Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben bu ay kocama keçiboynuzuu kürüü .bana ve yine koıcama arıpoleni yidirecemmm.

vallaha tüm hafta sonu geçmişe dönüp düşündük sonuç bal-polen:) çok az da şey yapmışız o ay

ben onu duymuştum bi yerden sonra gittim aldım polan bal propolis ve arı sütü karışımı 10 gün olmuştur heralde hemen hemen hergün 1 tatlı kaşığı yiyorum.. eşimin polene alerjisi var yiyemiyor ama o da her sabah 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyor

a.selam canım hoşgeldiinn

kız gelmeyin siz gelmeyin..
biz tülayla kaptık arkadaki yerleri otobüs doldu...
şimdi herkes önden gebe olarak inecek...
arkaya geçmek yok

tatlım cuma günü çektirdim çok şükür herşey tertemiz çıktı.. çok rahatladı kafam valla.. şimdide çalışmalara başladık bakalımm bu aydan çok umutluyum

ayy çok şükür canım benim çok sevindim .. kafanda hiçbir soru işareti kalmadı ne güzel bak gör yakın zamanda müjdeli haberi vericeksin inşallah.. peki korktuğun kadar varmıymış canın acıdımı kuşum

tesekkür ederiz canimsinn.ama yok sen hamilelikte önümüze gecersi işalahhh

inşaallah da ben hiç beklemiyorum,biraz sorunlarım var,yumurtalıklarda küçülme var rahim görüntüsünde bir tuhaflık var artı kist var dedi doktorum,varda var yanee,ehh bunları tedavi edene kadar menepoza girerim artık

hiçççççç bellli olmaz.ona bakarsan bendede hiç bişi yok bende kalamıyomm kısmet işi bunlarr saıkma cANİİNI

valla tatlım anesteziyle çektirdim inan çok rahattı yarım saatte bitti herşey hiçbişey de hissetmedim

HADİİİİİİİİİ ben kaçarrr.anneme gidip müjdeli haberi vereyim bariiiiiiiiiiii.he bide kahve içemde gelemeem

ebru hamile mii benim niye haberim yokkk

bu arada canım rüyanda gördüğün kişi benim sanırım. çünkü her soğan suyu içtiğimde aklıma sen geliyorsun bi daha diyeyim dedim dedim unuttum az önce de diyecektim araya laf girdi unuttum. nolur iç şu soğan suyunu gayet tadı normal abartılacak ne kokusu var ne de tadı. hatta güzel bile bana çay gibi geliyor. benim eşim soğanı çok sever akşam hazırladığımdan bi baktım bi yudum içmiş. normalde soğan yiyorsan suyu daha da hafif. ki ben üniversiteye kadar ağzına pişmiş soğan koyan biri değilim yemeklerde hep seçerdim bana bile güzle geliyor nolur içç.. bak hastanede köylü bi kadınla tanıştım 30 yaşındaymış 6 yıllık evli çocuğu yokmuş bana o da soğan suyunu anlattı ilk defa bu ay o da deniyomuş bi tanıdığı soğan suyunu kullanınca hamile kalmış.

canım hanile değil ben rüyamda oyle dgördüm..
sonra sbah uyandım dedim..
bu bana bir vesile olsun bu ay bende içeyim şu soğan suyunu..
annem aylardır her konuştuğumuzda bana soyluyor.. yap iç diye..
bu ay bende kararlıyım içicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…