- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.081
ben bu ay 41. günümde adet oldum o yüzden senınkıyle uyarmı bılmıyorum diğer aylarımda yazıyım du
01.01.2011 :30
31.01.2011 :33
05.03.2011 :34
09.04.2011 :41
20.05.2011
bu sekilde canım tarıhlerim ..
benım aslında hıcbır seyım yok rahım fılmımde cekıldı maşallah oda temız cıktı
her ay duzenlı yumurtluyorumda , yumurtalarımda catlıyor
ama adetlerim düzensiz
gecmıs dönemde prolaktınım yuksektı düşürdük ama hala adetler düzensız
hormon sonuclarım yarın cıkacak bakalım nedir sorun.. böyle işte tatlım
hımm evet canım adetin düzensiz ve uzunmuş benimki 24 yada 26 günde bir oluyo hayırlısı olsun canım inş güzel çıkar sonucun ne zamandan beri deniyosunuz canım
ben kullanmadım canım ama hıc agrısı olanda duymadım sadece iltihap cok fazla gelıyor die yazıyorlardı pembiq falan kulandı sanırım olmazsa ona bı sorarrsın cok gecmıs olsun
:106:kızlar nerdesınız
sağolasın canım.
bu arada senin adetin çok düzensiz ve uzunmuş belki de ayda 2 kere yumurtluyorsundur benim tanıdığımın da öyleydi. korunmasına rağmen ikizi oldu hem de çift yumurta ve aralarında 10 gün vardı.
bu arada senin günaşırı yapman şart gibi duruyooo.
ben kullaNDIM acayip kasıklarım ağrıdıkızlar özellikle soğan kürü kullananlara soruyorum başladıktan sonra iltihaplar sökülürken rahminizde ağrı hissettiniz mi? benim karnımın alt kısmı rahme doğru ağrıyorr ama benim iltihaptan da ağrıyordu
29 yasındayım 3 yıllık evlıyım tatlım 26. ayım bitti canım gecen sene subatta 1 düşük yasadım
düşükten sonra 3 ay düzenli adet gördüm sonra prolaktınım yukseldı adetlerim 2 ayda 3 ayda falan gelmeye basladı ocakta düzene girdi
yani 4-5 aydır tam denemeleri yasıyorum diyebılırım düşükten sonra
bi ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu ama malesef hamıle kalamadım
tüpler tıkanık sandık rahım fılmı cektırdım yıne bısey cıkmadı.
Allah bakalım ne zaman yüzümüzü güldürüp kucagımızı dolduracak bılmıyorum beklemedegım yanı.
Yaz dönemı gecsın eger hala hamıle kalamazsam ekimde aşılama deneyecegım..
Sen de durumlar nedır ? Kaç yasındasın ne zamandır istıyorsunuz kaç yıllık evlısın?
rüzgarcım,sende benim durumumdasın,bende ocak ayından beri ilaç tedavisine başladım adetlerimde düzene girdi şimdilik:26: ama sen doktor takibinde ol kesinlikle önce prolaktinin düşmesi gerekli biliyorsun.
karanfilce ben kullanırken karnımın alt kısmı acayip derecede ağrıdı hatta yürürken dayanamıyordum aklımdan acaba doktoramı gitsem dedim o kadar yeni ama soğanı bırakadım benden beyaz beyaz koyu peynirimsi iltihaplar döküldü iğrençti ıyyyyy 10 gün yatım soğanı dün bıraktım midem çok bulanıyor ve midem çok ağrıdığı için devam edemedim canım
Günaydın,hayırlı sabahlar kızlar:79:
Günaydın hanımlar nasısınız bakalımmm
Ayyy sabah erkenden kalmışım soğan kürümü hazırlamışım.. önceden 11, 11 buçuktan önce uyanmazdım. noluyoo bana
eee tabi kaç künlerdir kan verecem diye sabahın nurunda yollardayım. erken kalkmaya alıştırdı kerata daha gelmeden. ben bazen sevme kızma arası konuşuyorum daha hiçç dünyaya gelmemiş bebişimle.. seni sıpa senii diyorum kıymetini bil bak sabahın nurunda senin için yollardayım diye..
Bende iyiyim şükürler olsun,batıma 5 gün kaldı,doğal olarak biraz heyecan var,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın??
ohh ohh şifa olsun inşallah soğan suyu,bebişine vesile olsun,ee napalım tatlım cefa olmadan sefa sürülmüyor,durun bakalım hele bi hamile kalın daha neler yaptıracak melekleriniz size,onlar için nelere nelere katlanacaksınız daha,
Bende iyiyim şükürler olsun,batıma 5 gün kaldı,doğal olarak biraz heyecan var,
karanfilce ben kullanırken karnımın alt kısmı acayip derecede ağrıdı hatta yürürken dayanamıyordum aklımdan acaba doktoramı gitsem dedim o kadar yeni ama soğanı bırakadım benden beyaz beyaz koyu peynirimsi iltihaplar döküldü iğrençti ıyyyyy 10 gün yatım soğanı dün bıraktım midem çok bulanıyor ve midem çok ağrıdığı için devam edemedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?