- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.061
gecmıs Olsun cnmhadi bakalım canım hayırlısı,ben fitili yara için kullandım artık ilişki sonrası kanama olmaya başlamıştı, 7 gün kullandığım süre boyunca da baya akıntı oldu iltihap diye düşünüyorum,hepimiz için hayırlısı tabiii,bu arada benimde yumurtlama günüm 2 haziran woman calendar a göre bugün gebelik için elverişli günler başladı
her ay ruyamda hamıle oldugumu görüyorum bende dogum bıle yaptım ruyamda ama hep kırmızıları gördüm o yüzden tersi cıkarsa senın icin süper olurr
tabiki bebeeem terside çıkabilir neyse bekle bakalım bikaç günden anlarızya şu alman takviminin adresini sordum sana vermedin
tülüüüüüüüüüüüü sana diyom yaaaaaaaaaaa
canimmmmmm cevap verdim beegimmmmmmmm
gecmıs Olsun cnm
bu ay bereketli olur ınsallah
tamam vermişsin pardon kuzum
rüzgarın dediği yerden indirdimde hep ingilizce ya anlamadım bişi pofssssssss:95:
türkçeye cevırebılıosunnn
kızlar özellikle soğan kürü kullananlara soruyorum başladıktan sonra iltihaplar sökülürken rahminizde ağrı hissettiniz mi? benim karnımın alt kısmı rahme doğru ağrıyorr ama benim iltihaptan da ağrıyordu
actıgında sol tarafta yukarıda "file" falan yazıyor o kısıma tıkla mikrofon gibi bi sekil cıkıyor
oradan değişiklik yapabılıyorsun.. eger bulamazsan diğer pcyı acıp ayrıntılı anlatayım cnm bak bakalım bi
hay sen çok yaşa hemen hamiş kal emiibalımm saol hemen yaptım türkçenin gözünü seveyim oh be
Canım benım Allah hepimize versın inşallahh Bu arada agız dolusuuu Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok istıyorum yaaaa Hayırlısı bakalım..
kızlar kullananlar cevap verebilir mi:26:
aminnnnnnnnn canım inşallah isteyen herkese versin Rabbim. bak biz senle 21 bat demiştik demi burdaki takvime göre nasıl senin durum gerçekle uyuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?