- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.901
pembig bugün ateşim 36.4 çıktı.....1 derece düşmüş eğer yarın bu dereceden yüksek çıkarsa umutlarım çoğalacak
hatırlarsan dün ateşim 36.5 di bu sabah 36.4 bugünü yerleşme günü olarak hesaplamıstım yarın yükselmesi gerekiyor dimi canım
zaten adetime 7 gün kaldı bugünlerde yerleşmesi lazım dimi .... yarın kaç çıkıcak acaba dizi gibi vallacanım okadar düşmeyle bişey olmaz normal bence henüz çok düşmüş değil, ama yarın 36.5, 36.6 falan çıkarsa demek ki iyi gidiyor
zaten adetime 7 gün kaldı bugünlerde yerleşmesi lazım dimi .... yarın kaç çıkıcak acaba dizi gibi vallayarında birden fırlıyormus ateşim eheheh
bugünü değerlendir bence ..baya düşmüş BU GECE halvete girin yarın biden fırlarsa mesela 36.6 ya fırlamıssa anlaki yumurtlaman gerçekleşti..inşallah yükselir canım düşmeye devam ederse adet olcaksın demek
benim dün 36.4 tü bu sabah 36.1 çıktı baya düşmüş acaba bugün mü çatlayacak akıntım da yok 13. günüm bugün
bugünü değerlendir bence ..baya düşmüş BU GECE halvete girin yarın biden fırlarsa mesela 36.6 ya fırlamıssa anlaki yumurtlaman gerçekleşti..
benim ateş listemi hatırlarsan yumurtlama günü 36.1 ertesi günü ani bir artıs var 36.6 ama ben o gün yaomamıstım bir gün önce yapmıstım tuttuysa eğer
yarından itibaren düşmeye devam ederse adet olucam demektir içimden bir his yarın ateşim 36.8 çıkıcak diyo allah allahzaten adetime 7 gün kaldı bugünlerde yerleşmesi lazım dimi .... yarın kaç çıkıcak acaba dizi gibi vallayarında birden fırlıyormus ateşim eheheh
Bende yarın başlıyorum ölçmeye,bi bu eksikti zatii onuda deniyim,soğan suyunada başlıyacam,bu beni çok uğraştıraca benziyor,hele bi gelsin poposunu ısıracam
aaaaa pardonnn ben kandil olduğunu unuttum sakın yapmayın sakınnnn çok günah çok.....insallah fırlamazyaaa kandil gecesi halvet olur muu ama çok korkuyorum yarın birden fırlamış olursa iş işten geçmiş olur
aaaaa pardonnn ben kandil olduğunu unuttum sakın yapmayın sakınnnn çok günah çok.....insallah fırlamaz
içimden bir his fırlamıcak diyo senin yumurtlama günün e daha var diyo mesela 15 -16 1-17-18 inci günler arasında gibi geliyo bana yarın bir ölçte ona göre hemen salma kendini yarınki ölüçe bağlı
hayır olmaz canım dijital al kafan rahat etsinya evde digital derece var ama sanırım bozuk gösteriyor,şu cam olanlardan alsam olurmu acaba,hani içinde civa olanlar varya:44:
ya evde digital derece var ama sanırım bozuk gösteriyor,şu cam olanlardan alsam olurmu acaba,hani içinde civa olanlar varya:44:
içimden bir his fırlamıcak diyo senin yumurtlama günün e daha var diyo mesela 15 -16 1-17-18 inci günler arasında gibi geliyo bana yarın bir ölçte ona göre hemen salma kendini yarınki ölüçe bağlı
yarından itibaren düşmeye devam ederse adet olucam demektir içimden bir his yarın ateşim 36.8 çıkıcak diyo allah allah
olur canım neden olmasın ama onları okumak biraz zor. sen zorlanmazsan bişey olmaz
Kurbaneee üzülmeee,inşAllah Rabbim bu gecenin hürmetine meleğini göndersin bu ayy
ayyyy kızlar benım ateşim bugün 36.7 çıktııı
hamileyim yoksammmm
içimden bir his fırlamıcak diyo sakin olllolur canım neden olmasın ama onları okumak biraz zor. sen zorlanmazsan bişey olmaz
bencede ama dijital bence kesin olur diye dedim bide hergün aynı saatlerde ve ayağını yere basmadan yatakta ölçiçeksiniz
inşallah canım ama yarın 36.6 ve üstü çıkarsa bitti gitti bu ay.. kısmet bakalımm
aaaaa bu değere göre ikiz olmasın gııııayyyy kızlar benım ateşim bugün 36.7 çıktııı
hamileyim yoksammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?