Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

rica ederim cnm ne demek
ıyı aksamlar hatunlar bende geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

hosgeldin tatlim nasilsin bakim

inşallah canım allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin

Bunu biryerde okumuştum neredeyse hiçbirşey anlamama ramen belki snradan yardımı dokunur diye ölçtüm..SAbah kalktığımda yapıyorum canım ayağa bile kalkmadan gözümü açar açmaz ilk yaptığım iş.Ben 5gün önce çatlatma iğnesi vuruldum.Buna ramen hamilelik olabilirmi diyosun??????????

özlemcim şimdi senın verdiğin tarihlere göre alman takviminden hesaplattım

haziranın 9ile 14 arası senin yumurtlama günün
9 haziranda tutarsa kız olur
10 haziranda tutarsa kız olur
13 haziran tam yumurtlama günü olursa erkek olur
14 ünde tutarsa erkek olur
23 haziran kan testi yapabilirsin
27 haziran idrar testi yapabilirsin

canım çok bilgili olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım

1)lh hormonu tek başına iş görmüyor. mesela bir de fsh var ki lh bundan düşük olmalı yoksa yumurtaların çatlayamaz
ya da yumurtlama tembelliği olabilir yumurtaların yeterli büyüklüğe gelemeyebilir bunun için de ilaç ve iğne desteği alman gerekebilir

2)çatlamayan yumurtan adetle atılamazsa kist olabilir bu durumda gebelik yoksa 1 ay doğumkontrol hapi kullanarak atman sağlanabilir..

3)kiste dönüşür ve atılamazsa bu gebelik oluşumuna engel olmaz

4)şuan zaten gebelik oluşması için iğne kullanmışsın başka ilaç kullanman sakıncalı.. gebelik oluşu ve kistte olursa o kistin bir zararı yok.incir kürü zaten yumurtaların oluşması içindir yani suan ihtiyacın yok ama gebelik olmaz kist olursa soğan kürü yap

5)yumurtan normalden geç çatlar ve döllenirse bu geç döllenmedir

merci sekercik yazdim valla:82:
kac gunden hesaplattin 32 gunden mii:26:

Ateş ölçmeden alıyorsan bir sorum daha var adet döneminde 36.7 36.5 arasıydı.Bittiğinde 36.1 36.4 arası 1hafta kadar sonra 36.9 veya 37.00 birkaç gündürde böyle bana bir ANALİZ YAPARMISIN?

normal ateşin 36.1-36.4 arası görünüyor..sanırım 1 hafta sonra dediğin 36.9 yumurtan çatladıktan sonraki değer.. şimdi adetine kadar yüksek devam eder, şayet adetine 1-2 gün kala ateşin düşmeye başlarsa adet olacaksın.. ama gebelik varsa ateşin düşmez aksine artarak devam eder ya da sabit seyreder

merci sekercik yazdim valla:82:
kac gunden hesaplattin 32 gunden mii:26:
31 günden hesaplattım 32 de olsa bişey farketmiyor hemen hemen aynı günlere geliyorlar
bu takvime inanmamıstım ama yumurtlama günümü ateşimi ölçerek saptadım alman takviminin günüyle aynı biz bu ay hep kız olan tarihlerde çalısmısız

canım benım 2.5 yıldır catlamayan bır yumurtam var sag tarafımda ne kadar ılac kullandıysam gecmedı.butun doktorlar her ne kadar onemı yok desede.sımdıkı doktorum onemı olabılır ben bunu karnından delık acar alırım dedı.soyle kı kısten mı bılmıyorum sag tarfımda baska yumurta buyumuyor.buyusede catlayamıyor.o engellıyor olabılır.sol tarafımda da polıkıstık over gorunumu var ama sag da sadece kıstım var.amelıyat olunca gecermı duzelırmı nasıl yumurtlarım bılmıyorum.

tmm cnm bakalim yumurtlama 13 haziran demis bnm icin..zaten bu ay gun asiri calismayi dusunuorum kacari yok insallah cabuk bikmambu arada 11 12 13 haziran icin ne diyo kiz erkek olarak:26:
senin bat ne tatlis

yaa aslında doktorlarda bu konuda tek fikirde birlleşmiyo ne yazıkki ama galiba tek taraflı kistin diğer tarafı etkilemeyeceğini düşündükleri için gebelik engellenmez diyorlar, bari gebelik olur ama daha düşük sansla falan deseler

Teşekkürler KAYITSIZ kalmadığın için..
Canım biliyorum söylediklerinin bir cougunu ama yinede teşekkürler.Ben pkoyum klomen kullandım ve yumurtalarım büyüdü.Çatlatma iğnesi oldum 4gün sonra bakıldı çatlamış biri.AmA DİĞER YUMURTLAlıktaki çatlamamış sormak istediğim Şu.. KENDİ KENDİNE ÇATLARMI BU?
Kist olursa dogum kontrol hapı ile eritiliceğini biliyorum ama yinede korkuyorum tabiki..
Kist oluşsada hamile kalabiliceğim konusu cevabındaki ''EN GÜZEL'' kısım.teşekkürler.
Pko oldugum için fsh lhden düşük. 6.1 e 7.1 değerler.???
Soğan kürünü kullandım.faydasıda oldu.İncir kürü tek basına Yumurtayı geliştiriyor evet ama içine HAVUC eklediğinde YUMURTAYI ÇATLATMAYA YARDIMCI OLUYOR.onuda kullanmıştım ama adetimden önce başlamışyım.Şimdi bu konuda merak ettiğim şuydu ŞiMDİ KULLANSAM DİĞER YUMURTANIN KİSTE DÖNÜŞMESİNİ ENGELLEYEBİLİRMİYİMDİ.. Ama okonuda veridğin cevapta mantıklı geldi.teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…