- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.921
ayyyy kızlar benım ateşim bugün 36.7 çıktııı
hamileyim yoksammmm
hoşbulduk bebek kısa süreliğine girdimm okula gidicem 15.dk sonraaamiin canımmm
hoşgeldin bebek
içimden bir his fırlamıcak diyo sakin olll
aaaaa bu değere göre ikiz olmasın gıııı
dün 36.4 tü bugün 36. 7
bir ara gerçekten düşündüm yerleşme kanamasımıydı yaşadığım diye ateş de yükseldi klomen kullanıcam ya korktum.
ama doktorum hiç yerleşmedir falan demediii
yaniiii işteee böyleeeeee
ben geçen ay 36.8 i görmüştüm
tatlım tabi düşebilir yükselebilir önemli olan düzenli takip etmek ancak ozaman anlaşılıyor neyin ne olduğu
kızlar bu sabah dereceyi diğer komidine koymusum bi uyandım basımdaki komidinde yok diğerinde hani ayağınızı yere basmadan ölçün diyo ya yataktan çıkmadan bende yatakta yuvarlanarak ateş ölçerime kavustum ve hemen ağzıma soktumeşimin bana bir bakısı vardı görülmeye değer vah vahhhh gitti benim hatunb der gibi
valla alay konusu olduk benimki de sabah dereceyi ağzıma sokuyo bak bakayım çatlamış mı yumurtan diyo
yok kız benımki bir anlık bir korkuyduu olmadığını biliyorum
bilmeden farkında olmadan neler geliyor insanların başına yaa ondan
inşallah bu c.tesi soğan suyuna başlıcammm
Allahım güç versin de bu ay içebiliyim
benimkide canım istemeyince diyoki ya yumurtlama gününse diyo zaten o anda çok tan iş bitmiş oluyor saldırrrrrrrrr
valla alay konusu olduk benimki de sabah dereceyi ağzıma sokuyo bak bakayım çatlamış mı yumurtan diyo
bebişiimm hiç tadını düşünme burnunu tıka bir solukta hepsini iç sonra minnak bi parça peynir at ağzına burnunu sonra aç.. ağzında sadece peynir tadı kalıyo hiçbişey anlamıyosun
yok kız benımki bir anlık bir korkuyduu olmadığını biliyorum
bilmeden farkında olmadan neler geliyor insanların başına yaa ondan
inşallah bu c.tesi soğan suyuna başlıcammm
Allahım güç versin de bu ay içebiliyim
tatlı bişi atsam olur mu?mesela şekerr
olur tabi niye olmasınn
off offf inşallahhhh başlıcammmgülüm sen başla,bende arkandan geliyorummm
olur canım da miden bulanmasın diye tuzlu olsun dedim ama abartma minnak bişey atcan hee
ateşimi ölçerken artık ısımın değerini kestirebiliyorum o ağzıma soktuğum metale çok ısı geliyorsa 37 lerde oluyo gerçi benim bu ay sabah hiç 37 ye çıkmadı ama gün içinde çıkıyo ordan biliyom aksama kadar 50 kez ölçüyom ama artık ölçmicem sabah öçltüğüm en doğrusu o ....
şekerim çok nazlısınız kusura bakmayın soğan suyunda tiksincek bişi yokki ilk 3 gün zorlanırsın sonra alısırsın keşke benim midemde sağlam olsada 15 günü tamamlayabilseydim 10günde haykırmaya basladı yeterrrr diye
ben çıkıyorum gözümde it dirseği çıktı çok şişti ve sancıyor ekrana bakınca şimdi dahada ağrımaya basladı size iyi sohbetler evi accuk toplüm dün kaynanamlar eşimin yengesi eltim eltimin annesi kayınpederim kendi annemler bizdelerdi misafir odam maf oldu yeler hep poğaça kek kırıntısı daha süürmedim güzelce silim süpürüm günah valla öptüm şekerler iyi haberler gelsin topiğimize
valla ebrucum naz değil bu gerçekten tadı heleki kokusu çok kötüşekerim çok nazlısınız kusura bakmayın soğan suyunda tiksincek bişi yokki ilk 3 gün zorlanırsın sonra alısırsın keşke benim midemde sağlam olsada 15 günü tamamlayabilseydim 10günde haykırmaya basladı yeterrrr diye
ehhh bize nazlı diyene bak 10 gün dayanabildii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?