Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar kendimde bir belirti daha buldum bu ay 2 defa ağladım hemde sudan sebepten alınganlın yani anlarsınız ya gebelik beliritisii işte

ben geldim.tuğçe hamilelik şüphen varmış.inş.hamilesindir.bizde teyze oluruz

hoşgeldiiinnnn kuzum beni bidaha rüyanda gördün müüüüüüü:26:

aynen pembiqcim bende şu an gözyaşları içindeyim hiranur arkadaşım hepimizi duygulandırdın.gerçekten çok çabalıyoruz çok yıpranıyoruz allahım hepimize yardım etsin.

rabbim bu gözyaşlarımızın mükafatını verecek canım.. ben tüm kalbimle inanıyorum

içimden bir his sen 18 günde çatlıcan diyo aklında tutarmısın bakalım çıkıcakmı 18.gün hangi güne geliyor

sevinççç hayırlı olsun canimm.çokkk sevindim allah tamamamını erdirsinn.geçmisi okudumda demekki ne ögrenmeliymişiz kızlarr adetlerimiz gelmedigi sürece umut varrr

sewincc cim bu arada tebrik ederim canım çokk sevindim,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Darısı diğer arkadaşlarımızın başına ve sonrada bana inşallahh...

sevinççç hayırlı olsun canimm.çokkk sevindim allah tamamamını erdirsinn.geçmisi okudumda demekki ne ögrenmeliymişiz kızlarr adetlerimiz gelmedigi sürece umut varrr

canım çok teşekkür ederim evet kesinlikle katılıyorum darısı başınıza

kız dur bugün 14. gün ama olsun çatlasın da 18. gün çatlasın napalımm
nasılsa o gün de halvet var
canım benim hislerim için bana yalvaranlar bile var reelde :) sen şu 18 i bi at bagalım cebe unutma 18

canım hangi olay ???
ya hani gebe sanmıstı kendini sonra negatif çıktı ya ondan sonra

canlarım çok sağolun güzel dilekleriniz için darısı hepinizin başına inşallah

canım benim hislerim için bana yalvaranlar bile var reelde :) sen şu 18 i bi at bagalım cebe unutma 18

ya hani gebe sanmıstı kendini sonra negatif çıktı ya ondan sonra

hadi bakalıımmmm
zaten normalde benim yumurtam 16. ve 20. günler arasında çatlıyor yani bugün çatlarsa bu ay erken olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…