- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.941
ben çıkıyorum gözümde it dirseği çıktı çok şişti ve sancıyor ekrana bakınca şimdi dahada ağrımaya basladı size iyi sohbetler evi accuk toplüm dün kaynanamlar eşimin yengesi eltim eltimin annesi kayınpederim kendi annemler bizdelerdi misafir odam maf oldu yeler hep poğaça kek kırıntısı daha süürmedim güzelce silim süpürüm günah valla öptüm şekerler iyi haberler gelsin topiğimize
kızlar kafama bişey takıldı,yıllar önce mide ülseri geçirmiştim karaciğer rahatsızlığım var,gerçi durumum iyi şuanda ilaç filan almıyorum devamlı kontrollere gidiyorum,bebeğe karar verdiğimize söylemiştim doktoruma yapabilirsin demişti,şimdi bu soğan suyu mideme yada karaciğerime zararlı olmasınmı,kaş yapayım derken göz çıkartmıyım:26:
it dirseği ne beaaa???
hadi ben de çıkıyorum dersimm varr
ezgişkaaaöptüm siziiii
hmmm dokunur mu acaba:26: gerçi benim de gastritim var mideme dokunmadı ama bilemedim kiii
hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar. Allah ım inşallah dualarımızı kabul eder
şimdi saraçoğlunun sitesine baktım her salı ve cuma günleri fox tv de programı varmış,izleyici telefonu alıyorlarsa ulaşabilirsem yarın telefonda sorarım...
hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar. Allah ım inşallah dualarımızı kabul eder
canım ben de şimdi nete bakınıyorum acana bu kürü kimler uygulayamaz diye bişey var mı diye
tatlım bak biri ne yazmış
........ kullanıcısından alıntı
kızlar ben ülser hastasıyım 4 gün önce soğan kürüne başladım ama midemde çok kötü ağrılar oluştu. bunun üzerine saraçoğluna mail attım. ve ülser hastası olan kişilere bu kürü önermediklerini yazmış. bende başka hangi kürü uygulayabiliriz diye yazdım cevap bekliyorum. ama cvp gelinceye kadar kullanmaya devam etcem çünkü ilk 2 gün kulandığım kadar ağrımıyor midem. artık dayancam napıyım.
bilgi amaçlı yazdım. yani ülser hastası olan bayanlar bu kürü kullandıklarında şiddetli mide ağrısı ile karşılaşabilirler.
sevgiyle kalın. allah hepimize bebek sahibi olmayı hayırlısıyla nasip eder inşallah
hmmm sağol gülüm,benim ülser kalmadı sanırım tedavi olmuştum,mideden yana şikayetim yok şimdilik karaciğer rahatsızlığım devam ediyor ama,asıl korktuğum o :26:
onunla ilgili bişey bulamadım tatlım
çok sağol canım zahmet oldu,evet bende deminden bakıyorum bulamadım,iyisimi yarın programını izliyim,belki telefonla sorma imkanı vardır...
internet sitesinde de sorabilirsin tatlım 2 gün içinde cvp geliyomuş
oy oyyyy ooyyy kalkayım da azcık evimi toparlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?