- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.161
ya ben 3 haziran diye saydım takvimden internette otomatik hesaplamalarda 4 haziran çıkıyor acaba neden??
bu ay 31 çekiyor ondan mı acaba??
biri benim için hesaplarmı lütfen 30.gün geliyor kanamamam.en son 5 mayıs
günaydın tatlım nasılsın? hiç görmüyorum seni son zamandanetteki hesaplayıcılar bazı kişiler doğru bazılarıda yanlış diyor ama sanırım dediğin gibi 31 le bitiyoya bu ay ondan hadi inşallah güzel haberler verirsin bize,olmasada sağlık olsun sonuçta sen gebe kalabilmiştin yine olur ALLAHIN İZNİYLE..
iyiym bitanem seni sormalı son zamanlarda o kimyasal gebelikten sonra çok fazla girmedim dinlendm 1 ay..bu ay yine denemeler yaptım hayırlısı..adet günüm bugün mü yarın kestiremiyorum belirtide yok[/QUOT bende iyiyim şükür. iyi yaptın dinlenip ama ara sıra gel burayadaadetin hiç şaşmıyo mu benim mesela hep düzensiz olduğu için,yada mevsimsel değişir ama sen sabır et bakalalım daha önceki üzüntüyü tekrar yaşama
iyiym bitanem seni sormalı son zamanlarda o kimyasal gebelikten sonra çok fazla girmedim dinlendm 1 ay..bu ay yine denemeler yaptım hayırlısı..adet günüm bugün mü yarın kestiremiyorum belirtide yok[/QUOT bende iyiyim şükür. iyi yaptın dinlenip ama ara sıra gel burayadaadetin hiç şaşmıyo mu benim mesela hep düzensiz olduğu için,yada mevsimsel değişir ama sen sabır et bakalalım daha önceki üzüntüyü tekrar yaşama
inşallah yaşamam önceden 28 gündeydi kimyasaldan sonra 30 oldu öle devam ediyor
inşallah yaşamam önceden 28 gündeydi kimyasaldan sonra 30 oldu öle devam ediyor
olsun geç olsun güç olmasınolur inşallah bebeğini kaybedenlere ayrı bi üzülüyorum ben yaa senin içinde bol bol dua edicem tatlım.. ne kadarlık evlisin sen ?
olsun geç olsun güç olmasınolur inşallah bebeğini kaybedenlere ayrı bi üzülüyorum ben yaa senin içinde bol bol dua edicem tatlım.. ne kadarlık evlisin sen ?
9 haziran da 1 yıl olacak kocam 35 yaşında ben 25 o yüzden..yaşı geç ve hemen olsun istedim oda şimdi istiyor
pembiqqq var ya hiç kaçmıyorr gözünden hemen benide eklemişin
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benmle ilgilen
tatlım cvbım önceki sayfada kaldııııııııııııııııııııııııııııııı
allahım inşallah listemizde gözü yaşlı kalan olmasın gece hepimize dua ettim eyüp sultana gittin.pembiq yaa bnm şu adetimi hesaplarmsn?
internetten hesaplıyorum 4 haziran çıkıyor ben diyorum 3 haziran.
tatlım ayın 5inde oldun yaa 30 gün de mi oluyorsun adetinin 30. günümü tekrar adetin gelyor?
yani ayın 5ini de sayarsak bugün ama 5inden itibaren 30 gün sonra oluyorsan yarın çıkıyor
--------------------------------31.gün adet olmuyorum30 gün adet olmuş oluyorum mayıs 31 çekiyor bugün 30.günün içindeyim tek tek saydım takvmde yaa
31.gün adet olmuyorum30 gün adet olmuş oluyorum mayıs 31 çekiyor bugün 30.günün içindeyim tek tek saydım takvmde yaa
31. gün oluyorsan evet bugün 30. günün oluyor yani yarın ozaman batın.
senin karışıklığın ayın 5ini de sayıp saymamandan kaynaklanıyor, sen adet siklune 30 gün dersen netteki hesaplayısı 5in üstüne 30 sayıyor
aşkımmm 30.gün oluyorum yani 29.gün geçiyor ben ertesi gün adet oluyorum.5 i de sayıyorum.
anladım bebeğim yanlış okumuşum düzelttim zaten ama maşallah ben düzeltene kadar alıntı yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?