- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.981
Kova Burcu-Haziran Ayı Genel Değerlendirmesi
2 Haziran tarihinde aşk evimizde oluşan İkizler burcundaki Parçalı Güneş Tutulması çocuk sahibi olmak isteyenler için hakikaten yeni bir kararın, atılan adımların işaretçisidir. Bu adımlar iki hafta sonra meyvesini verebilir. Ayrıca ilişkisi olmayanlar için yeni bir aşkın habercisidir. İleride ciddiyete dönüşebilecek bu aşk üzerinde düşünülmeyi gerektirecek kadar önemli olabilir. Belki en başında bu denli etkili olmasını beklemezsiniz. Ancak zaman geçtiğinde iş ciddiyete dönüştüğünde bu tutulmayı hatırlamanızı isterim. 4 Haziran tarihinde Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Jüpiter bir çok Kova için yeni bir ev satın alma, kiraya taşınma veya toprak sahibi olma anlamında oldukça etkili. 9 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başladığında, evinizle alakalı konularda iletişim trafiğiniz yoğunlaşır. Ayrıca yapacağınız bir yolculuk, eğitim hayatınızla alakalı bir olumlu gelişim keyfinizin yerine gelmesini sağlar. Çift kısmetlilik bu olsa gerek. 15 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Ay Tutulması, Güneş Tutulması sırasında verilen kararların sonuçlarınızı görme anlamında olumludur. 21 Haziran Güneş Yengeç burcunda seyrine başladığında partneriniz veya sizinle ilgili sağlık konuları gündeme gelir. Ayrıca bu enerji altında hassasiyetiniz fazlasıyla yüksektir. Aynı gün başlayan Mars İkizler burcu seyri aşk, çocuk, iş hayatınızla ilgili haberleşme, gelişme ve görüşmelerin işaretçisi olduğu gibi, bu konularda verilen mücadelenin de simgesidir.
canim banada adresi versene kız merak ettim.benimkide terazi
7.gün….36.3
8.gün………..
9.gün….36.2
10.gün..36.3
11.gün..36.3
12.gün..36.4
13.gün..36.2….akıntı(yumurtaakı kıvamlı)
14.gün..36.2….yoğun akıntı(yumurtaakı kıvamlı)
15.gün..36.4….akıntı(ıslaklık şeklinde)
…………………………………
Benim yumoş çatladı mı acaba:97::97::97::97::97:
dün halvetten sonraeşimin bir sözü bana okadar dokundu ki.. bir bebeğimiz olmasını hiç bu kadar istememiştim dedi.. gündüz bir arkadaşının 5 aylık oğlunu görmüş geldiğinden beri anlat anlat bitiremedi..
daha önce hiç ondan bukadar istekli olduğunu duymamıştım.. inşallah rabbim onun da isteğini kabul eder:116:
Kova Burcu-Haziran Ayı Genel Değerlendirmesi
2 Haziran tarihinde aşk evimizde oluşan İkizler burcundaki Parçalı Güneş Tutulması çocuk sahibi olmak isteyenler için hakikaten yeni bir kararın, atılan adımların işaretçisidir. Bu adımlar iki hafta sonra meyvesini verebilir. Ayrıca ilişkisi olmayanlar için yeni bir aşkın habercisidir. İleride ciddiyete dönüşebilecek bu aşk üzerinde düşünülmeyi gerektirecek kadar önemli olabilir. Belki en başında bu denli etkili olmasını beklemezsiniz. Ancak zaman geçtiğinde iş ciddiyete dönüştüğünde bu tutulmayı hatırlamanızı isterim. 4 Haziran tarihinde Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Jüpiter bir çok Kova için yeni bir ev satın alma, kiraya taşınma veya toprak sahibi olma anlamında oldukça etkili. 9 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başladığında, evinizle alakalı konularda iletişim trafiğiniz yoğunlaşır. Ayrıca yapacağınız bir yolculuk, eğitim hayatınızla alakalı bir olumlu gelişim keyfinizin yerine gelmesini sağlar. Çift kısmetlilik bu olsa gerek. 15 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Ay Tutulması, Güneş Tutulması sırasında verilen kararların sonuçlarınızı görme anlamında olumludur. 21 Haziran Güneş Yengeç burcunda seyrine başladığında partneriniz veya sizinle ilgili sağlık konuları gündeme gelir. Ayrıca bu enerji altında hassasiyetiniz fazlasıyla yüksektir. Aynı gün başlayan Mars İkizler burcu seyri aşk, çocuk, iş hayatınızla ilgili haberleşme, gelişme ve görüşmelerin işaretçisi olduğu gibi, bu konularda verilen mücadelenin de simgesidir.
15. gün artmış ya ısı çatlamış olmuyo mu canım?
Allah izin verirse öbür aya ben de yapcam ateş ölçme işini tuttum bunu
Ama ezgicim sende akıntılar var bende hiç bişey yok.
benim neredeyse ilk ergenlik çağlarımdan beri akıntım olur. ama bu ay yumurtlama ve iki kere gelen malum akıntıdan başka hiç bi akıntım olmadı maşallah maşallah. Bu soğan benim senelerin problemi olan akıntıma ve iltihaba çözüm olmasınbebeğe niyet akıntıya kısmet
ben bu akıntı yüzünden ne tereddütler ne vesveseler yaşadım. ünv.de ikinci öğretimdim namazlar hep öğleden sonraya derse gelirdi. akıntıya kimi hocalar iltihap değil doğal akıntıysa abdesti bozmaz diyor bazıları ise yine de bozar diyor. kaç günlerdir hiçbişey yok tertemiz. maşallah yaa.. kızlar sırf çocuk için değil iltihaplar için de öneririm bu kürü her kadın hayatında bi defa yapmalı diyerek doktor da kesilirmişim başınıza
fitilden sonra da böyle tertemiz olmuştum.
ama benim adetten 10-7 gün önce sarı renkli bi akıntı gelir. eğer o gelirse bilecem ki iltihap hala yerindeve adet olacam
sorma canım dün de eşim öbür odada uzanıyordu. sesi az az geliyordu tam duyamadım. ama bi ara arkadaşına "iyi ki baba oluyorsun dedi" öyle içime battı ki. Allahım dedim bize hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et. benden çok eşim hakediyor bebeği...
hellooooooooooooo
hiranur canım sabah net kesildi yaa pat diye çıkmış bulundum kusura bakmadın di miiii
Rica ederim balımm ne kusurubende dışarı çıkmıştım yeni geldim,yemekte yok yapmaya üşeniyorumm:97:
amaniiiiiiiinnnnnnnnnnnn biliyoduuummmmmm biliyoduuuummmmm haziran meyvesi olacak bizimkisiii
21 hazirandaki sağlık konusuna gelince o gün test yaptırayım bariiiiii
ayy allah razı olsun baharcıımmm gerçek olsun olmasın nasıl bir moral verdiii
evet canım benim için de moral oldu yani küçücük bir ışık bile umudumuzu yeşertiyor.okudum aklıma sen geldin çünkü daha önce konuşmuştuk aynı burç olduğumuzu.ayy hadi inşallah.
selam nbrsinizzz
selam nbrsinizzz
hoşgeldin tatlımmm
sen iyice kaçak oldun heeeee
hoşgeldin cnm nerelerdesin sen?başladınmı çalışmalara
canım canım canımmmben de şimdi yaptım yemeklerimii
birazdan bir de yerleri silerim işim biterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?