Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy ağlayacam valla şimdi heyecandan.... diyorum işte hep bariz bi belirtim olsun ya.... memelerim mor olsun mesela......
hahahahaha allah seni anne etsin emi kız dur sakın heyecanlanma stes yok olusan bişide varsa riske atma sakin ol sakinnnnn heycan ına hakim ol bizede haberdar etmeyi unutma heee

kızlar bugün bi yakınımıza bebek görmeye gittik ayy allahım nasıl tatlı bişey o kadar çok istiyorum ki artık.ama adetime çok az kaldı hiç bir belirtim yok sadece adet olacağımı hissediyorum hiç içimde hamilelik hissi yok.offffffff allahım yardım et bize.

ben de mi böleyim acaba ya... ama diyorum ya hiçbir belirtim yok......

canım belirtiye takılma bendede çok belirti olmadı hatta herzaman çok ağrıyan gögüslerim bilee daha bir kaç gün doldu ama arada acıkınca midem bulanıyordu ve ayaklarımın altı yanıyordu
canım bence sen hamilesin yoksa o değer çıkarmı

ayy hamileysem dile benden ne dilersen.....

hahahahaha allah seni anne etsin emi kız dur sakın heyecanlanma stes yok olusan bişide varsa riske atma sakin ol sakinnnnn heycan ına hakim ol bizede haberdar etmeyi unutma heee
etmem mi..... tabiki....

bende öyle hissediyordum ama olduuu ama eşim hep sen hamilesin bence diyordu

ben geldimmmmmmmmmmmmmm.keçi boynuzu aldımmmm incirr aldım kocama hediyee aldımmmmm.kendime bişi almadımmm geçmişte bişi varmi önemli söyleyin baaa

sevinç hayırlı olsun canım sevindirdin bizi böle haberleri duyunca insan daha bi umutlanıyo ne bilim gaza geliyo hemen oluvericekmiş gibi oluyo,maşallah sana

ayy hamileysem dile benden ne dilersen.....

etmem mi..... tabiki....

canım dileğim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi
allahım olmayanlarada versin
benim bir oğlum var 2 çocuk için çok mücadele ettim
annelik süper bi duygu allahım yaşatsın hak eden herkese

ben geldimmmmmmmmmmmmmm.keçi boynuzu aldımmmm incirr aldım kocama hediyee aldımmmmm.kendime bişi almadımmm geçmişte bişi varmi önemli söyleyin baaa

hoşgeldin canım afiyet bal şeker olsun aldıkların.evet çok güzel süper birşey var geçmişte sevinç arkadaşımız hamile yeniden teyze oluyoruz.

kızlarr yaaaa topiği terkedecemmm,giriş yapmadan geçmişi okudum,ya ne kadar hüzünlendim duygulandım anlatamamm,çabalarınız heyecanlarınız yaaa size yemin ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim hepinizee,ve halende gözlerim yaşlııGüzel Allahım büyük Allahım Rahman ve Rahim olan Allahım hayırlısıyla ve tez zamanda hepinizin meleklerini göndersin,fazla aratmasın

ayy okudum tatlım
valla burda kızlar diyordu ya hamile kadınlar adete yakın rüyada birilerinden hamile olduklarını öğrenirlermiş falan.. inşallah rüyan gerçek çıkar
burdamı konustular ben hiç raslanamadım canım ilk senden duydum temennin için tşk ederim ...
benim yumurtam bugün çatlıyor heralde.. bakalım yarın ateşim kaç çıkacak:97:
bugün çatladığına eminsen yarın 4-5 derece artması lazım ...

ama niye böyle bişey yazdın yaaaa beni de ağlattın

burdamı konustular ben hiç raslanamadım canım ilk senden duydum temennin için tşk ederim ...

bugün çatladığına eminsen yarın 4-5 derece artması lazım ...

yok şimdilik emin değilim ama 2 sabahtır ateşim düşük çıkıyor ve dün başlayan yapışkan gbi akıntım bugün çok fazla arttı kadıklarımda da hafif sancılar oluyor..

bakalım yarın ateşim artarsa evet bugün çatladı demek
bu gece halvet var

canım benim bende arada okurum araştırırım üzülürüm heyecanlanırım
allahım duysun seslerimizi dualarımız hayırlısıyla kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…