- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.181
kızlar dün akşam bi rüya gördüm yine...
biri bana diyoki soğan kürü içmelisin...
bak ebru soğan suyu içti hamile kaldı...:26::26::26:
sanırım bu bana bi işaret
bende bu ay deneyeceğim soğanı kusa kusa içicem
vallaha tüm hafta sonu geçmişe dönüp düşündük sonuç bal-polen:) çok az da şey yapmışız o ay
Selam tontikolar,nasılsınızz:80asicim tülaycım geçmiş olsun canlarım,vardır bundada bir hayır,inşaAllah haziranda alacaz sizden müjdeyi bende cadı halamı alıp arkanızdaki sıraya geçecem, az kaldı
Selam tontikolar,nasılsınızz:80asicim tülaycım geçmiş olsun canlarım,vardır bundada bir hayır,inşaAllah haziranda alacaz sizden müjdeyi bende cadı halamı alıp arkanızdaki sıraya geçecem, az kaldı
tatlım cuma günü çektirdim çok şükür herşey tertemiz çıktı.. çok rahatladı kafam valla.. şimdide çalışmalara başladık bakalımm bu aydan çok umutluyum
tesekkür ederiz canimsinn.ama yok sen hamilelikte önümüze gecersi işalahhh
kız gelmeyin siz gelmeyin..
biz tülayla kaptık arkadaki yerleri otobüs doldu...
şimdi herkes önden gebe olarak inecek...
arkaya geçmek yok
yap tabiii aşkitom ne kaybedeceksin kii
inşaallah da ben hiç beklemiyorum,biraz sorunlarım var,yumurtalıklarda küçülme var rahim görüntüsünde bir tuhaflık var artı kist var dedi doktorum,varda var yanee,ehh bunları tedavi edene kadar menepoza girerim artık
ayy çok şükür canım benim çok sevindim .. kafanda hiçbir soru işareti kalmadı ne güzel bak gör yakın zamanda müjdeli haberi vericeksin inşallah..peki korktuğun kadar varmıymış canın acıdımı kuşum
evettt gelmeyinn arkaya bizz rahat rahAT oturcazzzz.sonra en son biz inecez otobüsten dimi klızzzz
heeeee
her ay geliyolar arkamızdan..
sonrada biz o sıkışıklıta işimizi yapamıyoz doğru dürüst
gene kırmızı..
gelmeyin bu ay arkaya bizde şöyle ferah ferah oturalım...
HADİİİİİİİİİ ben kaçarrr.anneme gidip müjdeli haberi vereyim bariiiiiiiiiiii.he bide kahve içemde gelemeem
HADİİİİİİİİİ ben kaçarrr.anneme gidip müjdeli haberi vereyim bariiiiiiiiiiii.he bide kahve içemde gelemeem
olmaz yola birlikte dvam edecez anca beraber kanca beraber,ne zamanki hepiniz gebe olarak indiniz en sona ben inicem bananeekız gelmeyin siz gelmeyin..
biz tülayla kaptık arkadaki yerleri otobüs doldu...
şimdi herkes önden gebe olarak inecek...
arkaya geçmek yok
ebru hamile miibenim niye haberim yokkk
bu arada canım rüyanda gördüğün kişi benim sanırım. çünkü her soğan suyu içtiğimde aklıma sen geliyorsun bi daha diyeyim dedim dedim unuttum az önce de diyecektim araya laf girdi unuttum. nolur iç şu soğan suyunu gayet tadı normal abartılacak ne kokusu var ne de tadı. hatta güzel bile bana çay gibi geliyor. benim eşim soğanı çok sever akşam hazırladığımdan bi baktım bi yudum içmiş. normalde soğan yiyorsan suyu daha da hafif. ki ben üniversiteye kadar ağzına pişmiş soğan koyan biri değilim yemeklerde hep seçerdim bana bile güzle geliyor nolur içç.. bak hastanede köylü bi kadınla tanıştım 30 yaşındaymış 6 yıllık evli çocuğu yokmuş bana o da soğan suyunu anlattı ilk defa bu ay o da deniyomuş bi tanıdığı soğan suyunu kullanınca hamile kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?