Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

gecmıs Olsun cnm
bu ay bereketli olur ınsallah

her ay ruyamda hamıle oldugumu görüyorum bende dogum bıle yaptım ruyamda ama hep kırmızıları gördüm o yüzden tersi cıkarsa senın icin süper olurr

tabiki bebeeem terside çıkabilir neyse bekle bakalım bikaç günden anlarızya şu alman takviminin adresini sordum sana vermedin

hayırlısı olsun yafff.aman nebileyimm herşey kısmettçcanim benim adresi ben pasiden aldımmm.inankii yok bende adress ama rüzgarr farkılı bi siteden gitiyoo onu dene istersenn

selam arkadaşlar.. çin takviminden sonra alman takvimi mi çıktı ne işe yarıyor bu alman takvimi bilgilendirebilir misniz??

kızlar kullananlar cevap verebilir mi:26:

actıgında sol tarafta yukarıda "file" falan yazıyor o kısıma tıkla mikrofon gibi bi sekil cıkıyor
oradan değişiklik yapabılıyorsun.. eger bulamazsan diğer pcyı acıp ayrıntılı anlatayım cnm bak bakalım bi

takvimin sol üst köşesınde " file" yazan yere tıklıyorsun Orda "configure die bir yer cıkıyor oradan dili değiştirebılıosun ...

hay sen çok yaşa hemen hamiş kal emii balımm saol hemen yaptım türkçenin gözünü seveyim oh be

Bu arada yumurtlama günüm 7 haziranmıs Ayın 3 den itibarende gebe kalmaya elverişli gunlerımmıs
Bende yarın baslayayım die düşünüyordum ...

hay sen çok yaşa hemen hamiş kal emii balımm saol hemen yaptım türkçenin gözünü seveyim oh be

Canım benım Allah hepimize versın inşallahh Bu arada agız dolusuuu Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok istıyorum yaaaa Hayırlısı bakalım..

aminnnnnnnnn canım inşallah isteyen herkese versin Rabbim. bak biz senle 21 bat demiştik demi burdaki takvime göre nasıl senin durum gerçekle uyuyomu

aminnnnnnnnn canım inşallah isteyen herkese versin Rabbim. bak biz senle 21 bat demiştik demi burdaki takvime göre nasıl senin durum gerçekle uyuyomu

ben bu ay 41. günümde adet oldum o yüzden senınkıyle uyarmı bılmıyorum diğer aylarımda yazıyım du
01.01.2011 :30
31.01.2011 :33
05.03.2011 :34
09.04.2011 :41
20.05.2011
bu sekilde canım tarıhlerim ..
benım aslında hıcbır seyım yok rahım fılmımde cekıldı maşallah oda temız cıktı
her ay duzenlı yumurtluyorumda , yumurtalarımda catlıyor
ama adetlerim düzensiz
gecmıs dönemde prolaktınım yuksektı düşürdük ama hala adetler düzensız
hormon sonuclarım yarın cıkacak bakalım nedir sorun.. böyle işte tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…