- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.181
hahhaa aynı sen benmde gözümden kaçmaz bugün heyecanlıyım ondan senin yazdıklarını kaçırmıyorum
hadi bakalım bekliyoruz bombanı
ee adet olacağın zamanki belirtiler var mı peki?? hamilelik belirtisi sormıyorum martta da yoktu sende hiç belirti
ben adet olurkende belirtim olmuyorki..ama şöle diyim karnım şişmişti dün...ishal oluyorum zannettim sanırım ki midem boş.gazım var düne kadar sıcağım vardı.belim ağrıyor ama belim benm hep ağrıyor ondan anlayamıyrm
ayy inşallah bebiş vardır canım yaa..ee bugün adet olmazsan napıcaksın beklicekmisin test falan yapıcakmısın yada yaptıracakmısın
test yapıcam ama sonra hüsrana uğramak istemiyorum zaten şuan paramda yok özellikle parasız koydum kendimi.kendime uyup gitmiyim diye.sabretmeyi öğrenmek lazım
evet canım iyi yaparsın bekle bencede.. hatırlarsan gecen hamileliğinde de idrar testlerinde çıkmamıştı, hatta hiç unutmam sen demiştinki düşükten sonra; bugün beni güldüren tek şey negatif diye çöpe attığım testlerin sonradan pozitif olduğunu görmek oldu demiştin.. bekle 3-4 gün en azından idrarda çıkacak hale gelmiş olur
eltim çok sevinecek kimseye söylemiycem kocamda dahil..
hadi eltin neyse de kocana ne zamana kadar söylememeyi düşünüyorsun
hem bu kimsenin içinde biz yokuzdur heraldeeeee
bitanem burda anlık paylaşıyorum herşeyimi bu süreçte kocam hiç yanımda olmadı düşüktede..uzun bir süre söylemicem kimseye
:79::79::79::79::79::79:
acaba bu ay yumurtam çatlıcak mı yaaaa:97:
günaydinnnnnnnnnnnnn......... bugun 6.günüm tamizleniyorum insşaşalh atesimi sabah 6.30 ölçtüm 36.0 HADİ HAYIRLISI
bizim uykucular yavaştan yavaştan geliyorlar selam kızlarr
çatlayacak tabi işi nee
erkek milleti işte ne bekliyosun kii
bence fazla dayanamazsın ama
öyle hırslandım kiiiiii öle bi dayanacam ki suyum gelene kadar hahaha
olacak mı nee pembiqq yaa
aşkitommmmmmmmmnerdesin sen yaaaa.. iyileştin mi bebeğim?
öyle hırslandım kiiiiii öle bi dayanacam ki suyum gelene kadar hahaha
olacak mı nee pembiqq yaa
inşallah tatlım.. düşükten sonra kolay olurmuş derler ama bilmiyorum ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?