Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sende baya istiyordun çok sevindim canım...oğluna kardeş gelsin canım tek kalmasın...bende sırf bu topik için yasin okudum teker teker hamiş kalalım diye

canım sat 23 nisandı ne güzel bi gün dimi 28 günde bir adet oluyorum
ama inanmayacaksınız o uzayan sıvıya heç rastlamadım
aksine çok kuruydum bu ay ve çok üşüdüm ayağımda çoraplar
dr yumurtlama 1 hafta geç olmuş dedi
normal adet belirtisi dışında midem çok bulanıyordu özellikle acıkıyorsam ama hep psikolojik diyordum
uykum geliyordu iştahım açıktı yüzüm şişti ve
hala devam ediyor ayaklarımın altına bir anda alev düşüyor sanki böyle 4-5 saniyelik bişi

sende baya istiyordun çok sevindim canım...oğluna kardeş gelsin canım tek kalmasın...bende sırf bu topik için yasin okudum teker teker hamiş kalalım diye

allah kabul etsin canım fazla bekletmesin evet çok istiyordum 2 ay klomen kullandım 2 kullandığım klomende aynı zamanda çatlatma iğnesin de verdi dr ama o aylar hamilelik olmadı
bu ay hiç bişi kullanmadım dr bile gitmedim yumurtlama günü takibi yapmadım
gün aşırı ya devam ettik özellikle sabahlara denk getirdik
bata 4-5 gün kala çalışmaları bıraktık
darısı başlarınıza

dur canım şimdi bende heyecanlanıcam benimde midem bulanmaya basladı özellikle sabahları
uykum geliyo yüzüm şiş ayakllarımın altında sanki kalarifer yanıyor gelip geçiyor öyle ayyyyy bu belirtiler bendede var hatta geçmişi okuduysan görmüşündür

canım çok teşekkür ederim allahım hepinizi bu listede boncuklu görmeyi nasip etsin inşallah

evet okudum canım seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin
ben hiç bilmem ayaklarımın altının böle alev alev yandığını
çok uyuyordum ama hep psikolojiktir diyordum burda okuyunca acele etme günün geçsin kana baktır bak 3 gün geçti kanda yine çıkmadı gerçekten mucize gibi bişi oldu

aynı benim durum işte ben de 3 gün sonra 0,13 çıkmıştı ama tekrarlamadım yarın doktora gidicem....

canım bende 3 gün geçtikten sonra 0,1 çıktı hamilelik yok dediler bende sallamadım
olmayınca dr gittim ilaç versinde söksün diye
ama 41,63 görünce şok şok şok oldum

sevinç ya nasıl sevindim senin adına benim adetlerim saat gibi tıkır tıkır düzenli giderdi.... 30 mayısta olmam gerekirken olmadım pazartesi yani... çarşamba baktırdım 0,13 çıktı bugün cve hala olmadım yarın kadın doğumcuya gidicem bakalım.... hamilelik umudum yok aslında hiçbir belirti yok çünkü ama hastalık kist felan olmasın da ama kafam da karıştı yani kist felan olsam böyle birden değişir mi adte zamanları hala anlamış değilim.....

canım seni umutlandırmak istemem ama sendede bişiler var neden 0.13 çıksınki yoksa 0.1 çıkmıyormu
sende hala adet olmadın insallah bebişin seninledir yarın hemen git

ayy ağlayacam valla şimdi heyecandan.... diyorum işte hep bariz bi belirtim olsun ya.... memelerim mor olsun mesela......

canım inşallah seninki de geç döllenmedir.
ama bak benim de geçen ay 2 hafta gecikti üstelik idrar testim pozitif kan negatif çıktı ama yumurtam çatlamadığı için gecikmiş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…