Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bana ne yaa gıcıklık değil mi yaptırtıcam işte ben okadar tahliller filmller uğraşıyorum o da bişeyler yapsın

varya ben onu yaptırana kadar ne uğraştım. benimki evde olsun dedi ben dedim olmaz,mecbur utanarak aradım hastaneyi çocuğa dedim evde yapılıp raya getirsek olur mu dedi eğer ev yakınsa 10 dk içinde buraya ulaştırın dedi ama ya koltuk altına yada havluya sarıp getirin dedi tabii ev yakın değil ablamın ısrarlarıyla onlarda kaldık o gün sabah onlar uyurken eşim verdi bi gün öncesindende eczaneden sterilize bi kutu aldım ona koyduk. ben tabii aldım bunu apartmandan aşaya bi inişim vardı yaa sonra taksi tuttum acil hastaneyi tarif ettim çabuk dedim bu arada elimdede sıcacık havluya sarmışım petekte ısıttığım havluyu yani acaba sıcak havlu biraz hata mı oldu:26: velhasıl böyle sağolsun kocam hiç uğraşmadı

geeçmiş olsun canım ama keşke hastanede verseydi, böyle yanılma payı olur mu acaba

hale bak ya

kızlar face de gordunuzmu bılmıyorum ama eskı yapılan butun sohbetlerı mesaj olarak gerı yollamıs.sabahtan beri sil sil bıtıremedım.anaaaaaaaaaaaam neydı oyle ya ne çenesi dusukmüşum ben öyle

Günaydın kızlar bir ce diyip gitcem bugün dersim erken başlıyor. erken dediğimde 11 e on kala
Hepinize hayırlı kandiller. Rabbim günahlarımızı affetsin ona layık kullarından etsin bizleri iki dünyada da mutlu kılsın inşallah.

amiin canımm sana da hayırlı kandiller,iyi dersler

anamm onu bile bize yaptırıyolar yaa.. off biz neden çocuğu da te başımıza yapamıyoruz kiii

he kız sorma yok su gun esınle bırlıkte ol su gun olma bekle.keyıfle bır sey edemedıkyapınca olan bıse olsa keskeen uyuz oldugum soruda gereksız kadınların sen daha cocuk yapmadınmı?yap yap olsun demelerı sankı yapılınca oluyor gıbı

amann artık sorduklarında diycem.. sen çocuk yapmıyon muu; yooo günaşırı yapıyorum

kızlarr dün ben bütün gün elbisemin altına ayakkabı baktım ve çarşıdaki bütün mağazalara baktım. ama istediğim gibi renk bulamadım. elbisem gri ve vizon arası birşey sizce ne renk olabilir? düğünde giycem bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…