcın acıktamı kaldı
Hayırlısıyla çift cızgı kırmızısıdır o hayra yol Bacım

evettt tabiki yılmakkk yok doktor kürtajdan 6 ay içinde kalırsın daha yenisdin diyo zati o ytüzden simdilik hiçç üzülmüyomm.ama rüyalrın terside çıkAİLİR HEÇÇ BEKLLİ olmazz

teşekkürler bikaç gün sizden uzaktım tatlım,benim fitil dün biti bugün de yumurtlama dönemim başladı tabii çalışmalarda:)rüzgarcım sen de hoşgeldin

hos buldum tatlım bende..
Bende bu ay iğne vuruldum cnm 5 gün
Cuma günüde hormon testi icin kan verdım
yarın sonuclarımı alıcam
Salı gunude yumurta takıbı için doktora gidicem
Bu ay calısmaları cok hızlandırıyorum kafamdan herşeyı silip attım gecen aylara göre daha rahatım
Yumurtlama günüm ayın haziran 3 ama ben 3 gün önceden baslamayı düşünüyorum
Hayırlısı Bakalım
Fitili ne için kullanmıstın tatlım ?:26:

evettt tabiki yılmakkk yok doktor kürtajdan 6 ay içinde kalırsın daha yenisdin diyo zati o ytüzden simdilik hiçç üzülmüyomm.ama rüyalrın terside çıkAİLİR HEÇÇ BEKLLİ olmazz

her ay ruyamda hamıle oldugumu görüyorum bende dogum bıle yaptım ruyamda ama hep kırmızıları gördüm o yüzden tersi cıkarsa senın icin süper olurr

tabiki bebeeem terside çıkabilir neyse bekle bakalım bikaç günden anlarızya şu alman takviminin adresini sordum sana vermedin

tabiki bebeeem terside çıkabilir neyse bekle bakalım bikaç günden anlarızya şu alman takviminin adresini sordum sana vermedin

kızlar ben advanted woman calender ın sitesinden takvimini indirdim ve crek die bısey varmıs onuda içine kopyaladım onu sınırsız yapan bir programmıs saolsun eşim hallletı simdi artık ay sonu kapanmayacak :)

hadi bakalım canım hayırlısı,ben fitili yara için kullandım artık ilişki sonrası kanama olmaya başlamıştı, 7 gün kullandığım süre boyunca da baya akıntı oldu iltihap diye düşünüyorum,hepimiz için hayırlısı tabiii,bu arada benimde yumurtlama günüm 2 haziran woman calendar a göre bugün gebelik için elverişli günler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…