Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hahhaa aynı sen benmde gözümden kaçmaz bugün heyecanlıyım ondan senin yazdıklarını kaçırmıyorum

hadi bakalım bekliyoruz bombanı
ee adet olacağın zamanki belirtiler var mı peki?? hamilelik belirtisi sormuyorum martta da yoktu sende hiç belirti

Son düzenleme:
hadi bakalım bekliyoruz bombanı
ee adet olacağın zamanki belirtiler var mı peki?? hamilelik belirtisi sormıyorum martta da yoktu sende hiç belirti

ben adet olurkende belirtim olmuyorki..ama şöle diyim karnım şişmişti dün...ishal oluyorum zannettim sanırım ki midem boş.gazım var düne kadar sıcağım vardı.belim ağrıyor ama belim benm hep ağrıyor ondan anlayamıyrm

ayy inşallah bebiş vardır canım yaa..ee bugün adet olmazsan napıcaksın beklicekmisin test falan yapıcakmısın yada yaptıracakmısın

ayy inşallah bebiş vardır canım yaa..ee bugün adet olmazsan napıcaksın beklicekmisin test falan yapıcakmısın yada yaptıracakmısın

test yapıcam ama sonra hüsrana uğramak istemiyorum zaten şuan paramda yok özellikle parasız koydum kendimi.kendime uyup gitmiyim diye.sabretmeyi öğrenmek lazım

test yapıcam ama sonra hüsrana uğramak istemiyorum zaten şuan paramda yok özellikle parasız koydum kendimi.kendime uyup gitmiyim diye.sabretmeyi öğrenmek lazım

evet canım iyi yaparsın bekle bencede.. hatırlarsan gecen hamileliğinde de idrar testlerinde çıkmamıştı, hatta hiç unutmam sen demiştinki düşükten sonra; bugün beni güldüren tek şey negatif diye çöpe attığım testlerin sonradan pozitif olduğunu görmek oldu demiştin.. bekle 3-4 gün en azından idrarda çıkacak hale gelmiş olur

eltim çok sevinecek kimseye söylemiycem kocamda dahil..

günaydinnnnnnnnnnnnn......... bugun 6.günüm tamizleniyorum insşaşalh atesimi sabah 6.30 ölçtüm 36.0 HADİ HAYIRLISI

erkek milleti işte ne bekliyosun kii
bence fazla dayanamazsın ama

aşkitommmmmmmmm nerdesin sen yaaaa.. iyileştin mi bebeğim?

iyiym aşkitom çok şükür..
dün giremedim akşam eşimde erkenden geldi onunla ilgilendim..
neler yaptınız bakim.
geçmişede bakmadım..
varmı yeni hamilemiz..
gerçi listede göremedim..
ama cardelens arkadaşımızdan bekliyoruz hayırlı haber sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…