Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız sen benden önce temizlwendinn.niye geç giriyon bukadar halvetee

pempeecimmm bizim bey biraz bAKIMmlı anam.kokulu mokulu gezerr hepp

bugun 9.gun tatlim 10.gunden baslicam bu ay ..nasil olsa erken baslasakta tutmuo en azindan ayin yarisinda cabk yorulmam diyee gecten baslicamcunku gecen ay gec yumurtladim

bugun 9.gun tatlim 10.gunden baslicam bu ay ..nasil olsa erken baslasakta tutmuo en azindan ayin yarisinda cabk yorulmam diyee gecten baslicamcunku gecen ay gec yumurtladim

hımm anladım.ama birazda zevkine yap bea.ne o öylee görev gibiiii

cnm sende hamilemisinnn kan testi fln demis arkadaslarr
valla biz de bilmiyoz hamile miyim değil miyim.... kanda çarşamba 0,13 bugün 2,11 çıktı.....

özlemmmm kız burda herkes hamile bi ikimizi kaldıkkk:125::125:
daha ben de varım ayol......

kız adeti gecince kan testi negatif çıktı sonra hala adet olmayınca tekrar yaptırdı da hamile çıktı yaaaaa

doktor benim hamile olmadığıma inanıyo.....

kızlar ben çıkıyorum accık dinleneyim. sabahın 8 inden beri dışarlardayım. öptüm hepinizi

ben oldugum yerde sayiyorum ne tedavi ne film hicbisi yaptirmadim daha..yolun basindan baslicaz bu ay olmazsa izinden donuss baslariz artik tedaviyee ama insallah gerek kalmaz

insalalh gerek kalmazz.ama bak türkiyeye dönüştede kafanı iyice dagıttt.sanki bekar gibi var say kendini.sonra ne gerekiyosa yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…