- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.961
merhaba canım aramıza hoşgeldin doktor sana ilaç yazarken korunmadığını ve bebk düşündüğünü söyleseydin doktor ona göre hareket ederdi ....bende gastirt var doktora bebek düşündüğümüzü söyledim bana ilaç yazmadı mesela canım doktorunu arayıp sorarsan iyi olur ...
hoşgeldin canım ... sende en kısa zamanda hayırlısı ile meleğine kavuşman dileğiyle...
ben zararı olur diye biliyorum canım ya hem o ilacın reçetesindede yazar... hamile kalsan bile bilmeden bir zararı olabilir sen yinede doktora sor canım.....
yapacağın en iyi şey günde 3 litre falan su içmek içemesende miden almasa da zorla içmeye çalış ben içtim ve 2 3 günde yanma ve acıma geçti.
haklısın canım sağol... yaa ben bu ilaçlardan çok korkuyorum. eğer bilmeden içer de sonradan hamile olduğumu öğrenirsem hamilelik boyunca kafama takarım diye temkinli olmaya çalışıyorum.
bencede temkinli davranman gerek canım ...
mazallah bebeğe bi zararı olur allah korusun...
sen ilaç kullanırken korun canım tedavi bitince yeniden başlarsınız bir aydan bişey olmaz....
hakkında hayırlısı canım ..................
inş canım bilmemmi bende o duyguları yasadım aynı şeyleri...
sana anlatayım bak evlenmiştim aradan 7 ay geçti eşim sürekli işte ben evde tek basıma kalıyordum internette yoktu tvdede pek bişey olmuyordu canımın sıkıntısından içim daralıyordu adeta duvarlar üstüme geliyordu evin bu sessizliğinden bıkmıstım artık eşime söyledim aşkım daha erken dedi bana hep bahane üretti bir gün ben oturdum ağladımama çok daralmıstım oda mecburi korunmayı kesti bu seferde hamile kalamıyordum ben sandımki korunmayı bıraktığımız ilk ay hamiş kalcam nerdeeeee her ay umutsuzluk ağlamalar felan üst komsumda densiz densiz konusmaya baslamıstı doktora felan git diye ordaki evim çok büyüktü aşırı büyüktü 4 odalı çoçuk odasına her girdiğimde buraya beşik koyarız buraya saklıncağını buraya gardolabını diye umutlanırdım ama olmadı kız 8 ay olmadı sonra 8 ay sonra oldu cANIM hazşiranın 7 sinde gebe kaldım eşimle doktora gittik doktor 6 haftalık dedi alttan ultrasıonla baktı ufacık bişeydi kalbi atıyordu onu gördüm eşimde gördü sonra eşim 360 derece döndü
canım karpuz istedi.....hiçde gidip alamam yaaa
üfff karpuz ekmek penir ohhhhhhhhh
inş. canım benim eşim çoçukları bebekleri hiç sevmezdi hatta çoçuklara düşmana bakar gibi bakardı ben dedimki kendi çoçuğunua sevmez ama benim küçük prensim doğdu babasına bi bakıyor eşimin yüzü gözü herşeyi davranısları okadar değiştiki artık bütün çoçukları bebekleri çok seviyor kendi oğlu içinde dağları deler ....her istediğini alıyo yapıyo oğlumu doğum yaptım lohusalıyım bana diyoki 2.yapalım yuh dedim ben o acıyla daha çoçuk yapmam dedim ama acıları unutuyor insannegüzelll mutlu sonla bitmişş.umarım benimkide öyle biter
ohhhhh ye walla benimde merkeze inmem lazım püfffffff inemem yaaaaa bide ben karpz seçmeyi bilemiyomayy hakketnen benimde istedi evde varr.hemen kesip yiym soguk sogukk
inş. canım benim eşim çoçukları bebekleri hiç sevmezdi hatta çoçuklara düşmana bakar gibi bakardı ben dedimki kendi çoçuğunua sevmez ama benim küçük prensim doğdu babasına bi bakıyor eşimin yüzü gözü herşeyi davranısları okadar değiştiki artık bütün çoçukları bebekleri çok seviyor kendi oğlu içinde dağları deler ....her istediğini alıyo yapıyo oğlumu doğum yaptım lohusalıyım bana diyoki 2.yapalım yuh dedim ben o acıyla daha çoçuk yapmam dedim ama acıları unutuyor insan
ohhhhh ye walla benimde merkeze inmem lazım püfffffff inemem yaaaaa bide ben karpz seçmeyi bilemiyom
istanbulda otuyorum canım...bizdede tam tersi bende pek çocuk sevgisi yokk.ama esimi bi görsen deli olur çocukar içinn.birtane dogursam kesin başında gezdiriri bebegi hiç indirmezz.canim sen nerde oturuyosunkii
istanbulda otuyorum canım...
merkez dedim kafan karıstı sanırım merkez bizim aşşada 2 dakikalık yer
bütün büyük marketler bütün heşey orda ona gitmeye bile üşeniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?