- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.081
kızlar ben çıkıyorum şimdilik küçük osmanda görüşelim
hoşbuldum ohhhh hayat bana güzel yemeğim ocakta pişiyo bende terasa sandalye masa attım çayımı demledim çekirdeğimi aldım keyif çatıyom bir yandanda sizle konuşuyom
kızçelerrr ben salata yapmaya gidiyorummmmm akşam giremeyebilirim
haberiniz olaaaa
özleyın benı anacımmmm:97::96:
oohh keyfin yerinde demek maşallahbu arada sen nerde yaşıyorsun ?
yerinde yerinde maşallah ben adanadayım canım sen nerdensin
hemde ne sıcak yaz tam geldi artık adanaya yanıyo ortalık ama ne güzel yazı severim ben kışı hiç sevmemoohh adana sıcacıktır şimdi.. ben istanbul'dayım
hemde ne sıcak yaz tam geldi artık adanaya yanıyo ortalık ama ne güzel yazı severim ben kışı hiç sevmem
evet yaz daha çok sevilir genellikle yaşasın yaz geldibende hava güzel olunca mutlu oluyorum aslen adanalı mısın? çalışıyor musun ? ben evde tembel tembel oturuyorum aslende rizeliyim [/QUOT
evet canım aslen adanalıyım doğma büyüme çalışmıyorum bende evde tembel tembel oturuyorum çalışmayada hiç niyetim yok
evet yaz daha çok sevilir genellikle yaşasın yaz geldibende hava güzel olunca mutlu oluyorum aslen adanalı mısın? çalışıyor musun ? ben evde tembel tembel oturuyorum aslende rizeliyim [/QUOT
evet canım aslen adanalıyım doğma büyüme çalışmıyorum bende evde tembel tembel oturuyorum çalışmayada hiç niyetim yok
aayy bi süre çalıştım,oda mecburiyetten .. ama çok zoorrkaç yaşındasın? bakim hımm
aayy bi süre çalıştım,oda mecburiyetten .. ama çok zoorrkaç yaşındasın? bakim hımm
bende 3 sene çalıştım şimdi evdeyim 27 yaşındayım ya sen ?
bende 3 sene çalıştım şimdi evdeyim 27 yaşındayım ya sen ?
83 doğumluyum ekim 7 yani 28 oluyor sanırım
83 doğumluyum ekim 7 yani 28 oluyor sanırım
hımm aramızda fazla yokmuş bende 20 ekim 1984 terazi burcumusun isim ne bu arada ben yasemin
hımm aramızda fazla yokmuş bende 20 ekim 1984 terazi burcumusun isim ne bu arada ben yasemin
evet canım terazi burcuyum. adım sonnur,memnun oldum
evet canım terazi burcuyum. adım sonnur,memnun oldum
bende memnun oldum
neysee ben çıkıyorum görüşmek üzere..
bende çıkıyorum görüşürüz:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?