- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.741
günayydınn.......... gününüz aydın ve berekekettli olsunn
Günaydın canımm hoşgeldin,bilmukabelee
Pembiqcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak banaaa
günayydınn.......... gününüz aydın ve berekekettli olsunn
mersi şekerimm.nasıl bittinmi senn.ben dün gece temizledindim çoık şükürr.senniki ne alemdee
Günaydın.Teşekkürler seninde. Pembiq'e sordum ama işi var sanırım.sen yeni girdin sayfaya yeniliyorum oyüzden sorumu belkin bilgin vardır bana yardımcı olabilirsin... Lh hormonu adetin 3.günü yapıldıgında değer kaç olması gerekiyorr yumurtanın kendi kendine çatlayıp çatlayamıcağını anlamak için....??
Benimde yarın biter inş.yeni dönemde başarılar diliyorum sana
1.1 ile 11.6 olması lazım........
1.1 ile 11.6 aralığındamı olması gerkeiyor? 7.1 benim çatlarmı yani kendiliğinden? Ayrıca teşekkürler
tabikiii çatlarrrr.rica ederimm.sen stress yapmaa.yumurtayla beyin bi arada çalışıyoo unutmaa
kızlarr ben kahvaltı yapıp geliyorumm:80:
Tşkrlr.Bu konuda bilgi birikimin sağlam sanırım.Birkaç soru daha var kafamda cvaplarmısın??
afiyet olsun canimm.birikimim yoksa burda konusa konusa birazcıkk ögrenir oldum herşeyii.her dedigine cwevap veririm ama acıktım.kahvaltimi edip geleyim okmii
Tamam canım teşekkürler Afiyet olsun.Ben burada beklicem seni.Olurda birşey olur çıkmak zorunda kalırsam yeniden gelicem bugün içinde sayfaya.Umarımburda olursunnn
geldim canim sor bAKALIM
kızlar doktora gittim... çarşamba günü 0,13 olan değer bugün 2,11 çıktı ama doktor gebelik yok dedi... 2 tane ilaç verdi biri folik asit diğeri de pregesteron içeren bi ilaç.... neden yükseldi anlamadım .....
GEBELİK yok diye yükselmemiş sanirsamadet olmadın dimi halaa
yaw bana da cevap versir misin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?