- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.201
olmaz yola birlikte dvam edecez anca beraber kanca beraber,ne zamanki hepiniz gebe olarak indiniz en sona ben inicem bananee
ayyy bat ıma 25 gün kaldı çok heyecanlıyımm
gelinim geliyor
çok heyecanlıyım..
gerçi daha şehzadenin çalışma planı bile yok ortada ama olsun..
zengin olurlar bari
ayy ateşim de her sabah 36.2 ya da 36.3
eşim de sabah bana sen kafayı yiyosun heralde dedi adam bi baktı saat 7 de gözümü açmamışım ağzımda derece.. ee akşamda yatmaya geldi gece gece bi baktı gene ağzımda derecene yaptığımı da anlamıyo garibimm
ayy ateşim de her sabah 36.2 ya da 36.3
eşim de sabah bana sen kafayı yiyosun heralde dedi adam bi baktı saat 7 de gözümü açmamışım ağzımda derece.. ee akşamda yatmaya geldi gece gece bi baktı gene ağzımda derecene yaptığımı da anlamıyo garibimm
Kızlar bende gecen ay soğan kürüne başlıyacam diyordum kısmet olmadı,bu ay olursam inşallah kesin başlıyacam,gerçekten işe yarıyor,bizim bir akrabada kürü uyguladı sonraki ay hamile kaldı,iki yıllık evliydi ve hiç korunmamıştı,doğumuna günler kaldı, bir kızı olacak inşallah
Kızlar bende gecen ay soğan kürüne başlıyacam diyordum kısmet olmadı,bu ay olursam inşallah kesin başlıyacam,gerçekten işe yarıyor,bizim bir akrabada kürü uyguladı sonraki ay hamile kaldı,iki yıllık evliydi ve hiç korunmamıştı,doğumuna günler kaldı, bir kızı olacak inşallah
benimkide oyle..
sabah gözünü açıyo ben ağzımda derece.
benim bu sabah gene 36.6 dı:26::26:
hani adet olmadan düşüyordu..
yada demekki benimki hiç çıkmadı
olur mu yaa çatlamadan sonra yükseldi ya adet zamanı yine düşmesi lazımm
kızıımm seninki terfi merfi etmicek yaa bana ne yaaaa bana ne yaaaaa
olur mu yaa çatlamadan sonra yükseldi ya adet zamanı yine düşmesi lazımm
kızıımm seninki terfi merfi etmicek yaa bana ne yaaaa bana ne yaaaaa
yok yok..
ben şeyimi tanırım..etemeye başladı bile
cankuşlar sizlerden ayrılmak çok zor ama benim çıkmam lazım,mutfağı toplayıp bulaşıkları yıkayacam,sonrada pazara gidecem,gelirim yine,öpüyorum hepicinizi
kolay gelsin tatlımm
canlar ben de kalkıp ortalığı toparlıyım yemeğimi de yapıp geliiiiiiimmmm
bende kalkayım temizliğimi bitireyim...
yemek ayarlıyayım...
oturmaktan fayda yok..
bazen sihirli bir değneğim olsun istiyorum..
çokmu tembelim ben yaa:44::44:
öptüm aşkitommmmm
hadi azcık çalışalım belki yumurtalıklarımız da çalışır aşkitom
kızlarrrrrrr günaydinn sabah adet olmuş olarak uyandımm.hakkımda hayırlısııı.haziranda daha çok çalışmam lazımm.gecen ayy 3 gün sonra bu ay 3 gün önce oldumm demekki kürtajdan sonra rahmimi kandini toparlıyoooumarım diger arkadaslarr adet olmaz herkesin hakkına hayırlısıı
kızlarrrrrrr günaydinn sabah adet olmuş olarak uyandımm.hakkımda hayırlısııı.haziranda daha çok çalışmam lazımm.gecen ayy 3 gün sonra bu ay 3 gün önce oldumm demekki kürtajdan sonra rahmimi kandini toparlıyoooumarım diger arkadaslarr adet olmaz herkesin hakkına hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?