- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.361
senin de mi pembe bişiler gelmişti...
dış gebelikte değerin kaç çıkmıştı ve nasıl oldu?
hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallahhmmm saglık olsun. nese kızlar ben kacıyım doktora gıdıcem bakalım klomen bır ıse yaramısmı??
inşallah herşey gönlünce ve hayırlısı olsun..her şeyi bir umut kabul ediyorum artık. kan testi vedim öğleden sonra çıkacak. ama bir umut işte belki implantasyon kanamasıdır diye dua ediyorum.
ben adet günümde duramadım sağlık ocağına kan verdim 205 çıktı sonuç doktorumu aradım o gel burda bakalım dedi ertesi günü hastanede verdim 257 çıktı sonra değer biraz düşük dedi 2 gün aralıklarla gel dedi 2gün sonra 311 çıktı 2 gün sonra 378 çıktı dış gebesin dedi yani öğrenmemle kürtajın arası 1 hafta sürdü sonra rengli ultrasyona gönderdi doktor ben bişey göremedim falan dedi ertesi günü kürtaj oldum ilaç verdi 1 hafta sonra gel dedi gebelik tamamen bittimi diye bakalım dedi gittim ve bitmişti 3 ay korunun dedi ama biz korunmadım zaten olmadıda bu 2. ayımız şimdi gidicem bakalım biraz uzun oldu ama
tatlım ateşini devamlı ölçmezsen anlayamazsın çatlama olmuş mu olmamışmı..
çünkü yumurtanın çatlayacağı gün normal değerin altında çıkıyor, çatladığının ertesi günü ise normal değerinin üstünde çıkıyor ve adete kadar yüksek devam ediyor
evet biliyorum canım:26: ama dedim ya derece bozuk zannettim aslında ağzımda kısa sürede tutuyormuşum
dün akıntım oldu akşam.
bol suyla birlikte geldi.dediğimiz gibi uzun ve sünen bi sıvı ama koyu kıvamdaydı. sanırım yumurtlamam akıntısı demek ki bende de 11-12. günde yumurtlama oldu filizinki gibi. ama neye sevindim biliyor musun bende peynir gibi bişeyler hiç gelmedi demek ki çok fazla iltihap yok bende
slm kizlarrr dicem ama ezgiden baska kimse yokmuss..
napion kiz ezgiciks
hosgeldin bebekk
huuu kızlar siz geldiniz ben gidiyorum, topiğin nöbetini özlem sana devrediyorum
yaaa kızlar bugün ne öğrendim biliyormusunuz eltim hamile...........sırf bana inat 2.cocuğu yaptı yemedi içmedi becerdi.kıskançlığından benim çalışmalar rağmen henüz bebeğim olmadı diye kendini sıkıştrdı araya.ben ev aldım araba aldım diye çatladı kendisi de hırsını bu şekilde çıkarıyor galiba bana da söylemiyor kocama söylemiş abisi...yazık valla yazık artık nefret ediyorum hepsinden..nispet yapar gibi bas basss bağırasım var
yaaa kızlar bugün ne öğrendim biliyormusunuz eltim hamile...........sırf bana inat 2.cocuğu yaptı yemedi içmedi becerdi.kıskançlığından benim çalışmalar rağmen henüz bebeğim olmadı diye kendini sıkıştrdı araya.ben ev aldım araba aldım diye çatladı kendisi de hırsını bu şekilde çıkarıyor galiba bana da söylemiyor kocama söylemiş abisi...yazık valla yazık artık nefret ediyorum hepsinden..nispet yapar gibi bas basss bağırasım var
bagırr anam bagırr benim eltiminn 3 tanesi var 4.yü yapcam diye tututuruyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?