Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selamm kızlar yenı guzel haberler varmı ,,
Giremedim hafta sonu mısafırlerım vardı kardesım ve arkadasları ...
Özlemişim sizi

hayıt tohumunu nasıl içiyorsunuz kızlar tarıf edermısın ız :26:

Kızlar umarın seneye hepimiz afacanlarımızı kucağımıza alıp forumda mesajlaşırız.Ben Tsh,prolaktin,dhea-s,testesteron testlerini yaptırdım hepsi normal çıktı.Onun dışında başka test yaptırmadım.Yumurtlama günlerimde denemelere başladım 2 gün sonra ve biraz kanama biraz leke şeklinde birşeyler oldu.Sizce neden olabilir?Tahmin yürütün lütfen.Civcivimi ne zaman kucağıma alıcam işallah seneye hepimizin civcivleri sağlıkla doğar..

slm canım bazı kadınlar yumurtlama günlerinde lekelenme şeklinde kanama yaşayabiliyormuş ondan olabilir bence başka fikrim yok.ne kadar zamandır istiyorsun kaç yıllık evlisin.ve bu testleri adetliykenmi yapıyorlar.

Adet bittikten 1-2 hafta sonra diye hatırlıyorum.Benim doktorum pek de bilgili değildi.

canın tatlı istemesin aman kız dur tatlı istemek adet olcan demektir....
ben bugun ateşimi öltüm yine 36.5 çıktı sence nasıl adetime 4 gün kaldı

canın tatlı istemesin aman kız dur tatlı istemek adet olcan demektir....
ben bugun ateşimi öltüm yine 36.5 çıktı sence nasıl adetime 4 gün kaldı

ayy valla çoook istiyor evet canım ben kesin adet olcam.ateşin aynı devam ediyormuş canım öyle yazmışsın bu iyi bir şey çünkü ya artarmış ya da aynı devam edermiş.kötü olan düşüş olduğundaymış.umarım düşmez.az kaldı adete.

yarında düşmezse umutlanıcam canım test alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…