Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar benide ekleyiverin listeye bakim.bu kaçıncı listem olcak bende unuttumacaba bir totem yapıp listeye ekletmesemmi kendimi.belki yazılmazsam tutar:)neyse yazın gitsin.tek hevesim birgün bende listenin birinde yanımda hamile simgesi ile görünmekhayırlısı bakalım.kızlar yaşım 27 ,kilom 78,bat 13 nisan.ilk çocuğum olcak inşallah olursa.herkeze slmlar...

slm nasil gidyor kizlar herhangi birsey hisseden varmi ben gecen aylarda ay oyle ay boyle deyip husrana ugradim ama bu ay hic ole hissettigim birsey yok sogan kuru yaptim bu ay ben bugunde son gunum allahim vesile kilar insallah bakalim herkes faydasini gormus cogunlukla allahim bu ay guzel habeerler vermeyi burdaki tum arkdaslarima bana da nasip et aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim herhangi bir rahatsizligin varmi neden bu kadar yorulmus bir msj yazdin

şafak 6 nisan şekerm.gelmesin ama kırmızı teskere istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma kim gormek istiyorki her gecen gun insana umut oluyor ama sonu husran nedense insallah bu ay yuzumuz guler hic belirti falan dusunmucem bu ay
gecen ay ay tamam dedim hamileyim ama yok nerde geldi yine bir kere hamile kalabildim ben ama gelismedi bebegim biraz ara verdik simdi istiyorum kismetse insallah cok bekletmez bebegim beni

canim benimde mart sonu diyelim 27 aslinda ama sasabilir duzenli degil her ay gec gelir benimki sagolsun bende kapilirim umutlara husran olur gider uzulurum sonra insallah bu ay kendimi hic dinlemiyom ay ne oldu oylemi boylemi demiyom cunku ilk hamileigimi hic anlamistim ben ama gelismedi aldilar bakalim simdi ne zaman gelcek nazli bebegim

bnde bu ay yumurtlama falan hesaplamadım.zaten ev taşıcam bu yorgunlukla tutmaz zaten ama öle bi umut işte.bu zmana kadar hesapladım ayakları dikdm işe yaramadı.bide böyle denicem bakalım

ben bu ay baya hesap kitap yaptım... yok ateş ölçmeydi yumurtlama günleriydi..... azgın teke gibi dolaşıyodum evde... bu ay olmazsa hiçççççççççççççççç düşünmicem... belki öle olur

kizlar ben cikiyom biraz kocis oturcakmis pc ye birazdan gelirim yine pozitif dusunelim sakin aklimiza hamileligi getirmeylim ok kizlar cunku doktorum cok etkiledigini ve hicbir sebeb olmadigi halde sirf bu yuzden cogu kadinin hamile kalamadigini soledi ona gore atin denize her dusunceyi

cok hossun canim ya sorma benimikide bikti diyoki bu bebek yuzunden evliligin tadini kaciriyosun yani lutfen sitres yapmayalim o benden daha cok istiyor cocuk sahibi olmayi garibimin hevesi kursaginda kaldi ben bu ay sadece sogan kuru yaptim baska hesap kitap yapamam cunku benim adet 40 gunde bir olur hatta gecen ay 42 gunde oldum catladim sinirden ama kurtajdan sonra normalmis bakalim ne olcak buy ay hayirlisi

ya aslında evlendikten sonra benimki 34 gün oldu normalde 28-29 günde olurdum :))) doğum konrtol hapını bıraktıktan sonra 3 aydır düzenli oluyorum ama bakalım... ayy şimdi aklıma geldi de ne testler attım çöpe... dank diye kopkoyu tek çizgileri görmekten bıktım artık.....

bendeeeeeeeeeeee bıktımmmmmm

kızlar tanışalım ya facede veya msnde ne dersiniz.özelden isimleri yazalım ekliyelim brbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…