Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Cok saol Tatlım aydınlattıgın ıcın bende baslayacagım içmeye Hem yumoşlar büyüsün hemde memişler

hayırlısı Olsun Canım inşallah hamılesindir ama en guzeli gidip bi kan tahlılı yaptırman..

kızlar bu arada bugün ateşim 36.3 düşük çıktı ama normal şartlarda ölçemedim..

ff ye göre cuma günü yumurtam çatlamış.. hadi bakalımmmm

34b1f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasılsın cnm görüşemedik ne zmandır özledim valla
Ben Bu ay yine işten gucten mısafırden ne yumurtamı takip edebıldım nede gidip bi termometre alıpta ateşimi ölçebıldım bu ayıda es geçiyorum <üzülerek
ayın 3 de basladı benım yumurtlam gunlerim 5-7-9 da doktorun ilişki önerdıgı günler ama ben daha hıc halvete giremedim
yumurtlama gunlerimden önce herşey normaldı halvetede girdim ama şimdi hıc canım istemıyor ve dun gece aglayarak uyudum psikolojık sıfır bılmıyorum ne yapacagım

Sende durumlar nasıl tatlım?

canım sıkma canını herşey olacağına varır, doktor allahtan iyimi bilecek ne zaman çatlayacağını.. sen yine eşinle birlikte ara ara bakarsın tutar, bu ay olmazsa da canın sağolsun birdahaki ay işi baştan sıkı tutarsın..
valla canım ben bu ay acaip kararlı ilerliyorum aynı şekilde artık eşimde çok istediğini dile getiriyor ve bu konuda bana yardımcı oluyorinşallah allahım utandırmaz da bu ay gelir meleğim:116:

cok sevındım tatLım Hadi hayırlısı inşallah cift cizgiyi görürsün Bu ay..
Ya dun bı arkadasım var onu aradım gunum gectı falan demişti test yapmıs 2. cizgi silik cıkmıs hamılemıyım degılmıyım bilmiyorum dedi ben nasıl sevındım anlatamam çığlık çığlığa oldum birden ne guzel hadı hayırlı olsun falan dedim ayy donuk bir sesle aman istemıyordum oldu falan deyince karsı taraf o kadar üzüldümki Allahın bir lütfu istemeyene veriyor isteyende yıllarca beklıyor isyan etmek istemıyorum ama sanırım artık umudumu kaybetmeye basladım off neyse Dışarı cıkıcam canım bıraz işlerim var grşrüz öptüm sizi

canın sana katılıyorum nedense hep istemeyen ya da haketmeyenler anne oluyor.. neyse vardır rabbimin bir bildiği..
hadi sen işlerini hallet ben de işlerime döneyim.. görüşürüz

selam kızlar ben geldim
biraz yoruldum ama olsun
temizlik yapınca kafam dağılıyo bebişi düşünmüyom iiiyyiii oluyor
siz ne yaptınız bakalım
canlarım gebelik testi yapıınca eğer diğer çizgi silik çıkıyorsa hamilesiniz demek ben çok yaptığımdan biliyom

canım benim, 25 günde bir oluyorum ben

anladım.. ozaman normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan hep dzenliyse bir test yap, göğüslerdeki belirtilere falan fazla takılma canım herkeste aynı belirtiler olmuyor

valla canım ben senin gibi düşünmüyorum.. hem benim hem de burda birkaç arkadaşımızın başına geldi, adetmiz gecikti idrar testleri pozitif çıktı ama kanda negatif, gebelik yok maalesef.. ben pek güvenmiyorum

slm ezgi sen nasılsın canım.nasıl gidiyo çalışmalar.ben idrar testlerine pek güvenmiyom.en iyi sonuç yine kanda çıkıyo.

valla canım ben senin gibi düşünmüyorum.. hem benim hem de burda birkaç arkadaşımızın başına geldi, adetmiz gecikti idrar testleri pozitif çıktı ama kanda negatif, gebelik yok maalesef.. ben pek güvenmiyorum[/QUOTE]

bilmem ben hemen her adet olacam zaman yapıyordum tek çizgi çıkıyodu bi kaç gün sonra adet oluyordum ama dış gebeliğimde adette bi kaç gün varken yaptım silik çizgi çıktı ve sonra kan testi yaptırdım çıktı acab testlerde mi sorun var

slm ezgi sen nasılsın canım.nasıl gidiyo çalışmalar.ben idrar testlerine pek güvenmiyom.en iyi sonuç yine kanda çıkıyo.

aynen canım katılyorum.. ama inşallah bu sefer yanıltmaz testler bizi..

valla bne iyiyim çok şükür ilk defa bu ay çok iyi gidiyor, çok ümitliyim, tek korkum yumurtamın çatlamaması, inşallah çatlar ya da çatlamıştır.

sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…