- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.961
kızlar bu ay bende yumurta da oluşmamış gebelik de. pembe bir akıntım vardı. hormon baktırdık doktor yumurta olmamış dedi. ama dün gece dayanılmaz bir karın ağrım oldu. sanırım adet günümden bir gün sonra yumurtladım ve şu anda bende kan gövdeyi görütüyor. adetimin bitmesi gereken gün kanamam arttı. yumurtalar şaşırdı ne yaacağını. doktor bir de gebe kalmak için doktor desteği lazım dedi. cumartesi kadın doğumcuya gidicem ve çatlatma iğnesi yada başka şeyler verecek sanırım.
bu arada bişi soracağım. az sonra karşı binadaki komşu bana kahveye gelecek ama kızı su çiçeği geçiriyormuş. telefonda dedi. 1 yaşında bebek. ben geçirmedim su çiçeği ben ne diyim de gelmesin söylesenize. ne olur bir yalan bulun banaaaaaaaaaaaaa
saraçoğluna yazdım,umarım cevap gelir,tülaycımm çok kahve içiyorsunn,doktorum kesinlikle kahve sigara içmeyeceksin demişti,çayıda az ve açık iç demişti,bilgin olsun hayatım,aşırı kahve içmek döllenmeyi etkileyebiliyor...Kahveyi bıraktım sigarayı günde 2 taneye düşürdüm çayıda açık içiyorum ben...
ayy ya çook haklısın çok hemdee ben günde 3 defa nescafe içiyorum sigarayıda 10 tane falann.su adetim bitsin bende azaltacagimm:26:
ee ben sigara da içmiyorum neskafeyi de sevmem çok nadir türk kahvesi içerim eşim bilem sigara içmez ama Allah kime nasip ederse oluyo sanırımcanım bak böyle bir yazı buldum...
Hollanda’da bulunan Radbout Üniversitesi’nde uzmanlar, günde 4 fincan kahve içen kadınların bebek sahibi olma şansının yüzde 25 azaldığını tespit etti. Sigara ile birlikte içilen kahvenin bu riski daha da artırdığı açıklandı. Aşırı miktarda kafeinin kadınlarda yumurtlamayı olumsuz etkilediği ayrıcı alkol gibi olumsuz etkilerinin olduğu sonucuna varıldı.
ee ben sigara da içmiyorum neskafeyi de sevmem çok nadir türk kahvesi içerim eşim bilem sigara içmez ama Allah kime nasip ederse oluyo sanırım
ee ben sigara da içmiyorum neskafeyi de sevmem çok nadir türk kahvesi içerim eşim bilem sigara içmez ama Allah kime nasip ederse oluyo sanırım
aynen canım ne türkkahvesi ne nescafe ne çay hiçbirini sevmem, eşimle ben de sigara içmiyoruz ama olmadı mı olmuyor iştee.. gerçi zararlı oldukları da bir gerçek
Öyle kesinlikle zararlı ben de diğerlerini sevmem ama türk kahvesine bayılırım çocukluğumdan beri böyle aşerir ya insan onun gibi arada burnuma türk kahvesi kokar. ama yapımı biraz zahmetli ya ha diyince yapılmıyor o yüzden az içiyorum.
yok annem ben ona da alışamadım.
benim de en kötü alışkanlığım maalesef kolaben de onu bıraksam iyi olcak
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşallah.
kolayı hiç bi yerde değil de mangalın yanında arıyorum onun haricinde şu sıralar artık midemi bulandırmaya başladı. 1 bardağı bile içemiyorum.
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşallah.
a.slm canım,seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun inşallah...
Amin inşallah birbirime dua edelimslm kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşallah.
a.selam canım.. senin de kandilim mübarek olsun
ayy darısı başıma valla ben hergün içiyorum
Amin inşallah birbirime dua edelim
İnşallah geçenlerde canım cips istedi içindeki yağ sanırım midemi alt üst etti uyuyamadım. Öğrenciyken ne çok yiyomuşuz kola içiyormuşuz mide alışkınmış bırakıp arada bir yiyince mide sinyali hemen veriyor.
benim eşim de bağımlı gibiydi canım ben ona içme alma dedim ama onla birlikte bi bardak da ben içiyordum o da şişeyi bitiriyordu. sonra ben içmedim. kola aldığında da tavır yaptım alırsan ben de yemek yemem dedim hakkaten sofradan kalktım. sadece misafir geldiğinde almaya başladı ama kardeşlerim filan sık gelir baktım yine çok gidiyor elimden geldiğince aldırtmadım. sonra bunun böbreklerinde ağrı yapmaya başladı kola hemen bıraktı. son zamanlarda sadece gazoz alıyordu ama onu da unutuyo sık almıyor.arada birden bişey olmaz ama alışkanlık haline getirdin mi çok fena oluyo hele kolay bağımlılık yapıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?