- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.461
bugün başladın dimi.?
kızçeler ben çıkıyorummmm
yemek hazırlayacağımm
öpüyorum hepiciğiniziiiiii
muaaahhhhh
inşallah başlayacağım canım ilk bardağımı içicem 8.günüm bugün
ben çalıştığım için anca akşam yapabilyorumm
canım benim ya çok sağol.. ya bu arada enteresan bişey daha var ben hayıt tohumu içiyordum yumurtlayayım diye göğüslerimde küçüktü şu ara ağrı çok ama şiştilerde.. bende şansa burada bi topik gördüm, bu topikteki arkadaşlar hayıt tohumunu göğüsleri büyütüyor diye içiyorlarmış. benim yumurtlamama faydası olsun diye içerken göğüs etkisi gerçekleşmiş olmasın
Kızlar umarın seneye hepimiz afacanlarımızı kucağımıza alıp forumda mesajlaşırız.Ben Tsh,prolaktin,dhea-s,testesteron testlerini yaptırdım hepsi normal çıktı.Onun dışında başka test yaptırmadım.Yumurtlama günlerimde denemelere başladım 2 gün sonra ve biraz kanama biraz leke şeklinde birşeyler oldu.Sizce neden olabilir?Tahmin yürütün lütfen.Civcivimi ne zaman kucağıma alıcam işallah seneye hepimizin civcivleri sağlıkla doğar..
slm canım bazı kadınlar yumurtlama günlerinde lekelenme şeklinde kanama yaşayabiliyormuş ondan olabilir bence başka fikrim yok.ne kadar zamandır istiyorsun kaç yıllık evlisin.ve bu testleri adetliykenmi yapıyorlar.
Adet bittikten 1-2 hafta sonra diye hatırlıyorum.Benim doktorum pek de bilgili değildi.
selam kızlar... nasılsınız bakalım ben çıkıcam hemen.... hala adet olmadım bu arada.....
selam kızlar... nasılsınız bakalım ben çıkıcam hemen.... hala adet olmadım bu arada.....
nisbir naber cnm
iyilik tatlı valla kimseler yok öyle boş boş takılıyorum.bir taraftanda canım tulumba tatlısı istedi tarifine bakıyorum daha önce yapmadım hazır aldım ama bu saatte zor.canım tatlı istiyor sanırım benim adet geliyorrrrr:84::84::84::84:
canın tatlı istemesin aman kız dur tatlı istemek adet olcan demektir....
ben bugun ateşimi öltüm yine 36.5 çıktı sence nasıl adetime 4 gün kaldı
yarında düşmezse umutlanıcam canım test alıcamayy valla çoook istiyor evet canım ben kesin adet olcam.ateşin aynı devam ediyormuş canım öyle yazmışsın bu iyi bir şey çünkü ya artarmış ya da aynı devam edermiş.kötü olan düşüş olduğundaymış.umarım düşmez.az kaldı adete.
yarında düşmezse umutlanıcam canım test alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?