- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.681
valla ben hiç biyerde nasıl içileceğini bulamadım kendimce adetimin 2. yada 3.gününden itibaren başlıyorum 14. güne kadar içiyorum doktoruma danışmıştım ben adetliyken kontrole gitmiştim ki o sırada da kloemene başlatmıştı iç devam et ama 14.günde bırak dedi bende aynısını yaptım.. tadı çok hafif zaten.. biçay kaşığı hayıt tohumu üzerine sıcak su, ılıyınca içiyoruz.. sabah aç karınla ki ben tokda içtiğim oluyor.. akşamda yatarken içiyorum.. yumurtalarıma fayda ediyormu bilmiyorum ama göğüs büyütme özelliğide varmış benim büyüdü.. ama kaç ay içmeliyiz onu bilmiyorum kötü bi tadı olmadığından ben 3,4 aydır içiyorum dahada içicem galibaammada uzun yazdım.. satış yapsam bu kadar yazardım valla
annem ayın 6 sını bekle dedi geçen ay5 inde oldum ya..adetin öne atar belki ondandır falan dedi test yaptğmı söylemedim şimdi tekrar test yaptım diğer yaptğm gibi değil ama 2.çizgi var diğeri kadar belirgin değil neden acaba onu ilk idrarla yaptım ondan dersinz??
nasılsın cnm görüşemedik ne zmandır özledim vallakızlar bu arada bugün ateşim 36.3 düşük çıktı ama normal şartlarda ölçemedim..
ff ye göre cuma günü yumurtam çatlamış.. hadi bakalımmmm
34b1f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasılsın cnm görüşemedik ne zmandır özledim valla
Ben Bu ay yine işten gucten mısafırden ne yumurtamı takip edebıldım nede gidip bi termometre alıpta ateşimi ölçebıldım bu ayıda es geçiyorum <üzülerek
ayın 3 de basladı benım yumurtlam gunlerim 5-7-9 da doktorun ilişki önerdıgı günler ama ben daha hıc halvete giremedim
yumurtlama gunlerimden önce herşey normaldı halvetede girdim ama şimdi hıc canım istemıyor ve dun gece aglayarak uyudum psikolojık sıfır bılmıyorum ne yapacagım
Sende durumlar nasıl tatlım?
canım sıkma canını herşey olacağına varır, doktor allahtan iyimi bilecek ne zaman çatlayacağını.. sen yine eşinle birlikte ara ara bakarsın tutar, bu ay olmazsa da canın sağolsun birdahaki ay işi baştan sıkı tutarsın..
valla canım ben bu ay acaip kararlı ilerliyorum aynı şekilde artık eşimde çok istediğini dile getiriyor ve bu konuda bana yardımcı oluyorinşallah allahım utandırmaz da bu ay gelir meleğim:116:
kızlar bende 9 mayısta adet olmuştum fakat göğüslerimde şişkinlik falan yok adette olmadım bilmiyorum nedir.
cok sevındım tatLım Hadi hayırlısı inşallah cift cizgiyi görürsün Bu ay..
Ya dun bı arkadasım var onu aradım gunum gectı falan demişti test yapmıs 2. cizgi silik cıkmıs hamılemıyım degılmıyım bilmiyorum dedi ben nasıl sevındım anlatamam çığlık çığlığa oldum birden ne guzel hadı hayırlı olsun falan dedim ayy donuk bir sesle aman istemıyordum oldu falan deyince karsı taraf o kadar üzüldümki Allahın bir lütfu istemeyene veriyor isteyende yıllarca beklıyor isyan etmek istemıyorum ama sanırım artık umudumu kaybetmeye basladım off neyseDışarı cıkıcam canım bıraz işlerim var grşrüz öptüm sizi
kızlar bende 9 mayısta adet olmuştum fakat göğüslerimde şişkinlik falan yok adette olmadım bilmiyorum nedir.
canım kaç günde adet oluyorsun sen, günün geçti mi?
canım benim, 25 günde bir oluyorum ben
selam kızlar ben geldim
biraz yoruldum ama olsun
temizlik yapınca kafam dağılıyo bebişi düşünmüyom iiiyyiii oluyor
siz ne yaptınız bakalım
canlarım gebelik testi yapıınca eğer diğer çizgi silik çıkıyorsa hamilesiniz demek ben çok yaptığımdan biliyom
slm kızlar nasılsınız.kardelenden den bi haber varmı.
slm ezgi sen nasılsın canım.nasıl gidiyo çalışmalar.ben idrar testlerine pek güvenmiyom.en iyi sonuç yine kanda çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?