- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.021
ezgi calismalar ne alemde tatlim
ooohhhh zaten bu ay olmazsa ben de tatildeyimmm dönüşte olur artık
geleceği mi gördü neee.. töbe töbeee
valla bu ay çok iyi çalışıyorum canım
yumurtlama günümü anlamaya çalışıyorum ama farketmez aslında pek gün kaçırmıyorum
dervişin fikri neyse zikri de odur. geçen sene daha evleneli 2 ay olmuş beni rüyasında görmüş biri hamileymişim. sonra alıştılar iyi takmıyorlardı.
ama benim tahminim geçen eşim tanışma yıldönümünde okula çiçek göndermişti. evlilik tarihimi ve doğum günümü biliyorlar o yüzden baktılar tutturamadılar kesin hoca hamile dediler ben bilirim onlarıı
hepsi kız anca kafa bunlara çalışıyo
dervişin fikri neyse zikri de odur. geçen sene daha evleneli 2 ay olmuş beni rüyasında görmüş biri hamileymişim. sonra alıştılar iyi takmıyorlardı.
ama benim tahminim geçen eşim tanışma yıldönümünde okula çiçek göndermişti. evlilik tarihimi ve doğum günümü biliyorlar o yüzden baktılar tutturamadılar kesin hoca hamile dediler ben bilirim onlarıı
hepsi kız anca kafa bunlara çalışıyo
incir kuru nasil gidio bide yastik olaylarina giriomusun kac dk yatiosunn amma soru sordumm
anaam ne inciriii ben onu hayatta içememm midem almadıama polen arı sütü falan hergün yiyorum kocişede hala keçiboynuzu pekmezi yediriyorum
canım yastık koymuyorum ama ilişkiden sonra hiç kalkmıyorum sabaha kadar öyle uyuyorum yanii artık
cadılarr
ama bu seni sevdiklerini gösterir
cabuk bitmis incirr kurunnay bende keci boynuzu pekmezi yedirim barim..bnmkide gecen hafta test verdi bakalim ne cikicakk meraktan catlicammm
anaam ne inciriii ben onu hayatta içememm midem almadıama polen arı sütü falan hergün yiyorum kocişede hala keçiboynuzu pekmezi yediriyorum
canım yastık koymuyorum ama ilişkiden sonra hiç kalkmıyorum sabaha kadar öyle uyuyorum yanii artık
evet seviyorlar ama ben de onları seviyorum biliyo musun
ilk göz ağrım onlar benim göreve başladığım ilk gün onların dersine girdim dilim damağıma onların sınıfta yapıştı ve haftada 14 saat onların dersine girdim ve şu ana kadar girdiğim en çalışkan sınıftı. ben de onları çok seviyorum. bu yıl mezun oluyorlar. onlara benden hatıra bişey kalsın istiyorum ahşap, üstüne yazı yazılan çanta aynaları varya ondan yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur? yani başka fikirler var mı benim aklıma gelmeyen 30 kişi olduklarından çok masraflı olmayan ama hatıra saklanabilecek bişey düşünüyorum hepsi kız.
eee burda sonuç 1 saate çıkıyo kuşum ne kadar bekliceksiniz
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Maşallah maşallah canım sen bu ay Allahın izniyle hamilesin demedi deme yaz bi kenara
İnan öyle hissediyorum.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooff kıyamam yaa ne kadar güzel bir düşünce...
ben de ilk girdiğim sınıfımı unutamam.. eee ilkler unutulmazmış ne de olsaa
sonuc coktan cikmistir ama onlar doktorunuza gondeririz dedi bnmde randevum var ya o zamana kadar bilemicez maleseff
ezgi sen bu ay hamile kalican sanirim icime ole doguoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?