Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben oldugum yerde sayiyorum ne tedavi ne film hicbisi yaptirmadim daha..yolun basindan baslicaz bu ay olmazsa izinden donuss baslariz artik tedaviyee ama insallah gerek kalmaz

aynen tatlım.. bak ben 2,5 seneyi br kenera attım herşeye baştan başladım.. hakkımızda hayırlısı olsun

cnm senin yedigin polen ari sutu ne yaa toz olarakmi aliosunn aktardanmi aldin sonuc alan cokmu neye yariomus ne kadar kullanion

gerçi şimdi ben hamile hamile nasıl giderim o yolları bilemiyorum amaaa
hem sana da hamile hamile zahmet vermek istememm

olsun neolcak kocalarımz yardım ederr.biz karnımızı ittire ittire gezerik.şgerçi 1 ay içinde karın büyümez ama biz rol yapak

cnm senin yedigin polen ari sutu ne yaa toz olarakmi aliosunn aktardanmi aldin sonuc alan cokmu neye yariomus ne kadar kullanion

tatlım ben onu biyerde okudum aldım.. marketten aldım bir kavanozda krem bal+polen+arısütü+propolis karışık.. macun gibi. hergün 1 tatlı kaşığı yiyorum.. sonra araştırdım hem kadın hem de erkek için çok faydalı hatta bir site yazmıştım burda hamilelik şansını%300 arttırır diyor yapılan araştırmalara göre

olsun neolcak kocalarımz yardım ederr.biz karnımızı ittire ittire gezerik.şgerçi 1 ay içinde karın büyümez ama biz rol yapak

ohoooo dur sen biz 1 aylıkken 9 aylıktan farksız oluruz.. ee okadar naz da hakkımız canımız çıkıyo burda hamile kalcaz diye

%300 mü...... yarın gidip bakıyorum tüm marketlere..........

aynen ole yapicam cnm belki calismam bile ordaa bebk dusuncesiyle

sana gecende söyledim.benim son ayım eger olmassa temmmuz ve agostosda hiç bişi düsünmüycem.eylüldede aşılama yaptıracam.eger asılmada tutmassa gelecek yıl haziranda tüp bebek yaptıracam.yani yoluımu cizdim.alalh hayırlısını versin..................

bende gelince yiyim bakim bu arada yuzde 30 mu yazicaktinn:44:
yuzde 300 baya coktaaaaaaakesin kalinir oleyseeee

ohoooo dur sen biz 1 aylıkken 9 aylıktan farksız oluruz.. ee okadar naz da hakkımız canımız çıkıyo burda hamile kalcaz diye

ahhhhh ahhhhhhhh 2 hAMİLEligimdede nazx yapmadım .ama insalah bu sefer kalayım.naz neymiş gösterecem herkesee

gördüm ama pek sağlam yazmadın sankiiii
ayy deliiiiii

cnm bnm hayirlisi tabikidee cok kararlisin belli insallah hicbiseye gerek kalmadan tatilde o rahatlikta olurr insallah
ben ilk bebisime tatilden döndugum ay hamile kalmistim demek cok desarj olmusum

ayy deliiiiii

cnm bnm hayirlisi tabikidee cok kararlisin belli insallah hicbiseye gerek kalmadan tatilde o rahatlikta olurr insallah
ben ilk bebisime tatilden döndugum ay hamile kalmistim demek cok desarj olmusum

güzel dileklerin için saoll.evet ölüm olmassa çok kararlıyım.artık bebek istiyorum ve son atagımıda yapcam yani.evet tatil çok işe yarıyooo.bakalım görcez bu senee

kızlar ben çıkayım.... çok iyi değilim tüm midem boşaldı çay may bişi yapayım kendime... kocam da işte zaten kendi kendime bakıcam artık öpüyorum sizi.....

güzel dileklerin için saoll.evet ölüm olmassa çok kararlıyım.artık bebek istiyorum ve son atagımıda yapcam yani.evet tatil çok işe yarıyooo.bakalım görcez bu senee
hadi bi bebis haberiyle dön tatilden
kızlar ben çıkayım.... çok iyi değilim tüm midem boşaldı çay may bişi yapayım kendime... kocam da işte zaten kendi kendime bakıcam artık öpüyorum sizi.....

oldu cnm kendine ii bakk opuldun

ayy bende çıkma canlarım.tv seyredecem birazz.gece görüsürüz havleten önce dualrını zı alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…