Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

amann artık sorduklarında diycem.. sen çocuk yapmıyon muu; yooo günaşırı yapıyorum

desen aaaaaaaaaa oyle olmaz hergun derlercok bılıylar ya yav hem bılmıyolar hemde yapabılıyorlar bızde hıc bılmeseydık keşkehele ben prf.olcam yakında zaten ben artık op.doktorada gıtmıyorum bıse bılmıyosun bole bole olur dıyorum.en son kı doktorum hulya gıt artık basımdan tamam ben becerıksızım baska bırını bul dedı kovdu beni

yoo görmedim öyle birşey. ee o zaman tatlım bu sana özel birşeymiş demekki nedense

mesajlarında bıse yokmu yanı?belkı daha yenı baslamıstır gelır sana dogru sankı kapatmadan cıktıgım sohbetler vardı hepsı degıl yarım kalmıslar.hepsının sonunda cıkmam lazım yazmısım

kuzum ben diyorum bizim jinekoloğa deil psikoloğa ihtiyacımız var

kuzum ben diyorum bizim jinekoloğa deil psikoloğa ihtiyacımız var

valla şeker bende aynı fıkırdeyım dun yumurtan 12,5 dıyo doktor ben emınmısın dıyorumkafayı yedım he kımseye guvenmıyorum sonra dıyorum koca prf. yalanmı soyluyor..

valla şeker bende aynı fıkırdeyım dun yumurtan 12,5 dıyo doktor ben emınmısın dıyorumkafayı yedım he kımseye guvenmıyorum sonra dıyorum koca prf. yalanmı soyluyor..

ayy allah iyiliğini versinn bizim ruh halimizden büyüyeceği varsa da büyümüyo yumoşlar, onları bile korkutuyoruz yaa

kızlar bu ay bende yumurta da oluşmamış gebelik de. pembe bir akıntım vardı. hormon baktırdık doktor yumurta olmamış dedi. ama dün gece dayanılmaz bir karın ağrım oldu. sanırım adet günümden bir gün sonra yumurtladım ve şu anda bende kan gövdeyi görütüyor. adetimin bitmesi gereken gün kanamam arttı. yumurtalar şaşırdı ne yaacağını. doktor bir de gebe kalmak için doktor desteği lazım dedi. cumartesi kadın doğumcuya gidicem ve çatlatma iğnesi yada başka şeyler verecek sanırım.

bu arada bişi soracağım. az sonra karşı binadaki komşu bana kahveye gelecek ama kızı su çiçeği geçiriyormuş. telefonda dedi. 1 yaşında bebek. ben geçirmedim su çiçeği ben ne diyim de gelmesin söylesenize. ne olur bir yalan bulun banaaaaaaaaaaaaa

Günaydın canlarr,kandiliniz mübarek olsun,Rabbim bu günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahh,
bu gece çok lütuf ve ihsanla dolu, kıymeti ve değeri büyük, çok iyi değerlendirilmesi gereken gece,
Peygamberimiz (sas), bir hadislerinde bu gecede yapılacak duaların Allah katından geri çevrilmeyeceğini bildirmişlerdir.Her zamankinden daha çokk bol bol dua ve ibadet edelimm

çok geçmiş olsun ve kandilin mübarek olsun. sende çıkıyorum de yokum de açık açık de bana geçebilir de endişe ediyorum de :26:

canım sakın kafana takma bu yumurta olayını, bu ay klomen kullanırsın çatır çatır büyür yumurtaların, bir de üstüne iğne oldu bitti allahın izniyle..
komşun konusuna gelince, valla bilemedim ki şimdi ne denir, arasan canım acil bişey oldu hemen çıkmam lazım falan desen:26:
şimdi gerçeği söylesen alınır küser benim çocuğum cüzzamlımı falan diye tafralar girer, genel de öyle oluyo da

ayy allah iyiliğini versinn bizim ruh halimizden büyüyeceği varsa da büyümüyo yumoşlar, onları bile korkutuyoruz yaa

evet aynen ondan ole oluyor.zaten cok fazla bılgı vermez sorunca sanane sen kendı ısıne bak derbılıyor bana yuz verınce herseyıne karısacagımıdıger doktorumdayken ıgne kullanıyodum oyle bır bunyem varkı ıgne dozu 75.ten 50 ye dusunce buyuyen yumurta kuculuyor.ıgnelerde cok pahalı bosa gıtmesını ıstemıyorum.dozda dusukten baslanıyor yumoslar cok olmasın dıye. dedım doktora dozu dusurme yapma etme bıse olmaz.fazla yumurtam buyumez cıksa cıksa 3 tane cıkar.ama bakıyor hepsı buyumus gıbı duruyor dusuruyor dozu yumoslar sonuyor.delı ettı kadın benı.sonradan da kovdu ıste gıt dedı ben beceremıyorum dedı

bana fikir verecek olan kimse yok mu??:26:

amiiiin canım.. inşallah rabbim geri çevirmeyecek dualarımızı :116::116:

kıstın felan varmıydı ?daha once muayne olmusmuydun.

hepinizin kandili mübarek olsun. wallaha aradım kanamam çok halil beni konyaya doktora götürüyor dedim. bu mübarek günde yalan söyledim ya allah beni affetsin. ama napıyım ben de kociş de su çiçeği geçirmedik. bir de su çiçeği ile mi uğraşıyım?????

ama onunda düşünmesi gerekmez mi? misafirliğe gitmeden önce???

kötüyüm demi???

kıstın felan varmıydı ?daha once muayne olmusmuydun.

canım kasım ayında doktora gitmiştim bir şey görmemişti. ama ben mart ayından bu yana yumurtlamıyorum bence. nedenini sorarsan benim küçüklüğümden beri adetimin 15. günü ben komaya girerim. dayanılmaz yumurtlama sancım olur. iki gün iğneler serumlar kendimden geçerim. yıllardır da doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ağrılar yüzünden. evlenene kadar. evlenince bıraktım. en son mart ayında öldüm öldüm dirildim. geçen iki ayda da öyle ağrım olmadı. ama yumruta akı gibi akıntım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…