Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet cnm burda olmıycam doktora gitme şansım yok yani yumurta takibi için falan

aynen canım ya hiç düşünmem zaten ben tatilde oohh ne rahatlarım valla bakarsın ozaman olur

nereye gideceksin bilmiyorum ama deniz buz gibi haberin olsun
bizde haziran 18 de gidicez. eğer bana da çatlatma iğnesi falan verirse bende dönünce başlayım.

bence daha iyii istersende adetin 4.günü başlarsın klomene doktoruna sorarsın olur mu bu şekilde diye.. oohh hem tatil hemde .... senin için böylesi belkide daha iyi olacak emin ol

ayy bu sene çok yordu bu konu beni yaa en azından 1 ay düşünmeden kafamı da dinlendirirm o yüzden bu ay sonu hiç gitmicem doktora artık döndükten sonra giderim dedim

nereye gideceksin bilmiyorum ama deniz buz gibi haberin olsun
bizde haziran 18 de gidicez. eğer bana da çatlatma iğnesi falan verirse bende dönünce başlayım.

canım ben ay sonunda gidicem yani adet olayım bitimde yola çıkıcaz önce bodrum sonra datça allah izin verirse.. bence sende tatilde hii. iğneylefalan uğraşma git enerji ve moral depola gelince başlarsın

kızlarr hatırlıyomusunuz gecen görümcem hamile diye yazmuıstım.maleseff bebegin kalp atımları yokmusu yarın kürtajA gidiyorr.çok üzüldümm

canım ben ay sonunda gidicem yani adet olayım bitimde yola çıkıcaz önce bodrum sonra datça allah izin verirse.. bence sende tatilde hii. iğneylefalan uğraşma git enerji ve moral depola gelince başlarsın

sen adetttt oolmayacaksınn.hamiş gitcen nere gitceksennn

kızlarr hatırlıyomusunuz gecen görümcem hamile diye yazmuıstım.maleseff bebegin kalp atımları yokmusu yarın kürtajA gidiyorr.çok üzüldümm

çok üzüldüm. nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. gerçi ben düşük yaptığımda 3 haftalıktı. hamile kalmakla iş bitmiyor. kese göründü mü? kalbi atıyor mu? tetsleri normal mi? biz hamile kalmayı başarabilsek bir de onları dert edeceğiz.

malesef öyleee dogana kadar çilemiz bitmiyooo.allah hayırlısını versin.geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…