Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ateş olayı nedir ya anlatsana canım bgün 36.5 çıktı:44:

öyle 1 gün ölçmeyle hiçbirşey anlayamazsın adetinin 5.günü basla hergün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan ayağını yere basmadan ölçüçeksin canım ateşin düştüğü gün yumurtluyorsun zaten ertesi günü ateşin baya yükseliyo bak benım yumurtlama ateşim 36.1 ertesi gün 36.6 aniden artan fark yumurtladın diyo ....bende tam yumurtlama gününde birlikte olmadım 1 gün önce oldum tuttumu bilmiyorum

eneeee Meltemmmm

dadLummm
napıosunuz giremıyorum 2 gundur , dün günüm vardı bugünde doktora gittim
prolaktınım sınıra gelmıs ilaç verdı dr um calısmalara devam dedi
11mm bı tane sağ kasıgımda yumoşum olmus bide ilişki planlaması yaptı
bu aydan umutluyum dedi ilk defa buda benı cok mutlu ettı dua edin kızlarr
sizde ne var ne yok sekerim ?

sevindim tatlım sevindimmm.
inşallah olur tatlım
ben de ne olsun adet oldum ben bilmiyorum biliyo musun?
klomene başladım yine bir de inşallah soğan yapıcammm

ayyy canım kocacaım beni aradı sabah seni kırdım dedi beni affedebilecekmisin dedi ya ben bu adama aşığım yaaaaa bende affettim dedim teşekkür ederim aşkım dedi seni çok seviyorum dedi bende dedim kapattı....o yüzden karı koca işine karısılmaz 10 dakka önce burda adama nefret kusuyordum şimdi aşkıyla tekrar yanıyomm yanayım yanayım ateşlerde yanayım kocacığımın duduağından bir öpücük alayım hahahha

hımm anladım tatlım saol inşallah tutturmuşsundur hayırlısı bakalım

ne güzel bak işteee hadi gözün aydınnnn

hemen fan fin fonnn

sevindim tatlım sevindimmm.
inşallah olur tatlım
ben de ne olsun adet oldum ben bilmiyorum biliyo musun?
klomene başladım yine bir de inşallah soğan yapıcammm

bilmiyordum canım adet oldugunu hayırlısı olsun önumuzdeki ay hep beraber kalırız inş.
klomen iyi bisey ben ilk kullandıgımda 2 yumurtam olmustu snada yarar inşallah ilk ayında hamıle kalamassan 2. ayında hamıle kalabılıyormussun öpüyorum iyi geceler sanada grşrüz deryosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…