- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.161
en çokkkkk evlilik yıldönümümde güzel haberi veremedim ona üzüldümm...........
evet ben de senin gibi düşünüyorum ama adet olunca bi üzüntü çöküyooo insanın içinekızlar o değil de ben özleme üzülüyorum artık hiç girmiyo da biz en azından atlatabiliyoruz ama o çok üzüldü[/QUO
canim özlemm öyle çok hazırlıyokşi kendini gebeligee sonrada adet olunca şok oluyoo.ben öyle deglimm herzaman kandime %50 sanş veriyorumm.dünyanin sonu degilllllll.insanlar ölüp gidiyooo yani üzülecek daha önemli şeyler varr.allaah dilerse veriiiirrr
hoş bu duyguyu sadece 2 aydır yaşıyorum ama
ama aklıma hep daha kötüsünü getirip durumuma şükrediyorum. ya çocuğum olsa ama sağlıksız olsa ya da bana bişey olsa.... devam edip gidiyor.
evet eskisi kadar sık gelmiyo..
ama onun durumöu daha zordu...
biz direk kırmızıyı gördük kırdık dizimizi oturduk...
onun hayal kırıklığı oldu bide..
ama atlatır bu durumu..
hepimiz biliyoruzki dünyanın sonu değil..
doğru diyorsun
ben de kendime şaşırıyorum nasıl atlattım diye hani ben de kanda gördüm ya pozitifi doktor da büyük ihtimalle hamilesin dedi. hoş aile hekimim geçmişimi bilmiyordu. ben o değeri nette araştırdım kimyasal ya da dış gebelikler öyle olabiliyormuş. batımdan 14 gün sonra o kadar değer çok düşük.
benim adetim çok uzun sürüyo 10 gün çalışmalara hemen başlayamıyorum ya sanırım ben adet olunca üzülmem birazcık ondan
en çokkkkk evlilik yıldönümümde güzel haberi veremedim ona üzüldümm...........
yaw bende aynı düşüncelerle eşimin doğum gününü, kendi doğum günümü, anneler gününü, babalar gününü geçirdim gitttiiiiiiii.....
hatta gittim 3 tane bebiş tulumu aldım. eşime haberi verirken tulumların içine koyarım diye.
inşallah canım kısmet artık bakalım bizim bebişler hangi tarihi bekliyor
bigünn o günleriiii tuturacazz dur bakalımm.önümüzdee benim bABALR günü ve benim ve esimin dogum günü varr he bide yılbaşııııııbirinden biri tutar işalah.gecen seenee bebegim bana yılbası hediyesi idii
selam kızlar nasılsınız
geçenlerde biriyle tanıştım 6 yıllık evli aşılama yapmışlar iki kere olmamış. sonra tüp bebek yaptıracaklarında doktor demiş ki tüpten önce gidin bi kafanızı dinleyin boşaltın gitmiş bizimkiler didime hoop hamile kalmış orda
bi tanıdığımda tüp bebekten hemen önce hamile kalmış artık stresi bırakıyo nasılsa tüp bebek yaptırcam diye
tabi canımmm herşey stresten kaynaklanıyor zaten
bak ben ne rahatıımm
kızlar bişi diyecem. ben şubat ayında düşük yaptım ya. en son 2010 kasım ayında adet görmüştüm. kasımdan ocak ayının sonuna kadar adet olmadım. doktora gittim. enfeksiyon vardı aldım dedi. sonra ocak ayında adet oldum gittim bal polen aldım. eşim nefret etmesine rağmen tam 10 gün yedik. sabah akşam. ve o ay hamile kaldım. acaba diyorum bal polen mi vesile oldudün gittim probolis üç karışım aldım belki gelecek ay yine olur dimi. kocişle düşünüp duruyoruz şubatta nasıl hamile kaldık diye. bal-polende karar kıldık
kızlar bişi diyecem. ben şubat ayında düşük yaptım ya. en son 2010 kasım ayında adet görmüştüm. kasımdan ocak ayının sonuna kadar adet olmadım. doktora gittim. enfeksiyon vardı aldım dedi. sonra ocak ayında adet oldum gittim bal polen aldım. eşim nefret etmesine rağmen tam 10 gün yedik. sabah akşam. ve o ay hamile kaldım. acaba diyorum bal polen mi vesile oldudün gittim probolis üç karışım aldım belki gelecek ay yine olur dimi. kocişle düşünüp duruyoruz şubatta nasıl hamile kaldık diye. bal-polende karar kıldık
iyiyiz canım..
sen nasılsın..
tülayla ben adet oldukda
ayyy onu ben de yiyorum bu ayyy
ezgicim sen naptın canım film çektirme işini 2 güngür giremedim hiçbişeyden haberim yok.nasıl geçti.sonuçlar nasıl çıktı
Selam tontikolar,nasılsınızz:80asicim tülaycım geçmiş olsun canlarım,vardır bundada bir hayır,inşaAllah haziranda alacaz sizden müjdeyi bende cadı halamı alıp arkanızdaki sıraya geçecem, az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?