- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.661
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişlerimiz var hemi sizi gidi sizi çok sevindim valla ya böyle hamile haberleri alınca insanın kendine güveni geliyor benimde olabilir o zaman diyor yani ben öyle düşünüyorum ve bende bu ay allah izin verirse hamişler listesine katılacam
Aman sağlıklı doğsunda varsın balık burcu olsunn
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişlerimiz var hemi sizi gidi sizi çok sevindim valla ya böyle hamile haberleri alınca insanın kendine güveni geliyor benimde olabilir o zaman diyor yani ben öyle düşünüyorum ve bende bu ay allah izin verirse hamişler listesine katılacam
çok hoşuma gidiyor onları okumak ama okudukça ağlıyorum
offf yine sardım psikopataaa
kızlar benim çıkmam gerek,dışarda biraz işlerim var,halldedip pazarada uğrayıp gelecem,soğanlar beni beklerr:86:öpüyorum hepücüğünüzüüü
içimden bi his bu ay ikimiz de hamile olcaz diyoo
içimdeki ses mi yoksa hayalim mi bilmiyorum
tamam tatlım çabuk gel
Tamam canımm çabuk gelmeye çalışacam sözz,çekme saçımııı
anaaammmm o iç sesine söyle azcık yüksek çıksın ben de duymak istiyorummmmm:92::92::92:
Tamam canımm çabuk gelmeye çalışacam sözz,çekme saçımııı
heyyyyyy bu ay ezgiyle karanfil hamile olacaklar Allahın izniyle ard arda da öğrencekleeeeeeeeerrrrr
:116::116::116::116::116:
allahıııım kabul et bu dualarımızııııııı
bu arada 2 hafta 2 günlük hamileyim
heyyyyyy bu ay ezgiyle karanfil hamile olacaklar Allahın izniyle ard arda da öğrencekleeeeeeeeerrrrr
baharrrrrr sen geçmişten çıkıp gelene kadar biz çıkcaz yahuuuu
kızlar ben de çıkıyorum şimdilik ama buralardayım ara ara bakarımm evimin işlerini yapayıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?