- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.121
rica ederim cnm ne demekBilgin olmamasına ramen KAYITSIZ kalmadığın için teşekkürler.Kendi kendime konuştuğumu düşünmekten kurtardın beni en azından..Neyse ''YAW'' canım çıkıyorum yazmışsın görürsün umarım yazdığımı bakıcam yarın yeniden cevaplarına ve teşekkür ederimmm yenidennn
ıyı aksamlar hatunlar bende geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
seni anliorum cnm bnm..biz de cok istedigimiz icin bole oluo inan..bunun adi kiskanclik cekememezlik diil ama garip bi duygu bilirim insanin ici burkuluooo anliorum seni..ama inaniorum tez zamanda bizde o mutlulugu yasicaz allah izin verirsee insallahh
ateşi sabah yataktan kalkmadan aynı saatlerde dil altından yapıcaksın ....bu tabloya göre hamile olman lazım ateşin yüksek seyretmiş ama....
hergün sabah yataktan kalkmadan ölçtüysen,
gün içindekiler sayılmıyor canım
bekliorum bebekk cikmiorummözlem senın için çok öenmli bişeyler yazıcam bekle sakın çıkma
inşallah canım allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin
rica ederim cnm ne demek
hosgeldin tatlim nasilsin bakim
Selam..Canım çıkmam gerekti..Hala burada olmana sevindim..
1)Lh benim yumurtayı çatlatmak için yeterliyse doktor neden bana çatlatma iğnesi vurdu sence?
2)Çatlatma iğnesiyle çatlamış olan yumurtam var.Diğer yumurtalığımdada hala çatlamamış olan bir yumurta var.sence çatltma iğnesine ramen çatlamayan yumurta kendiliğinden çatlarmı?
3)Olurda çatlamazsa kist oluşursa diğer yumurtalıktaki çatlayan yumurtanın döllenmesini/tutunmasını vs engellermi?
4)Doktor bana herhangi bir ilaç vermedi.Ben yumurtanın kiste dönüşmesini engellemek için ne yapabilirim?İncir kürünü içsem birkaç günde etkisini gösterirmi?
5)Çatlamayan yumurta atıyorum adetime 5gün varken çatlasa ve döllense geç dölllenmemi olur bu?
Canım sorular çok kafamda söylediğim gibi bildiklerini cevaplarsan cok sevinirim seni beklicem cevabını beklicemmm teşekkürler şimdidennn..
özlemcim şimdi senın verdiğin tarihlere göre alman takviminden hesaplattım
haziranın 9ile 14 arası senin yumurtlama günün
9 haziranda tutarsa kız olur
10 haziranda tutarsa kız olur
13 haziran tam yumurtlama günü olursa erkek olur
14 ünde tutarsa erkek olur
23 haziran kan testi yapabilirsin
27 haziran idrar testi yapabilirsin
ıyıyı sayılırım canım sen nasılsın? bugun doktor benı amelıyat edecegını soyledı cok tırsıyorum.:18::18::18:
Ateş ölçmeden alıyorsan bir sorum daha varadet döneminde 36.7 36.5 arasıydı.Bittiğinde 36.1 36.4 arası 1hafta kadar sonra 36.9 veya 37.00 birkaç gündürde böyle bana bir ANALİZ YAPARMISIN?
Bunu biryerde okumuştum neredeyse hiçbirşey anlamama ramen belki snradan yardımı dokunur diye ölçtüm..SAbah kalktığımda yapıyorum canım ayağa bile kalkmadan gözümü açar açmaz ilk yaptığım iş.Ben 5gün önce çatlatma iğnesi vuruldum.Buna ramen hamilelik olabilirmi diyosun??????????
31 günden hesaplattım 32 de olsa bişey farketmiyor hemen hemen aynı günlere geliyorlarmerci sekercik yazdim valla:82:
kac gunden hesaplattin 32 gunden mii:26:
canım çok bilgili olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım
1)lh hormonu tek başına iş görmüyor. mesela bir de fsh var ki lh bundan düşük olmalı yoksa yumurtaların çatlayamaz
ya da yumurtlama tembelliği olabilir yumurtaların yeterli büyüklüğe gelemeyebilir bunun için de ilaç ve iğne desteği alman gerekebilir
2)çatlamayan yumurtan adetle atılamazsa kist olabilir bu durumda gebelik yoksa 1 ay doğumkontrol hapi kullanarak atman sağlanabilir..
3)kiste dönüşür ve atılamazsa bu gebelik oluşumuna engel olmaz
4)şuan zaten gebelik oluşması için iğne kullanmışsın başka ilaç kullanman sakıncalı.. gebelik oluşu ve kistte olursa o kistin bir zararı yok.incir kürü zaten yumurtaların oluşması içindir yani suan ihtiyacın yok ama gebelik olmaz kist olursa soğan kürü yap
5)yumurtan normalden geç çatlar ve döllenirse bu geç döllenmedir
allaha sukur bende iyiyim cnm saolasin...ne ameliyati kiss
bu arada yeni gelen hatunlarrrrr
hoşgeldinizzzzz
31 günden hesaplattım 32 de olsa bişey farketmiyor hemen hemen aynı günlere geliyorlar
bu takvime inanmamıstım ama yumurtlama günümü ateşimi ölçerek saptadım alman takviminin günüyle aynı biz bu ay hep kız olan tarihlerde çalısmısız
canım benım 2.5 yıldır catlamayan bır yumurtam var sag tarafımda ne kadar ılac kullandıysam gecmedı.butun doktorlar her ne kadar onemı yok desede.sımdıkı doktorum onemı olabılır ben bunu karnından delık acar alırım dedı.soyle kı kısten mı bılmıyorum sag tarfımda baska yumurta buyumuyor.buyusede catlayamıyor.o engellıyor olabılır.sol tarafımda da polıkıstık over gorunumu var ama sag da sadece kıstım var.amelıyat olunca gecermı duzelırmı nasıl yumurtlarım bılmıyorum.
canım çok bilgili olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım
1)lh hormonu tek başına iş görmüyor. mesela bir de fsh var ki lh bundan düşük olmalı yoksa yumurtaların çatlayamaz
ya da yumurtlama tembelliği olabilir yumurtaların yeterli büyüklüğe gelemeyebilir bunun için de ilaç ve iğne desteği alman gerekebilir
2)çatlamayan yumurtan adetle atılamazsa kist olabilir bu durumda gebelik yoksa 1 ay doğumkontrol hapi kullanarak atman sağlanabilir..
3)kiste dönüşür ve atılamazsa bu gebelik oluşumuna engel olmaz
4)şuan zaten gebelik oluşması için iğne kullanmışsın başka ilaç kullanman sakıncalı.. gebelik oluşu ve kistte olursa o kistin bir zararı yok.incir kürü zaten yumurtaların oluşması içindir yani suan ihtiyacın yok ama gebelik olmaz kist olursa soğan kürü yap
5)yumurtan normalden geç çatlar ve döllenirse bu geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?