- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.821
bende anlamadım nasıl oldugunu mesajlarına bır gırıp bak yoksa arsıve gır.ıkı tane hesap vardı bende bırınden kurtuldum kalıcı olarak sıldım.
amann artık sorduklarında diycem.. sen çocuk yapmıyon muu; yooo günaşırı yapıyorum
yoo görmedim öyle birşey. ee o zaman tatlım bu sana özel birşeymiş demekkinedense
desen aaaaaaaaaa oyle olmaz hergun derlercok bılıylar ya yav hem bılmıyolar hemde yapabılıyorlar bızde hıc bılmeseydık keşke hele ben prf.olcam yakında zaten ben artık op.doktorada gıtmıyorum bıse bılmıyosun bole bole olur dıyorum.en son kı doktorum hulya gıt artık basımdan tamam ben becerıksızım baska bırını bul dedı kovdu beni
kuzum ben diyorum bizim jinekoloğa deil psikoloğa ihtiyacımız var
valla şeker bende aynı fıkırdeyım dun yumurtan 12,5 dıyo doktor ben emınmısın dıyorumkafayı yedım he kımseye guvenmıyorum sonra dıyorum koca prf. yalanmı soyluyor..
mesajlarında bıse yokmu yanı?belkı daha yenı baslamıstır gelır sana dogrusankı kapatmadan cıktıgım sohbetler vardı hepsı degıl yarım kalmıslar.hepsının sonunda cıkmam lazım yazmısım
kızlar bu ay bende yumurta da oluşmamış gebelik de. pembe bir akıntım vardı. hormon baktırdık doktor yumurta olmamış dedi. ama dün gece dayanılmaz bir karın ağrım oldu. sanırım adet günümden bir gün sonra yumurtladım ve şu anda bende kan gövdeyi görütüyor. adetimin bitmesi gereken gün kanamam arttı. yumurtalar şaşırdı ne yaacağını. doktor bir de gebe kalmak için doktor desteği lazım dedi. cumartesi kadın doğumcuya gidicem ve çatlatma iğnesi yada başka şeyler verecek sanırım.
bu arada bişi soracağım. az sonra karşı binadaki komşu bana kahveye gelecek ama kızı su çiçeği geçiriyormuş. telefonda dedi. 1 yaşında bebek. ben geçirmedim su çiçeği ben ne diyim de gelmesin söylesenize. ne olur bir yalan bulun banaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu ay bende yumurta da oluşmamış gebelik de. pembe bir akıntım vardı. hormon baktırdık doktor yumurta olmamış dedi. ama dün gece dayanılmaz bir karın ağrım oldu. sanırım adet günümden bir gün sonra yumurtladım ve şu anda bende kan gövdeyi görütüyor. adetimin bitmesi gereken gün kanamam arttı. yumurtalar şaşırdı ne yaacağını. doktor bir de gebe kalmak için doktor desteği lazım dedi. cumartesi kadın doğumcuya gidicem ve çatlatma iğnesi yada başka şeyler verecek sanırım.
bu arada bişi soracağım. az sonra karşı binadaki komşu bana kahveye gelecek ama kızı su çiçeği geçiriyormuş. telefonda dedi. 1 yaşında bebek. ben geçirmedim su çiçeği ben ne diyim de gelmesin söylesenize. ne olur bir yalan bulun banaaaaaaaaaaaaa
ayy allah iyiliğini versinn bizim ruh halimizden büyüyeceği varsa da büyümüyo yumoşlar, onları bile korkutuyoruz yaa
kızlarr dün ben bütün gün elbisemin altına ayakkabı baktım ve çarşıdaki bütün mağazalara baktım. ama istediğim gibi renk bulamadım. elbisem gri ve vizon arası birşey sizce ne renk olabilir? düğünde giycem bu arada.
Günaydın canlarr,kandiliniz mübarek olsun,Rabbim bu günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahh,
bu gece çok lütuf ve ihsanla dolu, kıymeti ve değeri büyük, çok iyi değerlendirilmesi gereken gece,
Peygamberimiz (sas), bir hadislerinde bu gecede yapılacak duaların Allah katından geri çevrilmeyeceğini bildirmişlerdir.Her zamankinden daha çokk bol bol dua ve ibadet edelimm
canım sakın kafana takma bu yumurta olayını, bu ay klomen kullanırsın çatır çatır büyür yumurtaların, bir de üstüne iğne oldu bitti allahın izniyle..
komşun konusuna gelince, valla bilemedim ki şimdi ne denir, arasan canım acil bişey oldu hemen çıkmam lazım falan desen:26:
şimdi gerçeği söylesen alınır küser benim çocuğum cüzzamlımı falan diye tafralar girer, genel de öyle oluyo da
bana fikir verecek olan kimse yok mu??:26:
bana fikir verecek olan kimse yok mu??:26:
kıstın felan varmıydı ?daha once muayne olmusmuydun.
sıyah olurmu kı acaba.cok mu koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?