Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayırlı olsun canim.ama hemen sevinmeden önce lütfen sabahh kana gitt

bide tuhaf olan ben mayıs 10.adet oldum 26.gene oldum ama çok az lekeler şeklinde birkaç gündür çok halsizim baş dönmesi vardı öylesine bir test yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi
:18::18::18::18::18::18::18:

ben 2 mayısta adet oldum sonrA 28 de leke şeklinde oldum ama devam ediyo hala sürekli başım dönüyoo ve halsizim kız yoksa bendemi test yapsamm

öyleyse tebrikler.hemen çıkınca genelde doğru sonuç oluyormuş ama yinede yarın kan testi yaptır ve bize de haber ver ama merak ederizz.

teşekkür ederim kızlar inşallah vardır ve rabbim sizlerede nasib etsin tüm isteyenlerin kucagını doldursun bu mübarek gecenin hürmetine inşallah ve benimde yarın olsada teste gitsem hayırlısıyla ve sanki şimdi adet olucakmışım gibi agrı var kasıklarımda offf ya çok heycanlandım şimdi

herkese iyi geceelrr .yarın sabah görüsürüzz insalalh.gece yatmadan bol bol dua edinn........

TABİ TABİ ilk 2 gün pempe ara ara geldi sonra masalalhhh kıpkırmızıı.benimki espirydii.ben artıkk 29 haziranı bekliycem canim benimim

beklemene gerek kalmaz da inşallah gelmez şu kırmızılar canım.bu gece hep duayla geçti hep birbirimize.benim de 5 6 gün kaldı ama adet belirtilerim başladı bile.inşallah adet belirtisi değildir.

herkese iyi geceelrr .yarın sabah görüsürüzz insalalh.gece yatmadan bol bol dua edinn........

herkese iyi geceler hayırlı kandiller kızlar sonucu bildiririm inşallah hamileyimdir dua edin lütfennnn çok ihtiyacım vaaaarrrr hepinizi üpüyorum allah'a emanet olun

uykumm gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrr duamı da ettim herkes için allah bu gece dua eden herkesin dualarını kabul eder inşallah

kızlar bugün 3 haziran benim bat oluyor kendileri.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gelmez gelemeyesice..tam 30.günüm bugün 30 günde 1 adet oluyorum geçen ay 5.mayısta olmuştum yanlış hesaplamıyorum dimi???
bu ay kupayı kaldırıcam allahın izniyle bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine

ya ben 3 haziran diye saydım takvimden internette otomatik hesaplamalarda 4 haziran çıkıyor acaba neden??
bu ay 31 çekiyor ondan mı acaba??
biri benim için hesaplarmı lütfen 30.gün geliyor kanamamam.en son 5 mayıs

günaydın kızlar

Töbe Töbeeee ateşim bu sabah 36.8 yarın da yükselirse gari geçen ay görmediklerimi görücemm

ayy bi de faranjitim azmış yine boğazım karınca karınca kıpkırmızı

okuldan sonra seçim için seminer var oooffff
öpüldünüz akşam üstü görüşüükkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…