- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.441
35 yaşındayım canım.
yaşın çok ileri değil
en kısa zamanda olur artık ,nşallah
seni fazla bekletmiş kerata bu ay son bekleyiş olur umarım
ooff evet gidip yapayım bariii
bir türlü cesaretimi toplayamdım kiii
35 yaşındakilder 6 aydan sonra mı en erken hamile kalıyorlarmış benim abimin karısı ilk hamileliği 42 yaşında ilk gece hamile kaldı(ikinci evlilikleri)
kızlar benkışı 60 kiloydum 65 kiloya çıkmısım diğer taraflarım neysede göbeğim kabak gibi ortada göbeğim sanki 5 aylık hamile gibi top gibi çıktı eşimde şimdi yeter bu kadar kendine çeki düzen ver herşeyi yemeye basladın dedi masa kurmustuk önümdeki tabağı al salata ye dedi sonra 3-4 kasık pilav üstü bezelye verdi aksam yemeğin bu dedi ama ben yemek yemek çok istiyorum msadan aç kalktım şimdi mutfağa gidip çaktırmadan bişilermi yesem ya nestle nin forma gir şeyindemi alsam
ii yapmış az yeee ben 52 kiloyum sakın mutfağa gitme
valla ben de 53 çıkmışım diyet ve kendi çapımda spor yapıyorum
uzak dur mutfaktann
tabağı önümden alınca ağlayıcaktım nerdeyse iştahım öyle açıkki ne bulsam yiyorum kıyafetlerim artık üstüme gelmiyor ama sanırım biraz abarttım daha dikkatli yemem lazım benim önüme salata koydu bende masanın altında accık ekmek buldum onla yedim ya hamileysem dedim ama eşim yutmadı hele bi öğren o zaman basımın üstünde yerin var istediğini ye dedi
43 kilo olsam nefes almadan yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm açım ben açımmmmmmmmmmmmmmkıyamam yaaa,bende yiyiyorum yiyiyorum hep 43 kiloyummmm
yemek yiyemedim canım mangal istiyo ohhhhhh 10 parmağınıda sokucam yağlı yağlı kemrcen ben dayanamıcam kızlar çıkıyorum bi mutfağa gidim bakim kalorisiz nelern var:84::84:
selam kizlarr
A.slm cnm hoşgeldinn:80:
hosbulduk cnm napiosun bakim
selam kizlarr
ooofff soğan suyum ılınıyıooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?