Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

en çokkkkk evlilik yıldönümümde güzel haberi veremedim ona üzüldümm...........

yaw bende aynı düşüncelerle eşimin doğum gününü, kendi doğum günümü, anneler gününü, babalar gününü geçirdim gitttiiiiiiii.....
hatta gittim 3 tane bebiş tulumu aldım. eşime haberi verirken tulumların içine koyarım diye.

en çokkkkk evlilik yıldönümümde güzel haberi veremedim ona üzüldümm...........

kız bişey olmaz....
sende başka bişeyler hazırlarsın..
şöyle aşkınızın sevginizin daha önemli olduğunu...
dünyada siz varoldukça herşeyin güsel olacağını hissettirirsin kocana..
eminim çok mutlu olur..

bigünn o günleriiii tuturacazz dur bakalımm.önümüzdee benim bABALR günü ve benim ve esimin dogum günü varr he bide yılbaşıııııı birinden biri tutar işalah.gecen seenee bebegim bana yılbası hediyesi idii

inşallah canım kısmet artık bakalım bizim bebişler hangi tarihi bekliyor

geçenlerde biriyle tanıştım 6 yıllık evli aşılama yapmışlar iki kere olmamış. sonra tüp bebek yaptıracaklarında doktor demiş ki tüpten önce gidin bi kafanızı dinleyin boşaltın gitmiş bizimkiler didime hoop hamile kalmış orda

bi tanıdığımda tüp bebekten hemen önce hamile kalmış artık stresi bırakıyo nasılsa tüp bebek yaptırcam diye

kız sahi bak
bende ağustos başında tedaviye başlasam ağustos sonunda yani evlilik yıldönümüne bi güsel haber çıkar..
senelerdir bekle bekle..
belki bu hesap tutar

tabi canımmm herşey stresten kaynaklanıyor zaten

bak ben ne rahatıımm

Son düzenleme:
kızlar bişi diyecem. ben şubat ayında düşük yaptım ya. en son 2010 kasım ayında adet görmüştüm. kasımdan ocak ayının sonuna kadar adet olmadım. doktora gittim. enfeksiyon vardı aldım dedi. sonra ocak ayında adet oldum gittim bal polen aldım. eşim nefret etmesine rağmen tam 10 gün yedik. sabah akşam. ve o ay hamile kaldım. acaba diyorum bal polen mi vesile oldudün gittim probolis üç karışım aldım belki gelecek ay yine olur dimi. kocişle düşünüp duruyoruz şubatta nasıl hamile kaldık diye. bal-polende karar kıldık

ayyy onu ben de yiyorum bu ayyy

:26::26::26:
ozaman bende onu alayım bari...

iyiyiz canım..
sen nasılsın..
tülayla ben adet oldukda

bende iyiyim diyeyim iii olayım gelecek aya inşallah haberleri ilk sizden alırız teyze oluruz inşallah ben adet olmadım ama 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı bende sizdennim yanlız değilsiniz canlarım

Selam tontikolar,nasılsınızz:80asicim tülaycım geçmiş olsun canlarım,vardır bundada bir hayır,inşaAllah haziranda alacaz sizden müjdeyibende cadı halamı alıp arkanızdaki sıraya geçecem, az kaldı

ezgicim sen naptın canım film çektirme işini 2 güngür giremedim hiçbişeyden haberim yok.nasıl geçti.sonuçlar nasıl çıktı

tatlım cuma günü çektirdim çok şükür herşey tertemiz çıktı.. çok rahatladı kafam valla.. şimdide çalışmalara başladık bakalımm bu aydan çok umutluyum

kızlar dün akşam bi rüya gördüm yine...
biri bana diyoki soğan kürü içmelisin...
bak ebru soğan suyu içti hamile kaldı...:26::26::26:

sanırım bu bana bi işaret
bende bu ay deneyeceğim soğanı kusa kusa içicem

tesekkür ederiz canimsinn.ama yok sen hamilelikte önümüze gecersi işalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…