- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.121
ne oldu canimmm
biraz buruğum canım ya az önce arkadaşlar vardı çok yakın arkadaşım 1,5 aylık hamileymiş bi tuhaf oldum onun adına çook sevindim ama eşimle birlikte bi tuhaf olduk anlatılmaz bi duygu
selammm:80::80:
herkesin kandili mubarek olsun allah butun dileklerimizi dualarimizi kabul etsin insallah
seni anlıyorum canim.....bende duyunca bi tuhaf oluylorum kıskandigimdan degil ama ne bileyimm içim acıyoo
seni anlıyorum canim.....bende duyunca bi tuhaf oluylorum kıskandigimdan degil ama ne bileyimm içim acıyoo
evet canım aynen kıskanmak değil kesinlikle kendime acıyorum sadece yani içim acıyor.eşim de bizim neden olmuyor diyor onlar haftada 1 kere falan yapıolardı ama nasip kısmet.adeti 15 20 gün gecikmiş ama testi daha dün yapmış gerçekten bazen bazı konularda çok şey bilmemek gerekiyor.biz olsak 1 gün geçse yapardık ve adeti geçmeden belirtisi olmamış ama olanları da anlamamış zaten bildiklerimiz bizi çok strese sokuyor ben bunu anladım.
öncelikle merhaba aynı duyguları bende yaşıyorum bende yakın zamanda dış gebelik geçirdim onun üstüne yakın arkadaşım hamile kaldı onun adına çok sevindim ama her görüştüğümde hamileliği ile ilgili bişeyler söylediğinde yada ultrason görüntüleri gösterdiğinde aynı şekilde içim paramparça oluyo zor arkadaş inşallah en kısa zamanda Rabbim her isteyene verir
öncelikle merhaba aynı duyguları bende yaşıyorum bende yakın zamanda dış gebelik geçirdim onun üstüne yakın arkadaşım hamile kaldı onun adına çok sevindim ama her görüştüğümde hamileliği ile ilgili bişeyler söylediğinde yada ultrason görüntüleri gösterdiğinde aynı şekilde içim paramparça oluyo zor arkadaş inşallah en kısa zamanda Rabbim her isteyene verir
hanımlar çok acil birşey sorucam cevap verirseniz çok memnun olurum
bir ay içinde iki defa adet olup ve aynı ay içinde hamile kalan varmı
acil cevap lütfennnnnn
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
geçmiş olsun xcanim.bende 2 ay önce kürtaj oldum.acısı hala içimdee.ama elden bişi gelmiyo neyazikiii
İsyan etmek istemiyorum ama elimde değil bazen öyle kötü hissediyorumki kendimi diyorum neden biz, herkes bebeklerini kucağına alırken benim kollarm boş bide 5,5 yıllık evliyizbizden sonra evlenenler 2. bile yaptılar
evet canım bende aynısını yaptım şu varmı bu varmı diye evet dedi sen nerden biliyorsun dedi ben de araştırıyorum dedim.onda göğüsleri çok şişmiş acıyormuş kasığı şişmiş akıntısı geliyormuş adet oldum sanıyormuş hala kasık ağrısı devam ediyormuş gözbebekleri büyümüş sinir aşırı uyku baş ağrısı iştah artması hepsi varmış bak hepsini öğrenmişim.aferin bana dimi
bende 2 seneelik evliyim bbenimde içim yanıyoo.ama hep olacak gözüyle bakıyorum yoksa kafayi yiycem
hamilemisinn:121:
sanırım öyle bir saat önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
:18::18::18::18::18:
kaç senelik evlilermiş ve nekadar süre istiyolarmıs canim:26:
çok zor ya en çok uyuz olduğumda hiç uğraşmıyoar hamile kalmak için oh ne güzel doğuruyolarda sorunsuz bizim neyimiz eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?