- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.421
hoşbuldukk tatlımmm
test yapmışsın sanıırm inşallah doğrudur
kızlar yarın sabahta ateşimi ölüçek eğer ateşim düşmemişse pazartesi oğlumu okula götürürken dönüştede test alcam salı sabahıda yapıcam ayyyy ehycandan çişim geldi
kız zaten bu sabah düşerse test almıcam boşuna...kız deli ebruu
azıcık sakin olgözünü seveyim
biz sana evet hamilesin desek ya çıkmazsa
hayır hamile değilsin desek da ya hamileysennn
o yüzden sen azıcık daha sık dişi,niii
bırak belirtileriiii
Tamam tamam bende yarın başlıyorum kızmayın anacımmmcanım benim 9 gün oldu hiçte zayıflamadım bile. aynıyım. biliyorsun ben de zayıfım tartılmadım ama aynı olduğumu hissediyorum. hatta iştahım da gayet açık maşallah
sadece çok tuvalete çıkıyorum ee tabi günde 2 bardak 2 bardak olcak o kadar
canım kistin ve adet düzensizliğin için gittin mi doktora hiç benim bir arkadaşımda öyleydi doktor bi ilaç vermiş kisti için sonrada bi bakmış hamile
kız zaten bu sabah düşerse test almıcam boşuna...
eğer yine aynı çıkarsa test alcam salı sabahı 7 de yapıcam
Tamam tamam bende yarın başlıyorum kızmayın anacımmm
Şöyle diyim canım yaklaşık 5 aydır bebiş isitoyurz,ilk istediğimiz zaman gittim genel muayene için,ultrason baktı folikasid verdi,gebeliğe engel bir sorun yok dedi,yaşın itibariyle altı ay olmayabilir dedi,olmazsa 3 ay sonra gel dedi,3 ay bittiğinde başka bir doktora gittim,muayene sonunda nurtopu gibi bir kistimin olduğunu öğrendim,ayrıca rahim görüntüsünde bir tuhaflık olduğunu söyledi,rahim filmi istedi ama maleseff iki aydır randevu alamıyorum hep doluu,tetkikler filan hepsi yapıldı, filmi bekliyoruz,onu çektirince gidicem tekrar,,son 3-4 aydırda adetlerim hep 3-5 gün erken geliyor..Şimdilik herhangi bir ilaç vermedi,sonuçları değerlendirdikten sonra gerekirse verecem demişti...
slm kızlar bende meleğimi bekliyorum yıllardır ama bi türlü gelmek bilmiyor
gelecek inşallah canım
yaşın kaç?
slm kızlar bende meleğimi bekliyorum yıllardır ama bi türlü gelmek bilmiyor
canım sadece 3 5 gün önce geliyorsa normal adetlerin devlet hastanesinemi muane oluyorsun orda biraz sıkıntlı oluyor ben 2 sene boyunca devlet hastanesine gittim hiç bişey yok ama şimdi özele gidiyoz para çok gidiyo ama herşey zamanında oluyo ben cuma muaneye gittim adetimin 3 günü perşembe gel adeti 9 günü filmi çekelim dediTamam tamam bende yarın başlıyorum kızmayın anacımmm
Şöyle diyim canım yaklaşık 5 aydır bebiş isitoyurz,ilk istediğimiz zaman gittim genel muayene için,ultrason baktı folikasid verdi,gebeliğe engel bir sorun yok dedi,yaşın itibariyle altı ay olmayabilir dedi,olmazsa 3 ay sonra gel dedi,3 ay bittiğinde başka bir doktora gittim,muayene sonunda nurtopu gibi bir kistimin olduğunu öğrendim,ayrıca rahim görüntüsünde bir tuhaflık olduğunu söyledi,rahim filmi istedi ama maleseff iki aydır randevu alamıyorum hep doluu,tetkikler filan hepsi yapıldı, filmi bekliyoruz,onu çektirince gidicem tekrar,,son 3-4 aydırda adetlerim hep 3-5 gün erken geliyor..Şimdilik herhangi bir ilaç vermedi,sonuçları değerlendirdikten sonra gerekirse verecem demişti...
herşeyin zamanı vardır biz sabretmeyi bilmiyoruz herşey istediğimiz anda olsun istiyoruz.rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bizi bu umutlarla sınamasın tüm isteyenlere nasip etsin.inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda yıllardır dediğine göre sende bayağı beklemişin...
olur basla artık yaaaa:13:iyi iyi tamam
güzel haber ver bize amaaa
ben de dün başlayamadım soğan suyuna bugün 8.günüm başlasam olur heralde dimiii
hiranur canım kist için başka doktorlarada muane olmanı tavsiye ederim çünki geçen sene bu zamanlar doktor bana kistin var amaliyat olman lazım yoksa patlar dedi emar falan çektiler üniversiteye sevk etti sonra ordaki profesör muane etti o zaman da adetliydim çok küçük bi kistin var dedi o adet zamanında herkezde olur dedi ilaça bile gerek yok dedi soğan suyunuda iç bence bişey olmaz sonuçda doğal bişey allah sağlık versin canım
9 yıllık evliyim 8 yıldır istiyoruz ama kısmet olmadı
yaşın kaç ki??6 ay olmaz dedi ben lk defa duydum
anladım canım vardır rabbimin bir bildiği
yaşın çok ileri değilinş. biran önce gelse artık 30 yaşındayım cnm
olur basla artık yaaaa:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?