- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.521
canım oğlun oluncada kayınvalide oluyorsun ya
gerçi ben oğlumuda vermem kimseciklere
kızlar ben çıkıyorum akşam yemeği yicez sonra görüşürüz öptüm bye
duygulandım.ağlattın beni tuğçe
sen iç güveysi alırsın ezgi.
canım benim yasmin ablam ağlama.....
inş.bebişinin haberiyle bizim yüzümüzü güldürürsün
yarın ki ateşimi büyük bir heyecanla ölçiçem artık kritik ölçümler baslıyor batıma yarın 5 gün kalıyor ...
insallah canım bende en azından 36.6 istiyorum hiç yoktan yaben yarın ateşimin 36.6 çıkmasını istiyorummm
insallah canım bende en azından 36.6 istiyorum hiç yoktan ya
ay bide gazım var bugün gazman gibi
şimdidenmi uyusak napsakayyy sabah olsa da ölçsekkk
şimdidenmi uyusak napsaksabahları artık gözlerimi açar açmaz hemen derece aklıma geliyo
kızlar ben ocağa pilav koyim geliyom.birazdan aranızdayım.
yumurtlamayı bulduktan sonrada telas sürüyo acaba döllenme oldumu diye şuan benım hesap aama ben yumurtlama günümü takvimde hesaplamıstım ama yumurtlamadan 1 gün önce beraber olduk umuyorum spermler 3 gün canlı kalabiliyormus benım yumurtayla sperm karsılasmıstır ...sorma valla sabah alarm çalıyo hemen peşine benim derece ötüyo
tamam canım bekliyoruzz
yumurtlamayı bulduktan sonrada telas sürüyo acaba döllenme oldumu diye şuan benım hesap aama ben yumurtlama günümü takvimde hesaplamıstım ama yumurtlamadan 1 gün önce beraber olduk umuyorum spermler 3 gün canlı kalabiliyormus benım yumurtayla sperm karsılasmıstır ...
şuanda belim ağrıyor halsizim ya bir surat bukadarmı değişir ya allah allahhh çirkinleştim biden bire yaf eşim gögüslerinde biraz koyulasmıs ddi ilk defa bu ay diyo eşim her zaman aynı derdi
anaaaaammmmm yoksa sen hamile misiiinnnn kızzz
hahahahahahah allah seni anne etsin emi ehehehehhehebirşeyi kırkkere söylersen yazarsan olurmus dur yazayım evet pembig ben haziranın 7 sinde test yapıcam pozitif çıkıcak evet canım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla insallah ...
ciddenmi diyorsun şakamı yapıyorsunnn pembiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğayyy hadi bakalımm
yok yok hamilesin sen galibaa
Kızlar hepinize slm. Müjde vermeye geldim HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?