Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tülücümm ben de adet oldum hem de 1 hafta erken
duphaston biter bitmez oldum.
nasip Allahtan .
Ezgiiiiiiiiii yaz şeker beni de 29 hazirana

Ama tülücümmm bak hazirandayız hala temmuz yazmıyozzzz

benden çok önce adet oldun ama bak aramızda sadece 9 gün var..
bu arada pasi de ben 2 kere olasıya o 3 kere oldu maşallah.. neyse artıkım bu arada üzülmek yola devam canım sen de başla şu soğan işine hep beraber hamile kalak

tülücümm ben de adet oldum hem de 1 hafta erken
duphaston biter bitmez oldum.
nasip Allahtan .
Ezgiiiiiiiiii yaz şeker beni de 29 hazirana

Ama tülücümmm bak hazirandayız hala temmuz yazmıyozzzz

benimde 3 gün erken geldiii ama evet hala haziran için umudumuz var yaniii 29 hazirann ne kaldı sunun surasındaa

kızlarrrrrrrrrr adet bittikten sonra ben incir kürüne kocam keçiboynuzu kürüne baslıycakkkk

kızlarrrrrrrrrr adet bittikten sonra ben incir kürüne kocam keçiboynuzu kürüne baslıycakkkk

yawrum ben o incire dayanamadım yaa aşırı tatlı olduu acaba 7 incirle yapsam etkili olmaz mııı içine havuç da atıcam belki tadını alır azcık o

yawrum ben o incire dayanamadım yaa aşırı tatlı olduu acaba 7 incirle yapsam etkili olmaz mııı içine havuç da atıcam belki tadını alır azcık o

çokmu tatlııı oluyoo.ben hiç yapmadımm adetimin bittigi gün yapcammm işalahh yaws neyapayım dayanacam işte.ne havucu kızzz

çokmu tatlııı oluyoo.ben hiç yapmadımm adetimin bittigi gün yapcammm işalahh yaws neyapayım dayanacam işte.ne havucu kızzz

ayy sakın 15-16 incir atma içemezsn valla ama istersen bir dene önce
incirler tek başına yumoşları büyütüyo canım ama hergün içine 1 tane de havu. kesip atarsan yumurtaları çatlatıyo.. havucu da koy bence sonra allah korusun büyür büyür çatlamaz falan kist olur.
ben şimdi 7 incir ve 1 havuçla deniycem bakalım

ay ikiki yazdin bacim ama ibrahim saraçoglu bundan hiç bahsetmiyyyyyy

ay ikiki yazdin bacim ama ibrahim saraçoglu bundan hiç bahsetmiyyyyyy

ediyo tatlım ben onun yazısında okudum zaten yapanlara da baktım hep havuç koyun mutlaka yoksa büyüyen yumurta çatlamayabiliyor yazmışlar
bak tarifini bakayım ben bidaha yazarım

ediyo tatlım ben onun yazısında okudum zaten yapanlara da baktım hep havuç koyun mutlaka yoksa büyüyen yumurta çatlamayabiliyor yazmışlar
bak tarifini bakayım ben bidaha yazarım

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii msn gel heleeeeeeee
bişi daha okudumm
burda hızlı cevap vermiyommmmmm

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru incir kürü tarifi açıkladı!

Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için.

İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.

Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beyaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın.

Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz;
Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.

-alıntı-

ya kızlar benim çok canım sıkkın.. sat dan sonra 10.gün biraz akıntı geldi uzayandan değil ama kremsi olandan 1 cm kadarda olsa uzuyordu gerçi bugun 12.günüm hiiçç bişey yok.. acaba ben yumurtamadım mı bu ay yaa

bekle canim 16.gün yumurtlayan var bune acele yawwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…