Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pembig bugün ateşim 36.4 çıktı.....1 derece düşmüş eğer yarın bu dereceden yüksek çıkarsa umutlarım çoğalacak
hatırlarsan dün ateşim 36.5 di bu sabah 36.4 bugünü yerleşme günü olarak hesaplamıstım yarın yükselmesi gerekiyor dimi canım

canım okadar düşmeyle bişey olmaz normal bence henüz çok düşmüş değil, ama yarın 36.5, 36.6 falan çıkarsa demek ki iyi gidiyor

canım okadar düşmeyle bişey olmaz normal bence henüz çok düşmüş değil, ama yarın 36.5, 36.6 falan çıkarsa demek ki iyi gidiyor
zaten adetime 7 gün kaldı bugünlerde yerleşmesi lazım dimi .... yarın kaç çıkıcak acaba dizi gibi vallayarında birden fırlıyormus ateşim eheheh

zaten adetime 7 gün kaldı bugünlerde yerleşmesi lazım dimi .... yarın kaç çıkıcak acaba dizi gibi vallayarında birden fırlıyormus ateşim eheheh

inşallah yükselir canım düşmeye devam ederse adet olcaksın demek

benim dün 36.4 tü bu sabah 36.1 çıktı baya düşmüş acaba bugün mü çatlayacak akıntım da yok 13. günüm bugün

inşallah yükselir canım düşmeye devam ederse adet olcaksın demek

benim dün 36.4 tü bu sabah 36.1 çıktı baya düşmüş acaba bugün mü çatlayacak akıntım da yok 13. günüm bugün
bugünü değerlendir bence ..baya düşmüş BU GECE halvete girin yarın biden fırlarsa mesela 36.6 ya fırlamıssa anlaki yumurtlaman gerçekleşti..
benim ateş listemi hatırlarsan yumurtlama günü 36.1 ertesi günü ani bir artıs var 36.6 ama ben o gün yaomamıstım bir gün önce yapmıstım tuttuysa eğer

Bende yarın başlıyorum ölçmeye,bi bu eksikti zatii onuda deniyim,soğan suyunada başlıyacam,bu beni çok uğraştıraca benziyor,hele bi gelsin poposunu ısıracam

yaaa kandil gecesi halvet olur muu ama çok korkuyorum yarın birden fırlamış olursa iş işten geçmiş olur

Bende yarın başlıyorum ölçmeye,bi bu eksikti zatii onuda deniyim,soğan suyunada başlıyacam,bu beni çok uğraştıraca benziyor,hele bi gelsin poposunu ısıracam

sorma valla tatlım bir doğsunlar çekecekleri var bizden
bak ateşini ölç ben çok güveniyorum bu yönteme

ya evde digital derece var ama sanırım bozuk gösteriyor,şu cam olanlardan alsam olurmu acaba,hani içinde civa olanlar varya:44:

ya evde digital derece var ama sanırım bozuk gösteriyor,şu cam olanlardan alsam olurmu acaba,hani içinde civa olanlar varya:44:

olur canım neden olmasın ama onları okumak biraz zor. sen zorlanmazsan bişey olmaz

içimden bir his fırlamıcak diyo senin yumurtlama günün e daha var diyo mesela 15 -16 1-17-18 inci günler arasında gibi geliyo bana yarın bir ölçte ona göre hemen salma kendini yarınki ölüçe bağlı

inşallah canım ama yarın 36.6 ve üstü çıkarsa bitti gitti bu ay.. kısmet bakalımm

içimden bir his fırlamıcak diyo sakin olll

ayyyy kızlar benım ateşim bugün 36.7 çıktııı
hamileyim yoksammmm
aaaaa bu değere göre ikiz olmasın gıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…