- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.401
yanii git istersen aklın rahat olur
inşallah hamilesindirrr yaaa
ama çok da ümide kapılma tatlım sonra üzülüyoruzz
belirtin falan var mı pekii
tatlım sen git yarın doktora kontrol ettir kendinii
ben çıkıyorum balık temizlicemm
öpüyorum seniii
selam bebekslm kızçeler
canım merhabaa woman calendar ve bu takvim çelişmiyo bende ikise yumurtlama günü 2 haziran diye gösteriyooo sizde nasıl karşılaştırdınızmı
selam bebek
tatlım bu calender womanın lşnkş var mı sende?????
naber derya
canım merhabaa woman calendar ve bu takvim çelişmiyo bende ikise yumurtlama günü 2 haziran diye gösteriyooo sizde nasıl karşılaştırdınızmı
yok canım ama googla amcaya sor sana hemen bulur,hatta ben o takvimi gebelik topiğinden biyerden duymuştum ama hatırlamıyorum
hem iyi hem şaşkınım dün bir rüya gördüm yüzlerini görmediğim 2 kişi bana test yap diye ısrar ediyor bende hayır diyorum her ay tek çizgiden bıktım yapmıcam ısrarlarına karsı koyamıyorum sırf sussunlar diye yapıyorum ve pozitif çıkıyor inanamıyorum çok seviniyorum sonra sabah 5 te şiddetli mide bulantısıyla uyandım herşey kokuyo geliyo ayaklarımın altı yanıyor yüzüm çirkinleşti ateşim 36.4ayyy tatlım iyim de faranjitim tuttu yaa boğazım çok kötü midemi de bulandırıyorrr
onun dışında iyiymmm
sen nasılsınnn
hem iyi hem şaşkınım dün bir rüya gördüm yüzlerini görmediğim 2 kişi bana test yap diye ısrar ediyor bende hayır diyorum her ay tek çizgiden bıktım yapmıcam ısrarlarına karsı koyamıyorum sırf sussunlar diye yapıyorum ve pozitif çıkıyor inanamıyorum çok seviniyorum sonra sabah 5 te şiddetli mide bulantısıyla uyandım herşey kokuyo geliyo ayaklarımın altı yanıyor yüzüm çirkinleşti ateşim 36.4
4 gün sonra test yapıcam tabi ateşim düşmezse
ilk defa hemde mübarek gecede böyle bir rüya gördüm allah hayra çıkarsın...Allah hayra çıkarsın canımmm umarım tersi çıkmaz
ben de 2 aydır test yapıyorum ve 2. çizgi çıkıyor ama olmadı tabıı
ama inşlalh seninki doğrudur
ilk defa hemde mübarek gecede böyle bir rüya gördüm allah hayra çıkarsın...
ne yalan sölim ümitlendim :)
yarın ateşim düşerse umudum azalır 36.4 ten yüksek çıkarsa umudum artıcak
çok zeytin yiyorum
yüzüm gözlerim çok değişti
çirkinleştim
a.s hg bebiş haberi yok...sen nPTINselam hanımlar nasılsınız bakalım güzel haberler varmı kaç gündür giremedim
bebiş haberleri varmı
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
bunu dene bende hepsi doğru çıktı ateşimde bu takvimde aynı günün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?