Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ebru sağol,
doktor ilacı vermeden önce test istedi hcg negatif çıkınca verdi yani benim bir sonraki oluşan yumurtayı etkilerse diye kafama takıldı

haklısın canım sağol... yaa ben bu ilaçlardan çok korkuyorum. eğer bilmeden içer de sonradan hamile olduğumu öğrenirsem hamilelik boyunca kafama takarım diye temkinli olmaya çalışıyorum.

kızlar benimde çişimi yaparken yanıyor bazen geçiyor bazen geliyor ayyy yoksa gebeliğime engelmi oldu adet olursam ondan bilirim wallla

yapacağın en iyi şey günde 3 litre falan su içmek içemesende miden almasa da zorla içmeye çalış ben içtim ve 2 3 günde yanma ve acıma geçti.

evet bence de bu işin şifası su... ama çalışırken hafta içi okulda içemiyorum. o yüzden birtürlü atlatamadım. ama olsun nasip hangi aya ise hayırlısıyla bebeğimizi bekleyeceğiz. Allah tez zamanda sana da verir inşallah. tüm yüreğimle söylüyorum.

haklısın canım sağol... yaa ben bu ilaçlardan çok korkuyorum. eğer bilmeden içer de sonradan hamile olduğumu öğrenirsem hamilelik boyunca kafama takarım diye temkinli olmaya çalışıyorum.

bencede temkinli davranman gerek canım ...

mazallah bebeğe bi zararı olur allah korusun...

sen ilaç kullanırken korun canım tedavi bitince yeniden başlarsınız bir aydan bişey olmaz....

hakkında hayırlısı canım ..................

sağol, içimi rahatlattın... şüpheyle devam etmektense beklemek daha iyidir. zaten aylardır bekliyoruz.
Allah hayırlısıyla kızına güzel bir kardeş gönderir inşallah....

negüzelll mutlu sonla bitmişş.umarım benimkide öyle biter

negüzelll mutlu sonla bitmişş.umarım benimkide öyle biter
inş. canım benim eşim çoçukları bebekleri hiç sevmezdi hatta çoçuklara düşmana bakar gibi bakardı ben dedimki kendi çoçuğunua sevmez ama benim küçük prensim doğdu babasına bi bakıyor eşimin yüzü gözü herşeyi davranısları okadar değiştiki artık bütün çoçukları bebekleri çok seviyor kendi oğlu içinde dağları deler ....her istediğini alıyo yapıyo oğlumu doğum yaptım lohusalıyım bana diyoki 2.yapalım yuh dedim ben o acıyla daha çoçuk yapmam dedim ama acıları unutuyor insan

ayy hakketnen benimde istedi evde varr.hemen kesip yiym soguk sogukk
ohhhhh ye walla benimde merkeze inmem lazım püfffffff inemem yaaaaa bide ben karpz seçmeyi bilemiyom

bide canım balık istiyor ya nerden bulcam balığı 4 gündür balık kokuyo burnuma.....ton balığı oluyor ya konserve öylemi alsam acep:84:

bizdede tam tersi bende pek çocuk sevgisi yokk.ama esimi bi görsen deli olur çocukar içinn.birtane dogursam kesin başında gezdiriri bebegi hiç indirmezz.canim sen nerde oturuyosunkii

bizdede tam tersi bende pek çocuk sevgisi yokk.ama esimi bi görsen deli olur çocukar içinn.birtane dogursam kesin başında gezdiriri bebegi hiç indirmezz.canim sen nerde oturuyosunkii
istanbulda otuyorum canım...
merkez dedim kafan karıstı sanırım merkez bizim aşşada 2 dakikalık yer
bütün büyük marketler bütün heşey orda ona gitmeye bile üşeniyorum ya

istanbulda otuyorum canım...
merkez dedim kafan karıstı sanırım merkez bizim aşşada 2 dakikalık yer
bütün büyük marketler bütün heşey orda ona gitmeye bile üşeniyorum ya

merkezz diyincee sehre bayagi uzak sandim kızzz.........kocana söle hem balık hem karpuz getirsin sana

ben gidim aksama bezelye yemeği yapim pilav yapim cacık var evde ....birazda oğlumla ilgilenim üşenmezsem bide markete giderim ondan kelli gelirim öpüyorum sizi canlarım muxk muxklbol hamişli günler lütfen günü gelenler söylesinde sıra bize doğru yükselsin yahu

Kova Burcu-Haziran Ayı Genel Değerlendirmesi

2 Haziran tarihinde aşk evimizde oluşan İkizler burcundaki Parçalı Güneş Tutulması çocuk sahibi olmak isteyenler için hakikaten yeni bir kararın, atılan adımların işaretçisidir. Bu adımlar iki hafta sonra meyvesini verebilir. Ayrıca ilişkisi olmayanlar için yeni bir aşkın habercisidir. İleride ciddiyete dönüşebilecek bu aşk üzerinde düşünülmeyi gerektirecek kadar önemli olabilir. Belki en başında bu denli etkili olmasını beklemezsiniz. Ancak zaman geçtiğinde iş ciddiyete dönüştüğünde bu tutulmayı hatırlamanızı isterim. 4 Haziran tarihinde Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Jüpiter bir çok Kova için yeni bir ev satın alma, kiraya taşınma veya toprak sahibi olma anlamında oldukça etkili. 9 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başladığında, evinizle alakalı konularda iletişim trafiğiniz yoğunlaşır. Ayrıca yapacağınız bir yolculuk, eğitim hayatınızla alakalı bir olumlu gelişim keyfinizin yerine gelmesini sağlar. Çift kısmetlilik bu olsa gerek. 15 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Ay Tutulması, Güneş Tutulması sırasında verilen kararların sonuçlarınızı görme anlamında olumludur. 21 Haziran Güneş Yengeç burcunda seyrine başladığında partneriniz veya sizinle ilgili sağlık konuları gündeme gelir. Ayrıca bu enerji altında hassasiyetiniz fazlasıyla yüksektir. Aynı gün başlayan Mars İkizler burcu seyri aşk, çocuk, iş hayatınızla ilgili haberleşme, gelişme ve görüşmelerin işaretçisi olduğu gibi, bu konularda verilen mücadelenin de simgesidir.

yarına iki tane kadın çağırcaktım en çok da camlar için müthiş yağmur yağıyor sizce yarın da ertelesem mi temizlik işini?
havalar da düzelmedi balkonlarım çok kirli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…