- Konu Sahibi imporatogrly
-
hoşgeldin canım tabiki canım ekledim bile...
kızlar benide ekleyiverin listeye bakim.bu kaçıncı listem olcak bende unuttumacaba bir totem yapıp listeye ekletmesemmi kendimi.belki yazılmazsam tutar:)neyse yazın gitsin.tek hevesim birgün bende listenin birinde yanımda hamile simgesi ile görünmek hayırlısı bakalım.kızlar yaşım 27 ,kilom 78,bat 13 nisan.ilk çocuğum olcak inşallah olursa.herkeze slmlar...
slm kızlar.napıyonuz
iyi canim sen safak ne zaman senin hangi gunu iple cekiyosun benim mart sonu
şafak 6 nisan şekerm.gelmesin ama kırmızı teskere istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sorma kim gormek istiyorki her gecen gun insana umut oluyor ama sonu husran nedense insallah bu ay yuzumuz guler hic belirti falan dusunmucem bu ay
gecen ay ay tamam dedim hamileyim ama yok nerde geldi yine bir kere hamile kalabildim ben ama gelismedi bebegim biraz ara verdik simdi istiyorum kismetse insallah cok bekletmez bebegim beni
canim benimde mart sonu diyelim 27 aslinda ama sasabilir duzenli degil her ay gec gelir benimki sagolsun bende kapilirim umutlara husran olur gider uzulurum sonra insallah bu ay kendimi hic dinlemiyom ay ne oldu oylemi boylemi demiyom cunku ilk hamileigimi hic anlamistim ben ama gelismedi aldilar bakalim simdi ne zaman gelcek nazli bebegim
ben bu ay baya hesap kitap yaptım... yok ateş ölçmeydi yumurtlama günleriydi..... azgın teke gibi dolaşıyodum evde...bu ay olmazsa hiçççççççççççççççç düşünmicem... belki öle olur
cok hossun canim ya sorma benimikide bikti diyoki bu bebek yuzunden evliligin tadini kaciriyosun yani lutfen sitres yapmayalim o benden daha cok istiyor cocuk sahibi olmayi garibimin hevesi kursaginda kaldi ben bu ay sadece sogan kuru yaptim baska hesap kitap yapamam cunku benim adet 40 gunde bir olur hatta gecen ay 42 gunde oldum catladim sinirden ama kurtajdan sonra normalmis bakalim ne olcak buy ay hayirlisi
ya aslında evlendikten sonra benimki 34 gün oldu normalde 28-29 günde olurdum :))) doğum konrtol hapını bıraktıktan sonra 3 aydır düzenli oluyorum ama bakalım... ayy şimdi aklıma geldi de ne testler attım çöpe... dank diye kopkoyu tek çizgileri görmekten bıktım artık.....
kızlar tanışalım ya facede veya msnde ne dersiniz.özelden isimleri yazalım ekliyelim brbirimizi
canım özelden mesaj attım sana.......... ekle beni şekerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?