Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

naber kızlar ısı bıtrdım alısverıse cıkmadan bır bakıyım dedım sıze ama sanırım herkes ev ısıne dalmıs kımse yok.karanfil bıtırdınmı ıslerını

kimsecikler yok:97::97:

canım yazılı sorusu hazırlıyom
canlarına okuycam
yok yaa test soruyorum ama benim çocuklar test yapamıyo ne garip dimi?
diycem ki şu nedir kaç çeşittir sıralayınız o zaman ne ala bu yeni nesil mi garip yoksam ben mi

ben de oldum olası testleri klasik sınava tercih etmişimdir
her öğrenci gibi

ben de oldum olası testleri klasik sınava tercih etmişimdir
her öğrenci gibi

İşte benimkiler her öğrenci gibi değil. onlara ezber soracan yapacaklar. oysa ki ben tam sevmeleri gereken bir öğretmenimdir. test, boşluk doldurma, eşleştirme,doğru yanlış, şekil üzerinde istenenleri bulma... sorarım ama benimkiler memnun kalmıyor. ne garip dimi ezberliyolar ama ezberi kullanmaya gelince sıfır.
sen zeki bi öğrenciymişsin belli ki
canım ne zamandır soracam unutuyorum sen nere mezunusun hangi bölüm. hatta burda herkese sormayı düşünüyordum belki de aynı üniversitede okumuşuzdur bazılarımız

ben hala adet olmadım ya..... hasta mıyım acaba saat gibi tıkır tıkır işleyen adetim 5 gündür gelmiyo... çarşamba kan yaptırdım 0,13 çıktı sonuç ne yapayım ben bana bi akıl verin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…