- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.061
kız sen benden önce temizlwendinn.niye geç giriyon bukadar halvetee
pempeecimmm bizim bey biraz bAKIMmlı anam.kokulu mokulu gezerr hepp
canım öğlen net gitti yoksam burdaki arkadaşlarıma hele hele sana öle bi terbiyesizlik yapar mıyım.....
sevince noldu ki????? başım ağrıyo ya bişi hatırlamıyorum şuan
ayy selamımı da söyle eniştemee .. nasıl olsa çeşmede tanışıcaz
bugun 9.gun tatlim 10.gunden baslicam bu ay ..nasil olsa erken baslasakta tutmuo en azindan ayin yarisinda cabk yorulmam diyee gecten baslicamcunku gecen ay gec yumurtladim
özlemmmm kız burda herkes hamile bi ikimizi kaldıkkk:125::125:
cidden gelcenmi kizzsöylerimmm selamını
hımm anladım.ama birazda zevkine yap bea.ne o öylee görev gibiiii
valla biz de bilmiyoz hamile miyim değil miyim.... kanda çarşamba 0,13 bugün 2,11 çıktı.....cnm sende hamilemisinnn kan testi fln demis arkadaslarr
daha ben de varım ayol......özlemmmm kız burda herkes hamile bi ikimizi kaldıkkk:125::125:
kız adeti gecince kan testi negatif çıktı sonra hala adet olmayınca tekrar yaptırdı da hamile çıktı yaaaaa
korkma size çöreklenmicez
ama bakarsın datça dönüşü aydının oralardan bi saparız çeşme yoluna akşam balık yemeğe
cnm sen bekleme yapma gec beniibana kalirsan acikta kalirsinn
kızlar ben çıkıyorum accık dinleneyim. sabahın 8 inden beri dışarlardayım. öptüm hepinizi
korkma size çöreklenmicez
ama bakarsın datça dönüşü aydının oralardan bi saparız çeşme yoluna akşam balık yemeğe
bu isin zevkimi kaldii
kızlar ben çıkıyorum accık dinleneyim. sabahın 8 inden beri dışarlardayım. öptüm hepinizi
anam ne zevkli olur kızz ohhhhhh masayda deniz karsı kurdukmu hasanla ayhAN kafa güzel dünya güzel türkülerini söylerler artıkk
olur mu olurr benimki manyak valla hadi gidelim balığımızı yiyelim yola devam ederiz falan der
e iyi mademmm ama bak sen cabukk gel haaa:131::131::131:
benimkinnide pek akklı oldugu söylenemzzz.hadi çabuk gelin diye tel falan eder yani söyleyimm
ben oldugum yerde sayiyorum ne tedavi ne film hicbisi yaptirmadim daha..yolun basindan baslicaz bu ay olmazsa izinden donuss baslariz artik tedaviyee ama insallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?