Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

günaydın canım..
bi ara değiştirdiğinde benim kilomu da değiştirsene 49 olmuşum..

kızlarrrrrrr günaydinn sabah adet olmuş olarak uyandımm.hakkımda hayırlısııı.haziranda daha çok çalışmam lazımm.gecen ayy 3 gün sonra bu ay 3 gün önce oldumm demekki kürtajdan sonra rahmimi kandini toparlıyooo umarım diger arkadaslarr adet olmaz herkesin hakkına hayırlısıı

az önce uyandım arkadaslarrr.rüyamda adet oldugumu gördün sanrım yarın olcam.ama hayırlısı olsunn......... daha çok aylar var önümdee

bende ruyamda ıkı kere adet oldugumu gordum farklı gecelerede.ama megerkı hamıleymısın ruyalar bazen tersını gosterır.ınsallah sende hamılesındır.

bende ruyamda ıkı kere adet oldugumu gordum farklı gecelerede.ama megerkı hamıleymısın ruyalar bazen tersını gosterır.ınsallah sende hamılesındır.

yok şekerimm enimki düzüne çıktıııı sabah adet olmusummm

tabi tabi ben üzülmem kızz.kısmet nezaman nasipsee diger ikitane gebeligim nasıl olduysa 3.de olur işalalhh.seninle haziranda beraberizz

tabii bebişim ne üzülcennn.. ama allahtan gecikmeden erken erken oldun tatlım hem stres yapmadın hem de çalışmalara erkenden başlarsın

Hakkında hayırlısı canım.. ama bi yandan şuna sevin. kötünün iyisini olmuşsun yani hem hamile olmayıp hem de adet de olmayabilirdin. biliyorsun burda çoğu kişi öyle oldu. yani benim öncesinde düzensizliğim hiç olmazdı hep cumartesi günleri adet olurdum o kadar düzenli yani tam 28 gün ama iki aydır işler değişti işte
belirsizlikte olmaktan çok daha iyi durumun.

Belki birazcık bozuldum...
Ruhum belki can çekişiyor....
Belki birazda kızardım ama ..
Bana kırmızı çok yakışıyor....
hobaaa

aşkitom yazıver 26 hazirana

tabii bebişim ne üzülcennn.. ama allahtan gecikmeden erken erken oldun tatlım hem stres yapmadın hem de çalışmalara erkenden başlarsın

yok stres en kötü sey ben en çok adetlerimin kürtajdan sonra düzelmesine sweviniyorum bide bunu için doktora gitmekk istemiyodum çok şükür oldumm şimdi haziranda beraberizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…