Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım bunalım yokkk.. durmak yooookkk... çalışmalara devammm

Sende benim canımsınnSana kolay gelsin tatlım,bende kalkıp pratik bişeyler yapim bari,dünden kalma yemekte var biraz yeter gariiiGörüşürük şekerlerr

görüşürüz canımmm

merve hamilemii ezgii

evet canım hamileeee hem de bir kerecik birlikte olmuşlar bütün ay

yaaa ben bu ay çok umutluyuummm 3 aydan sonra ilk defa yumurtlama günlerimi değerlendirebiliyorumm

allahım bizi utandırmaaaa ya rabbiiimmmmm:116::116:

Aminn inşallah canım inşallah
ayy gel hadi bi hayal kuralım. ben ayın 18 inde test yapayım aaa bi bakayım çift çizgi sonra tabi pazartesiyi zor bekliycem kan için yok yok o zaman ben evde pazar günü test yapayım. pazar günü çıksın çift çizgi.ondan sonra senin de bat 24 haziran ya sen de dayanama ben de 2 gün önce yapıyım de bak karanfilin çıktı benim de çıkar belki.(Allahım bahçeli gibi konuşuyorum adama çok mu güldüm ne) sonra ayın 22 sinde sen de yaparmışın aaa senin de çift çizgi. tabi sen hemen gidersin kana çünkü haftaiçine denk geliyo
işte böyle... sonra sevindirik oluruz.
bunu senle batlarımız yakın diye yapıyorum yoksa bu hayal her arkadaş için geçerli..
batları yakın olanlar yapsın arkadaş
mesela pasi, tülü, derya...

inanmiorum yaa ciddenmii aayy cok sevindimmm cok sey paylastik demii yaaa ayy cok duygulandimm hatta agliorum hem ona sevindim hem kendime uzuldumm cok garip oldum kiz ezgiiiimm

işte aynennn böyle olacakkk
ben zaten 22 sinde kesin yaparıımmmmm malum doğumgünü sürprizi hazırlıycammmmmmmm

inanmiorum yaa ciddenmii aayy cok sevindimmm cok sey paylastik demii yaaa ayy cok duygulandimm hatta agliorum hem ona sevindim hem kendime uzuldumm cok garip oldum kiz ezgiiiimm

canım benimmm ağlama lütfen bak çok yakında biz de vericez bu müjdeyi ama moral bozmak yokkkk

ay cnm kac aylikmis sormayi unuttum gormuslermi keseyi o gecen aymi ne ,kanamasi olmustu ustunemi gormus peki

daha dün belli olmuş tatlım 70 küsürdü değeri.. o ara kanaması da galiba erken adetmiş, ondan sonra hamile kalmış

ayy benim de 8 haziran ya bende pazartesi yapsammı acaba heyecan yaptım şimdi siz öyle deyince.

ayy canım şimdi sen böyle yazınca ne farkettim biliyomusun, ben bu heyecanı yaşamayı da seviyorum beee

ayy canım şimdi sen böyle yazınca ne farkettim biliyomusun, ben bu heyecanı yaşamayı da seviyorum beee

ben de seviyorum canım ama sonuç kötü olunca da moral yerlere iniyor.sonra yumurtamız gibi biz de yeniden yeşermeye başlıyoruz aslında bizim umudumuzda yumurtamızla birlikte büyüyor.

ben de seviyorum canım ama sonuç kötü olunca da moral yerlere iniyor.sonra yumurtamız gibi biz de yeniden yeşermeye başlıyoruz aslında bizim umudumuzda yumurtamızla birlikte büyüyor.

ayy ne güzel benzetmişsin canım yaaa

İyi de ben de bi neden bulayım erken yapmak için
aaa okulların kapanması şerefine diyim bari

hmmmmmm... ya da bizi erken sevindirmek için

allahin isine bak yaaa acaba bende hamile olabilirmiyimki ustune gormus olmayasinnbak bu ay erken basladim birak gelecegi daha gecmisi birakamadim yaawww

tatlım bunalıma girmenden iyidir.. sen şimdi geçmişle uğraş tam ondan kurtuldum derken bakmışsın yeni belirtiler başlamış

tatlım bunalıma girmenden iyidir.. sen şimdi geçmişle uğraş tam ondan kurtuldum derken bakmışsın yeni belirtiler başlamış

yok az bisi bunalimda oldugum kesinn
ama en fazla 1 ay daha bunalimda olurum sonra gecer turkiyedeyim cunki
bu arada bnm 20sinde randevum var adetime bir hafta kala muayene olmasammi yaa:18:

ayy ne güzel benzetmişsin canım yaaa

hmmmmmm... ya da bizi erken sevindirmek için

evet o da olabilir değil mi yeter ki test yapmak için neden istesinler bizden neler bulmayız

Geçen ay nolmuştu biliyo musun geçen sene girdiğim ama bu sene girmediğim ve çok sevdiğim bi sınıf var. onlardan bi kızla karşılaştık otobüste. bana dedi ki hocam hayırlı olsun hamileymişsiniz
bi şaşırdım bi şaşırdım kız ne hamilesi bunların yerde kulağı var da benim hamile kalmak istediğimi mi anladılar ne
sonra dedim içimden ah nerde....

yok az bisi bunalimda oldugum kesinn
ama en fazla 1 ay daha bunalimda olurum sonra gecer turkiyedeyim cunki
bu arada bnm 20sinde randevum var adetime bir hafta kala muayene olmasammi yaa:18:

ooohhhh zaten bu ay olmazsa ben de tatildeyimmm dönüşte olur artık

geleceği mi gördü neee.. töbe töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…