- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.841
maşallah maşallahinşallah gerek kalmaz bu ay bebiş olur sıkı çalış bu ay ezgi bide soğan kürü mü yapsaydın
üzmüyor teyzesi ama tutunacam diye benim mideye yapışıyor
maşallah maşallahinşallah gerek kalmaz bu ay bebiş olur sıkı çalış bu ay ezgi bide soğan kürü mü yapsaydın
üzmüyor teyzesi ama tutunacam diye benim mideye yapışıyor
:80::80::80::80::80:
ayy yapışsın annesii yapışsıınnmaşallah mercimeğimizee..
valla filizcim ben de hiçbir kist miyom iltihap falan olmadığı için soğana yapmıyım dedim, rahmim ve yumurtalıklarım tertemiz çıktı çok şükür.. ocak ayında yapmıştım onun sayesinde pko da kalmamış bende.. incir yapayım dedim ama içemiyorum aşırı tatlı geldii.. bol bol çalışmaya kaldı benim işimbir de 12-13 gün falan oldu bal+polen+arı sütü+propolis yiyorum.. inşallah işe yarar:116::116:
:80::80::80::80::80:
yarasınnnn yarasınnnnnnnnnnnn yumurtalar çatlasın döllensin inşallah
bişiy çıkmadığına çok sevindim yaaa aklından birsürü soru işareti gitmiştir şimdi rahat rahat hamiş kalma zamanı inşallahhh
aman aman tutunsun sıkı sıkı doktora gittinmi bebişi keseyi falan gördünmü filizcim
ayy evet tatlım nasıl rahatladım anlatamam sanki şimdi adamı öpsem hamile kalırım gibi hissediyorum
hadi inşallahh eşinin ceketini bol bol üzerine attt
keseyi gördük geçen hafta canım gelecek hafta kalp atışı için gidecez inşallah gün sayıyoruz
doktorum kese görünümüyle hafta tutuyor dedi inşallah bide kalp atışlarını görürsek iyi olacak
kızlar selam,
ben hafta sonu ankaraya gidiyorum. gitmişken doktora da gidip hem muayene olayım hem konuşayım diyorum. ama çok fazla korkuyorum. o sedyeye uzanıp ayağımı iki yana açma ve makas gibi bişeyle şeyimi kocaman açması beni şimdiden çok korkutuyor. bu korkuyu yenmenin bir yolu yok mu?????
çok sevindim canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın
hoşgeldinnnnnn:81::81::81:
hoşgeldin pasicim nasılsın
aşkitoooooooommmmm
adetin sökülmmedi dimiiiiiiiii
canım sandalyeye çıkarken içinden şöle söle bu şekilde yatarsam rahmimim en iyi şekilde görecekler ve ona göre davranacaklar ve canın en az o pozisyonda yanacak sonuçta bi organımız ve ancak o şekilde görülebiliyor öle düşün zor biliyorum ama yapacak bişi yok
ya işte o sırada beni bir ter basıyor. kaçıp gidesim geliyor. yanımda birisi olmasa o sırada inan topuklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?