- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.501
ne diyon sen allahımmmmmmmm bunu duymak bile harika bir duygun canım ya inş........
hadi bakalıımmmm
zaten normalde benim yumurtam 16. ve 20. günler arasında çatlıyor yani bugün çatlarsa bu ay erken olmuş olacak
ben geldim.tuğçe hamilelik şüphen varmış.inş.hamilesindir.bizde teyze oluruz
bir ara girdi çıktı eskiisi gibi girmiyor o olaydan sonra...
ayy inşallah kendim için birşey istemiyorum tek amacım sizi teyze etmek
ama ben teyze olmak istemiyorum burda çok teyze oldum
dayı olmak istiyorum
tuçe sonucu al direk bize gel....şuraya kocaman HAMİLEYİMMM istiyorum....yoksada üzülme diğer aylar daha var canım hep beraber aşıcaz bunlarıayy inşallah kendim için birşey istemiyorum tek amacım sizi teyze etmek
ama ben teyze olmak istemiyorum burda çok teyze oldum
dayı olmak istiyorum
ben hamile kalırsam kız olursa teyzesi ol... erkek olursa dayısı ol anlaştık mı???
tuçe sonucu al direk bize gel....şuraya kocaman HAMİLEYİMMM istiyorum....yoksada üzülme diğer aylar daha var canım hep beraber aşıcaz bunları
tuçe sonucu al direk bize gel....şuraya kocaman HAMİLEYİMMM istiyorum....yoksada üzülme diğer aylar daha var canım hep beraber aşıcaz bunları
dayımıııı
hepiniz önce anne olun inşallah
daha sonra teyze hala kayınvalideolursunuz
en çok da hamileliği neden istiyorum biliyo musunuz... ölümlü dünya kimin ne zaman öleceğini rabbim bilir.... bi tana çocuğumuz olursa eğer ben yada eşim rahmetli olursak diğerine bi parçamız kalsın.....
canım yaa allah gönlünüze göre versin
evet evettt ben anne olmak istiyoruum ama kayınvalde olmak istemiyorummm
bu kadar zor bulmuşum kızımı kocaya mı vercemmmm
ayy inşallah kendim için birşey istemiyorum tek amacım sizi teyze etmek
duygulandım.ağlattın beni tuğçeen çok da hamileliği neden istiyorum biliyo musunuz... ölümlü dünya kimin ne zaman öleceğini rabbim bilir.... bi tana çocuğumuz olursa eğer ben yada eşim rahmetli olursak diğerine bi parçamız kalsın.....
evet evettt ben anne olmak istiyoruum ama kayınvalde olmak istemiyorummm
bu kadar zor bulmuşum kızımı kocaya mı vercemmmm
hamilelerin hisleri çıkarmıs şimdi evin içinde 5 tur atasım geliyo heyecandan insallah canım çok istiyorum sağlıkla hayırlısıyla o listeye girmeyi hepimiz okadar çok hakediyoruzki o lissteye girmeyi umarım olur....canım bence bu ay sende listeye girersin
duygulandım.ağlattın beni tuğçe
sen iç güveysi alırsın ezgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?