- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.481
ama niye böyle bişey yazdın yaaaa beni de ağlattın
ben geldim.tuğçe hamilelik şüphen varmış.inş.hamilesindir.bizde teyze oluruz
aynen pembiqcim bende şu an gözyaşları içindeyim hiranur arkadaşım hepimizi duygulandırdın.gerçekten çok çabalıyoruz çok yıpranıyoruz allahım hepimize yardım etsin.
yok şimdilik emin değilim ama 2 sabahtır ateşim düşük çıkıyor ve dün başlayan yapışkan gbi akıntım bugün çok fazla arttı kadıklarımda da hafif sancılar oluyor..
bakalım yarın ateşim artarsa evet bugün çatladı demek
bu gece halvet var
kızlar kendimde bir belirti daha buldum bu ay 2 defa ağladım hemde sudan sebepten alınganlın yani anlarsınız ya gebelik beliritisii işte
bir ara girdi çıktı eskiisi gibi girmiyor o olaydan sonra...özlem nerelerde haberi olan varmı
hoşgeldiiinnnnkuzum beni bidaha rüyanda gördün müüüüüüü:26:
hoşbulduk canım.yok hayatım.ama ben senden ümitliyim.ezgi sen klomen kullanıcaktın dimi.:26:
içimden bir his sen 18 günde çatlıcan diyo aklında tutarmısın bakalım çıkıcakmı 18.gün hangi güne geliyor
bir ara girdi çıktı eskiisi gibi girmiyor o olaydan sonra...
bence sen hamilesin ben öyle hissediyorum
hoşgeldiiinnnnkuzum beni bidaha rüyanda gördün müüüüüüü:26:
hoşbulduk canım.yok hayatım.ama ben senden ümitliyim.ezgi sen klomen kullanıcaktın dimi.:26:
tatlım bu ay reglimden sonra hsg çektirdiğim için ancak birdahaki reglimde başlayabilicem klomene ama ben o tarihlerde burda yokum o yüzden bebiş olmazsa bu ay temmuzda bu işe mola diycem, temmuz sonu adetimle klomene başlıycam hayırlısıyla
sevinççç hayırlı olsun canimm.çokkk sevindim allah tamamamını erdirsinn.geçmisi okudumda demekki ne ögrenmeliymişiz kızlarr adetlerimiz gelmedigi sürece umut varrr
tatlım bu ay reglimden sonra hsg çektirdiğim için ancak birdahaki reglimde başlayabilicem klomene ama ben o tarihlerde burda yokum o yüzden bebiş olmazsa bu ay temmuzda bu işe mola diycem, temmuz sonu adetimle klomene başlıycam hayırlısıyla
klomenle hamiş kalanların çoğu ikiz üçüz bebişi oluyomuş biliyomusun.ayyy ne güzel olurdu.
canım benim hislerim için bana yalvaranlar bile var reelde :) sen şu 18 i bi at bagalım cebe unutma 18kız dur bugün 14. gün ama olsun çatlasın da 18. gün çatlasın napalımm
nasılsa o gün de halvet var
ya hani gebe sanmıstı kendini sonra negatif çıktı ya ondan sonracanım hangi olay ???
klomenle hamiş kalanların çoğu ikiz üçüz bebişi oluyomuş biliyomusun.ayyy ne güzel olurdu.
ayyy olsun da ikiz üçüz beşiz hiç farketmez
sewincc cim bu arada tebrik ederim canım çokk sevindim,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinDarısı diğer arkadaşlarımızın başına ve sonrada bana inşallahh...
canım benim hislerim için bana yalvaranlar bile var reelde :) sen şu 18 i bi at bagalım cebe unutma 18
ya hani gebe sanmıstı kendini sonra negatif çıktı ya ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?