Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar o değil de ben özleme üzülüyorum artık hiç girmiyo da biz en azından atlatabiliyoruz ama o çok üzüldü

valla ben hiçç takmadimm herbişeyi yaptım bu ayy.olacagi varsa oluyo zatii.bak iyiki temizligi bişi var diye ertelemedim ohhhhhhh simdi rahATİMM

kızlar o değil de ben özleme üzülüyorum artık hiç girmiyo da biz en azından atlatabiliyoruz ama o çok üzüldü

evet eskisi kadar sık gelmiyo..
ama onun durumöu daha zordu...
biz direk kırmızıyı gördük kırdık dizimizi oturduk...
onun hayal kırıklığı oldu bide..
ama atlatır bu durumu..
hepimiz biliyoruzki dünyanın sonu değil..

off benim molam temmuzda inşallah bu ay olur da tatile taze hamiş olarak giderimm

benimde öyleee.haziranda yine takip etcem kendimi ama sonra bırakacam.hwem tatil HEM RAMAZAN GELİYOO.zatiii bayramdan sonrada aşılamamı olcam

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydınn
sıra bana geldi. çok korkuyorum. ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç bişi yok. akşama lekelenme bekliyorum.
gelmez dimi?
yok gelmez gelmez...

en çokkkkk evlilik yıldönümümde güzel haberi veremedim ona üzüldümm...........

günaydınn
sıra bana geldi. çok korkuyorum. ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç bişi yok. akşama lekelenme bekliyorum.
gelmez dimi?
yok gelmez gelmez...

işalalah gelmezz gelirsede sefa gelirr hoş gelirrrr

günaydınn
gelmez dimi?
yok gelmez gelmez...

inşallah gelmez canım..
sen bekleme...
ben bekledim geldi..
önümüzdeki aya şimdiden soylüyorum benim kırmızıya beklemiyorum diye...
ona göre ne kadar geleceksen gel önümüzdeki ay gelme dedim..
bakalım anlaşmayı bozmazsa
yaptık bi anlaşma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…