- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.461
hahahahaha allah seni anne etsin emiayy ağlayacam valla şimdi heyecandan.... diyorum işte hep bariz bi belirtim olsun ya.... memelerim mor olsun mesela......
ben de mi böleyim acaba ya... ama diyorum ya hiçbir belirtim yok......
pembig basıma gelenleri okudunmu tekrar yazimmi rüyamda gördüm ben
ayy hamileysem dile benden ne dilersen.....canım belirtiye takılma bendede çok belirti olmadı hatta herzaman çok ağrıyan gögüslerim bilee daha bir kaç gün doldu ama arada acıkınca midem bulanıyordu ve ayaklarımın altı yanıyordu
canım bence sen hamilesin yoksa o değer çıkarmı
etmem mi..... tabiki....hahahahaha allah seni anne etsin emikız dur sakın heyecanlanma stes yok olusan bişide varsa riske atma sakin ol sakinnnnn heycan ına hakim ol bizede haberdar etmeyi unutma heee
kızlar bugün bi yakınımıza bebek görmeye gittik ayy allahım nasıl tatlı bişey o kadar çok istiyorum ki artık.ama adetime çok az kaldı hiç bir belirtim yok sadece adet olacağımı hissediyorum hiç içimde hamilelik hissi yok.offffffff allahım yardım et bize.
ben geldimmmmmmmmmmmmmm.keçi boynuzu aldımmmm incirr aldım kocama hediyee aldımmmmm.kendime bişi almadımmmgeçmişte bişi varmi önemli söyleyin baaa
ayy hamileysem dile benden ne dilersen.....
etmem mi..... tabiki....
ben geldimmmmmmmmmmmmmm.keçi boynuzu aldımmmm incirr aldım kocama hediyee aldımmmmm.kendime bişi almadımmmgeçmişte bişi varmi önemli söyleyin baaa
sevinç hayırlı olsun canım sevindirdin bizi böle haberleri duyunca insan daha bi umutlanıyo ne bilim gaza geliyo hemen oluvericekmiş gibi oluyo,maşallah sana
burdamı konustular ben hiç raslanamadım canım ilk senden duydum temennin için tşk ederim ...ayy okudum tatlım
valla burda kızlar diyordu ya hamile kadınlar adete yakın rüyada birilerinden hamile olduklarını öğrenirlermiş falan.. inşallah rüyan gerçek çıkar
bugün çatladığına eminsen yarın 4-5 derece artması lazım ...benim yumurtam bugün çatlıyor heralde.. bakalım yarın ateşim kaç çıkacak:97:
kızlarr yaaaa topiği terkedecemmm,giriş yapmadan geçmişi okudum,ya ne kadar hüzünlendim duygulandım anlatamamm,çabalarınız heyecanlarınız yaaa size yemin ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim hepinizee,ve halende gözlerim yaşlııGüzel Allahım büyük Allahım Rahman ve Rahim olan Allahım hayırlısıyla ve tez zamanda hepinizin meleklerini göndersin,fazla aratmasın
ama niye böyle bişey yazdın yaaaa beni de ağlattın
burdamı konustular ben hiç raslanamadım canım ilk senden duydum temennin için tşk ederim ...
bugün çatladığına eminsen yarın 4-5 derece artması lazım ...
kızlarr yaaaa topiği terkedecemmm,giriş yapmadan geçmişi okudum,ya ne kadar hüzünlendim duygulandım anlatamamm,çabalarınız heyecanlarınız yaaa size yemin ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim hepinizee,ve halende gözlerim yaşlııGüzel Allahım büyük Allahım Rahman ve Rahim olan Allahım hayırlısıyla ve tez zamanda hepinizin meleklerini göndersin,fazla aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?