Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız deli ebruu
azıcık sakin olgözünü seveyim
biz sana evet hamilesin desek ya çıkmazsa
hayır hamile değilsin desek da ya hamileysennn

o yüzden sen azıcık daha sık dişi,niii
bırak belirtileriiii
kız zaten bu sabah düşerse test almıcam boşuna...
eğer yine aynı çıkarsa test alcam salı sabahı 7 de yapıcam

Tamam tamam bende yarın başlıyorum kızmayın anacımmm
canım kistin ve adet düzensizliğin için gittin mi doktora hiç benim bir arkadaşımda öyleydi doktor bi ilaç vermiş kisti için sonrada bi bakmış hamile

Şöyle diyim canım yaklaşık 5 aydır bebiş isitoyurz,ilk istediğimiz zaman gittim genel muayene için,ultrason baktı folikasid verdi,gebeliğe engel bir sorun yok dedi,yaşın itibariyle altı ay olmayabilir dedi,olmazsa 3 ay sonra gel dedi,3 ay bittiğinde başka bir doktora gittim,muayene sonunda nurtopu gibi bir kistimin olduğunu öğrendim,ayrıca rahim görüntüsünde bir tuhaflık olduğunu söyledi,rahim filmi istedi ama maleseff iki aydır randevu alamıyorum hep doluu,tetkikler filan hepsi yapıldı, filmi bekliyoruz,onu çektirince gidicem tekrar,,son 3-4 aydırda adetlerim hep 3-5 gün erken geliyor..Şimdilik herhangi bir ilaç vermedi,sonuçları değerlendirdikten sonra gerekirse verecem demişti...

hiranur canım kist için başka doktorlarada muane olmanı tavsiye ederim çünki geçen sene bu zamanlar doktor bana kistin var amaliyat olman lazım yoksa patlar dedi emar falan çektiler üniversiteye sevk etti sonra ordaki profesör muane etti o zaman da adetliydim çok küçük bi kistin var dedi o adet zamanında herkezde olur dedi ilaça bile gerek yok dedi soğan suyunuda iç bence bişey olmaz sonuçda doğal bişey allah sağlık versin canım

yaşın kaç ki??6 ay olmaz dedi ben lk defa duydum

slm kızlar bende meleğimi bekliyorum yıllardır ama bi türlü gelmek bilmiyor

herşeyin zamanı vardır biz sabretmeyi bilmiyoruz herşey istediğimiz anda olsun istiyoruz.rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bizi bu umutlarla sınamasın tüm isteyenlere nasip etsin.inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda yıllardır dediğine göre sende bayağı beklemişin...

canım sadece 3 5 gün önce geliyorsa normal adetlerin devlet hastanesinemi muane oluyorsun orda biraz sıkıntlı oluyor ben 2 sene boyunca devlet hastanesine gittim hiç bişey yok ama şimdi özele gidiyoz para çok gidiyo ama herşey zamanında oluyo ben cuma muaneye gittim adetimin 3 günü perşembe gel adeti 9 günü filmi çekelim dedi

9 yıllık evliyim 8 yıldır istiyoruz ama kısmet olmadı

Teşekkür ederim Allah razı olsun tatlım, yarın başlıyım inş.küre,doktorumu değişmek istemiyorum canım,doktorum bizim burda kadın doğumcu olarak en iyiler arasında,çok hastası var mesele geçen yıl 16 defa hamile kalıp düşük yapan bir bayanın anne olmasına vesile oldu,aynı zamanda eşimin uzaktan akrabası,çok ilgilendi sağolsun,ayıptır sölemesi muayene ücretide almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…