Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

allah affetsin canım sen de kötü niyetle demedin yaa.. ama haklısın yanii onun düşünmesi lazım, madem çocuğun hasta be kadın otur işte evinde ne işin var gezmelerde

Regaip kandiliniz mübarek olsun..........allah her seneye bizleri sedvdiklerizle sag eylesin...........

allah affetsin canım sen de kötü niyetle demedin yaa.. ama haklısın yanii onun düşünmesi lazım, madem çocuğun hasta be kadın otur işte evinde ne işin var gezmelerde

heeeeee........ ay bir de görsen çocuğunu benden bir kıskanıyor. kucağıma alınca böyle gözünü dikiyor bakıyor delüüüüüüüüüüü

tatlım elbisen düz renkse siyah, bej tonları ya da gümüş ayakkabı ve ayne renk çantayla giyebilrin diycem ama elbiseyi görmeden de çok sağlıklı bişey diyemiyorum

baya açık renkte ve belindede aynı kumaştan kemer yapmışlar içindede petrol yeşili desenler var. haklısın ben şimdi çıkıp elbiseyide yanıma alayımda öle bakayım bide:26:

Regaip kandiliniz mübarek olsun..........allah her seneye bizleri sedvdiklerizle sag eylesin...........

amin canım.. senin de mübarek olsunn

baya açık renkte ve belindede aynı kumaştan kemer yapmışlar içindede petrol yeşili desenler var. haklısın ben şimdi çıkıp elbiseyide yanıma alayımda öle bakayım bide:26:

bence de tatlım sen elbiseyi de al yanına belki kemerindeki tonlarda bişey bulursan çok şık olur

aminnnnnnnnnnnnnnn... Seninde mübarek olsun.

seninde kandilin mübarek olsun inşallah

amin canım.. Senin de mübarek olsunn

bence de tatlım sen elbiseyi de al yanına belki kemerindeki tonlarda bişey bulursan çok şık olur

allah hepinizden razı olsun.şefkatini mahremetini üzerinizden eksik etmesinn.bizlerii evlatt yoksunluyla ve acısıyla terbiye etmesin.......amin......

kızlar ben 24 ünde adet olursam klomene ve iğneye geçecektik yaa ben bu sabah düşündüm haziran sonu temmuz başı 2 hafta tatildeyim yani önümüzdeki ayı boş geçicem artık temmuzdaki adetimle tedaviye başlıycam

hmm yumurtalama agrısı eger yumurta cok buyupte catlarsa daha cok agrıyor ben yumurtam 17.18.ken catlayınca hıssetmıyorum ama 25 ten yukarı olunca yuruyemıyorum nerdeyse ama bır gunde gecıyor belkı sende de oyle bır durum olabılır.eger sen dıyorsan kı bu ay yumurtlamadım gecmıste dogum kontrol hapı ıctım prolaktının yukselmıs olabılır yuksaklıgı hıc adet gorememe ve sureklı kanama yapabılıyor.

arkadaşlar,ben gideyim işlerim var baya.. rabbim önce hepinize sevdiklerinizle sağlık huzur nasip etsin inşallah görüşmek üzere.. :79:

neden tatılemı gıdıcen ?

canım tatilde bence kendini rahat bırak. orada kafan sürekli bebekte olacak ve tatil yapamayacaksın. denize giremeyeceksin, dinlenemeyeceksin. bence de temmuzda başla. hem kafan rahat olur.

benim prolaktinim normal canım. eşim sürekli kan testi yapıyor bana adam hem idrar testi hem kan tetsi müptelası oldu

neden tatılemı gıdıcen ?

evet cnm burda olmıycam doktora gitme şansım yok yani yumurta takibi için falan

canım tatilde bence kendini rahat bırak. orada kafan sürekli bebekte olacak ve tatil yapamayacaksın. denize giremeyeceksin, dinlenemeyeceksin. bence de temmuzda başla. hem kafan rahat olur.

aynen canım ya hiç düşünmem zaten ben tatilde oohh ne rahatlarım valla bakarsın ozaman olur

bence daha iyii istersende adetin 4.günü başlarsın klomene doktoruna sorarsın olur mu bu şekilde diye.. oohh hem tatil hemde .... senin için böylesi belkide daha iyi olacak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…