Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy bende çıkma canlarım.tv seyredecem birazz.gece görüsürüz havleten önce dualrını zı alırım
oldu cnm gorusuruz hadi insallah tutar milyonlarin icinden biri
eee hadi çık bakalımmm
biz dün halvetteydik ama bugün de giresim varr polenden midir nedir

kiz bana da gonder bnm daha cok ihtiyacim var bu aralarr

afiyet olsun canimm.birikimim yoksa burda konusa konusa birazcıkk ögrenir oldum herşeyii.her dedigine cwevap veririm ama acıktım.kahvaltimi edip geleyim okmii

Tamam canım teşekkürler Afiyet olsun.Ben burada beklicem seni.Olurda birşey olur çıkmak zorunda kalırsam yeniden gelicem bugün içinde sayfaya.Umarımburda olursunnn

geldim canim sor bAKALIM

Selam..Canım çıkmam gerekti..Hala burada olmana sevindim..
1)Lh benim yumurtayı çatlatmak için yeterliyse doktor neden bana çatlatma iğnesi vurdu sence?
2)Çatlatma iğnesiyle çatlamış olan yumurtam var.Diğer yumurtalığımdada hala çatlamamış olan bir yumurta var.sence çatltma iğnesine ramen çatlamayan yumurta kendiliğinden çatlarmı?
3)Olurda çatlamazsa kist oluşursa diğer yumurtalıktaki çatlayan yumurtanın döllenmesini/tutunmasını vs engellermi?
4)Doktor bana herhangi bir ilaç vermedi.Ben yumurtanın kiste dönüşmesini engellemek için ne yapabilirim?İncir kürünü içsem birkaç günde etkisini gösterirmi?
5)Çatlamayan yumurta atıyorum adetime 5gün varken çatlasa ve döllense geç dölllenmemi olur bu?

Canım sorular çok kafamda söylediğim gibi bildiklerini cevaplarsan cok sevinirim seni beklicem cevabını beklicemmm teşekkürler şimdidennn..

hosgeldin cnm nbrsin bakalim calismlar ates ne alemde bakimm
asıl sen hoşgeldin kayıp noluyoruz bakim bi adet oldun diye trip yapıyorsunda girmiyorsun
bende geçen ay testte 2.çizgiyi silik görmüştüm adet oldum sanki bi tek sensi,n kahredipte girmiyorsu hepimiz öyleyiz
bu ay biliyorsun 10 gün soğan kürü yaptım
bide kadir gecesi rüyamda test yapıyorum poziitif çıtığını gördüm
ateşimi ölçüyorum bu sabah 36.5
sal günüde test yapıcam 2 gün önce yani
bak canım sen bana adet olduğun günü söyle sana hangi günler yapmaznı gerektiğini yazıcam tek tek

Yaw'a yazdığım soruları sayfadaki bütün arkadaşlarada soruyorum aynı zamanda BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax,
yasminkubi,
pourqua,
ebru26,
nisbhr,
pembiq,
YAW,
larendem

Ateş ölçmeden alıyorsan bir sorum daha var adet döneminde 36.7 36.5 arasıydı.Bittiğinde 36.1 36.4 arası 1hafta kadar sonra 36.9 veya 37.00 birkaç gündürde böyle bana bir ANALİZ YAPARMISIN?

cnm 27 mayista adet oldum ama ben 31 32 gunde bir oluorum adet

cnm hicbi bilgim yok malesef

hosgeldin cnmm nasilsinn

valla iyi diyelim dicem ama bugün biraz garibim kuzenim doğum yaptı bugün birde bir tanıdık var 8 senedir bebeği olmuyodu tüp bebekle hamile kalmıştı düşük olmuştu şimdi aşılama yaptırmış hamileymiş doktor ikiz bile olabilir demiş hem sevindim hem içim bir garip oldu

Ateş ölçmeden alıyorsan bir sorum daha var adet döneminde 36.7 36.5 arasıydı.Bittiğinde 36.1 36.4 arası 1hafta kadar sonra 36.9 veya 37.00 birkaç gündürde böyle bana bir ANALİZ YAPARMISIN?
ateşi sabah yataktan kalkmadan aynı saatlerde dil altından yapıcaksın ....bu tabloya göre hamile olman lazım ateşin yüksek seyretmiş ama....
hergün sabah yataktan kalkmadan ölçtüysen,
gün içindekiler sayılmıyor canım

cnm 27 mayista adet oldum ama ben 31 32 gunde bir oluorum adet

cnm hicbi bilgim yok malesef

Bilgin olmamasına ramen KAYITSIZ kalmadığın için teşekkürler.Kendi kendime konuştuğumu düşünmekten kurtardın beni en azından.. Neyse ''YAW'' canım çıkıyorum yazmışsın görürsün umarım yazdığımı bakıcam yarın yeniden cevaplarına ve teşekkür ederimmm yenidennn

Son düzenleme:

seni anliorum cnm bnm..biz de cok istedigimiz icin bole oluo inan..bunun adi kiskanclik cekememezlik diil ama garip bi duygu bilirim insanin ici burkuluooo anliorum seni..ama inaniorum tez zamanda bizde o mutlulugu yasicaz allah izin verirsee insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…